- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Evet bu iğrençliği alkışlamamazı bekledi herhalde.
Aklima tek bir sey yazmak geldi.
O da meslegi icra edene haksizlik.
Neyse...
Vajinismus varmis konu sahibinde.
Bu ihtimal de yalan oldu.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu iğrençliği alkışlamamazı bekledi herhalde.
HahahahahaÖnce eşinle sevişmeyi becer.
Eski sevgili kuru kuru tatminden anlamaz, defeder başından.
Bi de hepsini yapıp ama kocamı seviyorum demekyeni moda vajinusmusu bahane edip eski sevgili ile kocayı aldatmak galiba.2016 yılının modası bu
Bence bu arkadaş sadist. Belirli aralıklarla bu konuyu açıyorBen size kısaca özetleyeyim, konu sahibi evli ve eski sevgilisiyle telefonda görüşüyor. Bu arada eski sevgili de evli ve cinsel içerikli konuşmalar yapıyorlarmış ve arkadaşı tatmim ediyormuş kadın olduğunu hissediyormuş. Eşi o duyguyu tattıramamış.
ben senı hatırldım kedıcık vajinismus vardı sende yıllarca kocan beklıyordu doktora da gitmiyordun, tedavi ol diyenleri de bol bol tersliyordun. zavallı kocan öylece bekleyıp duruyordu.
yazık kımse için bu kadar fedakarlık yapmaya degmiyor demek kı, kocanla beraber oldunuz mu bari?
Suzim hoşgeldin sensiz ekşın olmazAlintilayan da olmamış konuyu silmiş
Merak ettim bak şimdi![]()
Şimdi ben baya birşeyler saydiririmda bandan korkuyomBen size kısaca özetleyeyim, konu sahibi evli ve eski sevgilisiyle telefonda görüşüyor. Bu arada eski sevgili de evli ve cinsel içerikli konuşmalar yapıyorlarmış ve arkadaşı tatmim ediyormuş kadın olduğunu hissediyormuş. Eşi o duyguyu tattıramamış.
Şimdi biz bu konuyu kapatalım, saydırıp sonra banlanmaktan tırsanlar tırnaklarını yemeye devam etsinler, değil mi izabelŞimdi ben baya birşeyler saydiririmda bandan korkuyom![]()