Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aranıza yeni katıldım. Bende aşılama yaptırdım. Bugün 10. Günüm. Bugün sonuç bekleyen arkadaşım sonucu pozitif olur inşallah hayırlısıyla.

Kızlar çok üzgünüm sonuç 5 çıktı negatif bütün belirtiler bosunaymis çok bu defa gerçekten umitlenmistim ama yine negatif

İnşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsınız. Çok duyuyorum aşılamadan sonraki ay hamile olanları

Kızlar değer negatif sonuçlarda 0 çıkması gerekiyor ben de 5 çıktı acaba neden böyle oldu

Ins
Aranıza yeni katıldım. Bende aşılama yaptırdım. Bugün 10. Günüm. Bugün sonuç bekleyen arkadaşım sonucu pozitif olur inşallah hayırlısıyla.
Cnm ins hepimizin yuzu guler adt blirtileri var korkuyrm snde ne srun vardi ismin yasin kac

2 yıl önce tedavisi hamile kalmıştım ama kalp atışları duyulmadı kürtaj oldum. Öyle olmaktansa tutmaması daha iyi. Şimdi dua ederken hakkımda hayırlısı olsun diyorum.

Ben 44 yaşındayım sadece yumurta rezervi düşük yani Az zamanım kaldı demek ama fsh hormonların falan herşey normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…