- 9 Aralık 2015
- 201
- 122
- 53
- 35
İnşallah canım benim inşallah hepimizin de tutarIns ina olmstr ins bnmde olmstrr....
Evt sen ben ikimiziz suanlik canim bnm yarn 12. GunKızlar grupta bir biz kaldık başka kimse yok galiba bizim gibi gün sayan bekleyen
Bn galiba adet olacm blirtiler cgaldi
Cnm ilaçlarin etkiside olabir umarim adet olmazsin. Benim adetimin gunu geçti olmadim bekliyorum. Zaten duzensizlik var bende. Sende inş hamilesindirKacnci gnun cnm bnde adt olacm kasigm szliyo adt blrtileri cgldi
Ins cnm ya ins vrdr bnde dznszlk yok skur ins olmazzzCnm ilaçlarin etkiside olabir umarim adet olmazsin. Benim adetimin gunu geçti olmadim bekliyorum. Zaten duzensizlik var bende. Sende inş hamilesindir
Bende dün yaptırdım ikinci alılamayı.sonuç bekleyen arkadaşlar hayırlı haberler alırsınız inşallah.İnşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsınız. Çok duyuyorum aşılamadan sonraki ay hamile olanları
Hoşgeldin canım inşallah senden hayırlı haberler alırızAranıza yeni katıldım. Bende aşılama yaptırdım. Bugün 10. Günüm. Bugün sonuç bekleyen arkadaşım sonucu pozitif olur inşallah hayırlısıyla.
Cnm blki dha yukselir hmen uUlme bkle adtn gcmesiniKızlar değer negatif sonuçlarda 0 çıkması gerekiyor ben de 5 çıktı acaba neden böyle oldu
Sağol canım herşeyin hayırlısı olsun. İhtimal yüzde 15 ama ben yinede yüzde elli olmaz yüzde elli olabilir diye düşünüyorumHoşgeldin canım inşallah senden hayırlı haberler alırız
Sağol canım herşeyin hayırlısı olsun. İhtimal yüzde 15 ama ben yinede yüzde elli olmaz yüzde elli olabilir diye düşünüyorum
Cnm ins hepimizin yuzu guler adt blirtileri var korkuyrm snde ne srun vardi ismin yasin kacAranıza yeni katıldım. Bende aşılama yaptırdım. Bugün 10. Günüm. Bugün sonuç bekleyen arkadaşım sonucu pozitif olur inşallah hayırlısıyla.
Hkkinda hayrlisi abla bndede pko var baska ccgun varmiBen 44 yaşındayım sadece yumurta rezervi düşük yani Az zamanım kaldı demek ama fsh hormonların falan herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?