Aşılama ikinci aşılama ile hamile kalanlar yazabilirmi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ewe
T dr verdi kalemi. En son gittiğimde 15 milimdi ikiside dr iğneyi ayarladı zamanı da hesapladı 5gun sonra aşılama oldu

anladım cnm.banada wermedıler kalemı eczaneden de ondan sordum.hatta nasıl wermezler ılaçla kalemı dıye baya arastırdım.en sonunda doktorumun sekreterıne sordum bız werıcez dedı oh be dedım:) bana prengly yazdı doktor cnm ya catlatma ıgnesı????sana ovıtrelle yazmıs bak.pekı cnm surecın nasıldı.nasıl anladın hamıle kaldıgını?en cok belirtın noldu mesela?

Bnm iğne daha pahalı canım seninkinden. Bide drlara göre değişiyo iğne.bnm ilk günden itibaren ağrım vardı aşılamanın onuncu ve onikinci günü arası ıslaklık oldu. Bide sürekli rüyalar goruyordum hepsi bebeğe çıkıyordu. Tek belirtim rüyaydı tek bnde değil eşim kayınvalidem annane kayınbiraderim . Herkes rüyasında görmüş. Belim ağrırdı bacağıma vururdu. Bide canım sol kasıkta batmam çoktu oda gebelik belirtisiymiş.

Ins bnimkide gebeliktir dun adt gbi backlarm sncidi blm bi is ypnca ck agrio ara ara batma bndede var ama cok deil

Kızlar aşılama gününü de sayarsak bugün 7. Günüm ve dün gece sanki adet olacakmisim gibi ince ince bacaklarım ve karnım ağrıdı uyuyamadım ayaklarım sanki uyusmusgibiydi böyle bir belirti yaşayan oldu mu sürekli sağ kasigimà iğne gibi batmalar oluyor

Bende sabah uyandiğimda inanilmaz karnim agriyo ara ara kasik agrisida var bendede bilmiyorum ya yine umidim yok ama inşallah vardirda

Bende sabah uyandiğimda inanilmaz karnim agriyo ara ara kasik agrisida var bendede bilmiyorum ya yine umidim yok ama inşallah vardirda
İnşallah vardır canım ya ilk asilamamda pek bir belirti yaşamadım sadece kasık batması vardı ama şimdi bunları yaşayınca çok umitlendim canım inşallah Allah boşa çıkarmasın ümitlerimizi

Yüzümde de çok sivilce çıktı normalde sadece adet zamanlarında çıkardı sizde de var mı

benımde 2 ay getırdı sogan kuru cnm ama 50gun oldu hala gelmedı bukez ya uff sogandanda umıdımı kesmeye bsladım.sendemı pkosun cnm?senın nasıl gelıo adetlerın sogandan sonra ?her ay ıcıomusun?
Cnm 6 ayda bir uygulaim 2 defa 15 gun ogle akşam içtim. Aynen cnm bende çareyi tıpta ariyom zaten bakalim bu aşilamda olmasa tup bebek yapcam nasip olursa.

İnşallah vardır canım ya ilk asilamamda pek bir belirti yaşamadım sadece kasık batması vardı ama şimdi bunları yaşayınca çok umitlendim canım inşallah Allah boşa çıkarmasın ümitlerimizi
İnşallah cnm ayy bende ilk aşilamamda çok ümitliydim belirti çok olmuştu ama olmadi husrana ugradim bu ikincide umidim yok

Ayni blirti dun gce bndede vardi canim bnimde 5. Gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…