Ikimizde evliyiz ama heyecani birbirimizde ariyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özet geçen arkadaşlar, ok teşekkür ederim....

Konu sahibi, aferim bravo sana alkışlıyorum, aynen devam

Önce eşinle sevişmeyi becer.
Eski sevgili kuru kuru tatminden anlamaz, defeder başından.
Hahahahaha :D
Kız vajinismus sadakatsizliği de yeni moda.:KK53: Ulan sanki vajinismus olan kocası, bir de utanmadan adamı suçluyor. Napsın, zorla mı şey yapsın yani?:KK14: Adam adamlığını gösteriyor işte, sen istemeden şey yapmıyor.
Bizim burada bir laf vardır" B.klu da sidikliye gülüyor." diye. Bu da o hesap, vaji olduğuna bakmayıp bir de kocam tutkulu değil diye küçümsüyor.
Kırgınçiçeklerim ekürileri çoğalmaya başladı yalnız, forumun ahlaki temelleri tehlike altında. Yüce divan toplantısı talep ediyorum, MUNE hanım!En Büyük KK

ben senı hatırldım kedıcık vajinismus vardı sende yıllarca kocan beklıyordu doktora da gitmiyordun, tedavi ol diyenleri de bol bol tersliyordun. zavallı kocan öylece bekleyıp duruyordu.
yazık kımse için bu kadar fedakarlık yapmaya degmiyor demek kı, kocanla beraber oldunuz mu bari?

2 yıldır ilişki yaşayamadığına dair konuların var ve eski sevgilinle telefonda cinsellik konuşmak hoşuna gidiyor. Aklıma direk eşin de seni aldatıyor da eden bulur misali sen de böyle bir şeye karışmışsın gibi geldi.

Bence bu açıdan bak. Nasıl? Hoş değil dimi?

Ben size kısaca özetleyeyim, konu sahibi evli ve eski sevgilisiyle telefonda görüşüyor. Bu arada eski sevgili de evli ve cinsel içerikli konuşmalar yapıyorlarmış ve arkadaşı tatmim ediyormuş kadın olduğunu hissediyormuş. Eşi o duyguyu tattıramamış.
Bence bu arkadaş sadist. Belirli aralıklarla bu konuyu açıyor:-)
S siradanuye im daha öncede gelmişti aynı mesele hatırladınmı:KK55:

ben senı hatırldım kedıcık vajinismus vardı sende yıllarca kocan beklıyordu doktora da gitmiyordun, tedavi ol diyenleri de bol bol tersliyordun. zavallı kocan öylece bekleyıp duruyordu.
yazık kımse için bu kadar fedakarlık yapmaya degmiyor demek kı, kocanla beraber oldunuz mu bari?

6aylik bebegi varmis bide hanimin olmus belliki.

Kızlar alıntılamaya gerek yok.
Eşini seviyormuş ama cinsel açıdan tatmin olamıyormuş. Evli olan eski sevgilisiyle telefonda cinsellik konuşmak,kendisini kadın gibi hissettiriyormuş. Bütün konu bundan ibaret. Bir de bizden olumsuz yorum beklemiyormuş,pehh:KK14:

Demek ki sen anca telefon da konuşurken kendini kadin hissediyorsun izin verseydin caba gosterseydin rahatsizligini yenseydin eminim kocan daha guzel seylerde hissetirirdi ama sen en adi yolu secmissin

Ben size kısaca özetleyeyim, konu sahibi evli ve eski sevgilisiyle telefonda görüşüyor. Bu arada eski sevgili de evli ve cinsel içerikli konuşmalar yapıyorlarmış ve arkadaşı tatmim ediyormuş kadın olduğunu hissediyormuş. Eşi o duyguyu tattıramamış.
Şimdi ben baya birşeyler saydiririmda bandan korkuyom :KK17:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X