Suan kac ay oldu bebegineEwet canım 72yle hamile kaldım çokta uzun değilim 162 boyum var. Pko var eşimde problem yoktu. İki tane büyük yumurtam vardı onlar hesaplanarak aşılama oldu.
Pkodan korkma sakın . Çoğu hapla kalıyo çoğu aşılamayla ama pkolu herkesin bebeği oluyo vakti gelince. Mesela bnm teyzemdede pko var . Kadın ilk çoçuğuna klomenle hamile kaldı diğerlerinde nasıl olsa adetim duzensiz yumurta olmuyo hesabı boşladı arka arkaya 3 çoçuğu daha oldu. Hala adeti düzensiz ama kafan takılı olmayınca yumurtanda oluyo tutuyor daArtik porsiyonlarimi azalttim ins tutar bnimkide 2 yumurtam vardi benim ins tutar ya ins ins snin kac yumurtan vardi anlatir misin ayrintilarini pko varya bn ondan korkuyrum
Ay ins ya bnim adetim duzensiz deil artik duzeldi ins bu ay tutar yaPko
Pkodan korkma sakın . Çoğu hapla kalıyo çoğu aşılamayla ama pkolu herkesin bebeği oluyo vakti gelince. Mesela bnm teyzemdede pko var . Kadın ilk çoçuğuna klomenle hamile kaldı diğerlerinde nasıl olsa adetim duzensiz yumurta olmuyo hesabı boşladı arka arkaya 3 çoçuğu daha oldu. Hala adeti düzensiz ama kafan takılı olmayınca yumurtanda oluyo tutuyor da
BAl tarçın çorek otu yedir eşine herşeyi yukseltiyoBnim esimde biraz sayi azdi birazda hareket sorunu vardi
Bugun 4. Gnum bnm dha oldgm gnle 5 cumartsi oldum asilamamiPko
Pkodan korkma sakın . Çoğu hapla kalıyo çoğu aşılamayla ama pkolu herkesin bebeği oluyo vakti gelince. Mesela bnm teyzemdede pko var . Kadın ilk çoçuğuna klomenle hamile kaldı diğerlerinde nasıl olsa adetim duzensiz yumurta olmuyo hesabı boşladı arka arkaya 3 çoçuğu daha oldu. Hala adeti düzensiz ama kafan takılı olmayınca yumurtanda oluyo tutuyor da
Bnm yaşım 22 canım. Bnm adetim ilk geldiği günden itibaren duzensiz bazdn kırk bazen elli bazende doksan güne yakın gelmediğini bilirim. Kızken de dr gitmedim doğum kontrol hapı verecek boşuna kullanmak istemedim. Evlendim bi sene sonra dra gittim pko olduğumu öğrendim klomen kulaandim 5ay faydası olmadı. Geçen sene mayısta menegon iğneyle aşılama oldum tutmadı . Dinlenmeye geçtim aralık ayında tekrar aşılama yaptırdık puregon iğneyle Allaha şükür bu tuttu. Ama tedavide sürekli tarlusal içtim gelmeyince adetlerim .
Yaaa yapayim o zmn canm keciboynuzu ozu iciyo bi ara suyunu icti e vitamini kirkkilit cayi bde doktor proxedd plus vrdi 3 ay kllandi onudaB
BAl tarçın çorek otu yedir eşine herşeyi yukseltiyo
Daha yeniyiz teyzesi normalde 7haftalık gozukuyo ama geç yumurtlama oldu bi hafta . 6haftalık falanSuan kac ay oldu bebegine
Ay masallah masallah canim benim yasin kac bu arada nerelisinDa
Daha yeniyiz teyzesi normalde 7haftalık gozukuyo ama geç yumurtlama oldu bi hafta . 6haftalık falan
Kac yillik evlisin.Ay masallah masallah canim benim yasin kac bu arada nerelisin
Bnde puregon 300luk iki kutu aldım . Önce 50 vurdum sonra yavaş buyudu 75e çıkardı sonra bir gün 100 vurdum yumurta iyi buyudu daha sonra dengelemek için 50 vurdum iki gün daha. Ortalama 12-13gun iğne vurdum. İğnemi kendim yaptım gobekten. Ovitrelle iğne yapıldı sonrada aşılama. İğnede kalemin içine kartuşu koyuyonay cnm benden bı ay once olmussun ılk asılamanı:)bende gecen sene hazıranda oldum gonalf ıgneyle tutmadı malesef.zamanı dıılmıs demekkı.bu doktorum puregon yazdı bakalım.3kutu puregon 300 yazdı ıkı tanede prengly ctlatma ıgnesı.sana kaç doz wermıstı doktorun puregonu cnm?kendı kendıne mı wurdun ıgneyı kendıne ?kalemı oluyor dımı?bakalım hala adet yok benım daha sogan ıcıom bıde 2 aydır gtrıodu sogan bu ay noldu blmıom uff.mecbur tarlusala kaldım gene((
Yaş 22 Konyalı yımAy masallah masallah canim benim yasin kac bu arada nerelisin
Bnim klomen arti catlatma ignesi ovitrelle cnmBnde puregon 300luk iki kutu aldım . Önce 50 vurdum sonra yavaş buyudu 75e çıkardı sonra bir gün 100 vurdum yumurta iyi buyudu daha sonra dengelemek için 50 vurdum iki gün daha. Ortalama 12-13gun iğne vurdum. İğnemi kendim yaptım gobekten. Ovitrelle iğne yapıldı sonrada aşılama. İğnede kalemin içine kartuşu koyuyon
İki yıllık evliyim canım.Kac yillik evlisin.
Bnde 93 dgumluyumYaş 22 Konyalı yım
Omen bnde ilk ay 3yumurta yapmıştı sonrada yapmadı yaptıysada kendiliğinden çatlamış oldu. Bnmkinde yumurta buyumuyodu. Çatlama zamanı gelince kendiliğinden çatlıyoduBnim klomen arti catlatma ignesi ovitrelle cnm
aynıyız cnm eylül 1 doğumluyum bn . Yaşın genç bu avantaj biliyon demi :)Bnde 93 dgumluyum
Nerelisin peki canım .Bnde 93 dgumluyum
Bnde agustos dogumluyum canim gercekmi yok hayir bilmiyordum ismin ne bubarada benim ismim fatmaAaaa
aynıyız cnm eylül 1 doğumluyum bn . Yaşın genç bu avantaj biliyon demi :)
Bnm ilk klomende 4 snrakinde 7 yumurtam oldu snra bi dha klllnndim byumesi dursu 1 ay ara verdik 2. Asilamaya bsladgmizdada 3 oldu ama 2 si byuktu canimKl
Omen bnde ilk ay 3yumurta yapmıştı sonrada yapmadı yaptıysada kendiliğinden çatlamış oldu. Bnmkinde yumurta buyumuyodu. Çatlama zamanı gelince kendiliğinden çatlıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?