Cnm ara vrmedn 3 yu dene bnce cnku olasilik artiyomus adt olana kdr umidini ksmeeÖyle canım ne yapalım nasip zamanı var o zamanı beklemekten başka çarem yok bir süre tedaviye ara vereceğim tüp bebek ihtimalini yaza bıraktım psikolojimin de buna ihtiyacı var çevre baskısı beni baya yıpratti bir de sonuç negatif olunca artik dayanacak gücüm kalmadı bir süre kendimi işime verecem belki biyolojik olarak çocuğum yok ama okulda gözümün içine umutla bakan bir sürü çocuğum var artık hayırlısı olmayan şeyde hayır vardır diyecem ve bekleyecem
Canım çalışıyorum okuldan izin almak zor her zaman da istediğim zamanlarda olmuyor kontroller ara verecem mecburen zaten maddi olarak da baya sarsıldıK biraz toparlanmamiz gerekiyorCnm ara vrmedn 3 yu dene bnce cnku olasilik artiyomus adt olana kdr umidini ksmee
Cnm esn sen clisiysnz yterli glmiomu bnm skur birtek esm calisiyo para knsundan sklmadik sukur ama bi olaydi ins hamilesndir ya dger yukseleblir dhaCanım çalışıyorum okuldan izin almak zor her zaman da istediğim zamanlarda olmuyor kontroller ara verecem mecburen zaten maddi olarak da baya sarsıldıK biraz toparlanmamiz gerekiyor
Canım eşim de çalışıyor ama onun maaşını almiyoruz arabà aldık onun borcunu ödüyoruz yaşadığım il aydın ama ben denizli de yaptırdım asilamayi özelde aradaki mesafe iki saat git gel baya masraf oluyor bir hafta içinde 5 defa git gel yapıyoruz hastaneye doktor sürekli kontrole çağırdı onun dışında hastane masrafları zaten bir buçuk civarı ev kira faturalar falan derken tek maaş olsa da yetmiyor malesef ara vermeden ikinci aşılama yi yaptık ister istemez bizi maddi olarak etkiledi keşke tutsa hiçbirı ömrümüz da olmaz ama bir noktada hayatın gerçekleriCnm esn sen clisiysnz yterli glmiomu bnm skur birtek esm calisiyo para knsundan sklmadik sukur ama bi olaydi ins hamilesndir ya dger yukseleblir dha
Umudum yok nedense canım bugün doktorumu aradım tam sınırda kalmış şüpheli bir durum iki gün sonra tekrar tahlil ver dedi iki katına çıkabilir dedi ama ne bileyim umut etmek istemiyorum bor defa dahaCnm esn sen clisiysnz yterli glmiomu bnm skur birtek esm calisiyo para knsundan sklmadik sukur ama bi olaydi ins hamilesndir ya dger yukseleblir dha
Been sna ddim canim tekrar bktir bi arkadasimin 4.4 ckmis 10 gun snra kesesini grmus dusunUmudum yok nedense canım bugün doktorumu aradım tam sınırda kalmış şüpheli bir durum iki gün sonra tekrar tahlil ver dedi iki katına çıkabilir dedi ama ne bileyim umut etmek istemiyorum bor defa daha
Gercekten mi canım yaaaa inan çok korkuyorum geç dollenmeden dolayı mı o şekilde çıkmıştıBeen sna ddim canim tekrar bktir bi arkadasimin 4.4 ckmis 10 gun snra kesesini grmus dusun
Anladim cnim haklisin smdi anladm bnde ilcedeyim ile gdp gliyrm bu ynden hak veryrm sana zor oluyo tabi bu yonu haklsn cnm aynen tutsa pra hc onmli deil bzmde her ay 1 bck gdyo tdaviye yol flan derkenCanım eşim de çalışıyor ama onun maaşını almiyoruz arabà aldık onun borcunu ödüyoruz yaşadığım il aydın ama ben denizli de yaptırdım asilamayi özelde aradaki mesafe iki saat git gel baya masraf oluyor bir hafta içinde 5 defa git gel yapıyoruz hastaneye doktor sürekli kontrole çağırdı onun dışında hastane masrafları zaten bir buçuk civarı ev kira faturalar falan derken tek maaş olsa da yetmiyor malesef ara vermeden ikinci aşılama yi yaptık ister istemez bizi maddi olarak etkiledi keşke tutsa hiçbirı ömrümüz da olmaz ama bir noktada hayatın gerçekleri
Evet canim kotu sy deil sen dua et bol bol hamis ol cnku baksna adtte olmadn isin tersi yarn kac gn olck 14 baya olmus oluyo yani sn kan vr yarn bdaha yda veremm dersn pzrtsiye kdr adt olmzsn pzartesi verGercekten mi canım yaaaa inan çok korkuyorum geç dollenmeden dolayı mı o şekilde çıkmıştı
Canım inşallah yarın kontrol için kendi doktoruma gideceğim orada tekrar bir tahlil yaparız inşallah hayırlı sonuçlar alırım sen nasılsın inşallah senin tutar canım belirti sormayacam çünkü insanı aldatıyor o belirtiler bende olduğu gibiEvet canim kotu sy deil sen dua et bol bol hamis ol cnku baksna adtte olmadn isin tersi yarn kac gn olck 14 baya olmus oluyo yani sn kan vr yarn bdaha yda veremm dersn pzrtsiye kdr adt olmzsn pzartesi ver
Ins bnmde vardir adet olmam dua et cuma yuzu suuyu hurmetine bna ins ikimizinde bebegi bu ay glir pzitf snc alrzCanım inşallah yarın kontrol için kendi doktoruma gideceğim orada tekrar bir tahlil yaparız inşallah hayırlı sonuçlar alırım sen nasılsın inşallah senin tutar canım belirti sormayacam çünkü insanı aldatıyor o belirtiler bende olduğu gibi
İnşallah canım benim adet sancıları başladı sanki olacam inşallah olmam yaaaa yarın gideceğim doktoraIns bnmde vardir adet olmam dua et cuma yuzu suuyu hurmetine bna ins ikimizinde bebegi bu ay glir pzitf snc alrz
Facedn yzdm cnm bksana idrar tsti ypsana kndin cnm ya bi smdi hadiİnşallah canım benim adet sancıları başladı sanki olacam inşallah olmam yaaaa yarın gideceğim doktora
Canım istek göndersene çıkmadı mesajinFacedn yzdm cnm bksana idrar tsti ypsana kndin cnm ya bi smdi hadi
Gonderdm cnmCanım istek göndersene çıkmadı mesajin
Canimm merhaba nasılsın hatirladinmi beni diğer sayfadan konuşuyorduk.cokk merak ettim seni son durum ne inslhh güzeldir tatlım..Kızlar galiba ben de adet oldum kahverengi yoğun bir sıvı geldı zaten sabahtan beri adet sancısı çekiyorum jel den dolayı böyle kahve geldi herhalde hayırlısı artık bundan sonra
Canım üzgünüm adet oldum bu ay da hayaller suya düştü nasip artık bir de sağ tarafımda kirs oluştu bir tane doktor doğum kontrol hapı verdi ama çok endişeliyim kullamalı miyim canım sence var mı etrafında kirs için doğum kontrol hapı kullananlar çok üzüldüm hem sonuç negatif hem kirs kötü olduCanimm merhaba nasılsın hatirladinmi beni diğer sayfadan konuşuyorduk.cokk merak ettim seni son durum ne inslhh güzeldir tatlım..
Canm ben ilk tedaviye başladığımda başka bir doktor klomen verdi...ve bana kist yaptı. Ve geçen sene ocak ayında kist kanamasından dolayı ameliyata alindim.aman sakin ihmale verme daha sonra zor şeyler le karşılaşırsın.evet biliyorum hastanede tanistigim bir genç kızda kist oluşmuş benim doktorum doğum kontrol hapı verdi.sen kullan daha buyumesin kist..bebek içinde üzülme dicem olmayacak nasip değilmiş.senn bol bol dua et tatlım.Rabbim ol derse olur....Canım üzgünüm adet oldum bu ay da hayaller suya düştü nasip artık bir de sağ tarafımda kirs oluştu bir tane doktor doğum kontrol hapı verdi ama çok endişeliyim kullamalı miyim canım sence var mı etrafında kirs için doğum kontrol hapı kullananlar çok üzüldüm hem sonuç negatif hem kirs kötü oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?