Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Özel merkezler hemen tüp bebek diyor. O yüzden devlet hast. Gittim aşılama dedi doktor bende denemek istedim. Kısmet olmayınca tüp bebek de olmuyor.

42 yaşımda kendiliğinden hamile kaldım. 2yıl önce ama düşükoldu
Ama yasin ileride oldgu icin yumurta rezervin dusuk olr oyle dymustm tup bebek dene derm 2 . De tutar nasip kismet bilemeyiz blki ilkte tutar bnm esimin bi akrabasi 40 yasnda tup bebek kydrmus suan ikiz bebekleri var

Ama yasin ileride oldgu icin yumurta rezervin dusuk olr oyle dymustm tup bebek dene derm 2 . De tutar nasip kismet bilemeyiz blki ilkte tutar bnm esimin bi akrabasi 40 yasnda tup bebek kydrmus suan ikiz bebekleri var
Bnde devlet ilgilenmio die ozele gttm bna daha olr yasn gemc ddiler bn 20 yasnda tedaviye basladim dusun asilama yapsn die ozele gdiyrm

Çocuğum yok. Ama Allaha çok şükür inançlı bir insanım herşeyin Allahtan geldiğini bilmek yetiyor.
Bizde biliyorz abla allah ol derse olr olamyacksa hepsi bahane biliyoruz bizde bizde inancli bir insaniz sukur olsunki allah vereckse bir sbep halg eder

Kızlar çok üzgünüm sonuç 5 çıktı negatif bütün belirtiler bosunaymis çok bu defa gerçekten umitlenmistim ama yine negatif
Kızlar çok üzgünüm sonuç 5 çıktı negatif bütün belirtiler bosunaymis çok bu defa gerçekten umitlenmistim ama yine negatif
Fadimeciğim hiç üzülme cnm benim. Bende uzulmedum ha tamam cok emek veriyoruz cok ugraşiyorz birde olumsuz sonuç. Hem bedenin hemde pıskolojimiz bozuluyo. Allah buyuktur cnm. Bende tup bebek yaptiracam belkide doktorumuda değişecem sende bu defa tup bebek dene hayat devam ediyo herseye ragmen. İnşallah tedavisiz olur cnm uzulme olurmu

Öyle canım ne yapalım nasip zamanı var o zamanı beklemekten başka çarem yok bir süre tedaviye ara vereceğim tüp bebek ihtimalini yaza bıraktım psikolojimin de buna ihtiyacı var çevre baskısı beni baya yıpratti bir de sonuç negatif olunca artik dayanacak gücüm kalmadı bir süre kendimi işime verecem belki biyolojik olarak çocuğum yok ama okulda gözümün içine umutla bakan bir sürü çocuğum var artık hayırlısı olmayan şeyde hayır vardır diyecem ve bekleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…