Ikıncı bahar mı yoksa başkasının ilk hatası mı

su an degil belki sonra aileden etkilenir sana hayati zehir edebilir. Buradaki konularda evlenince eslerin aileye duskunlugu artiyor diyorlar sorunlarda oradan cikiyor. Bir de 21 yas cok olgun bir yas degil cok degisecek daha. Ben bi dusunurum sahsen.

kendinede al, bu cevaptan sonra.

Ben de bu fragmanı gördüm konu sahibinde..
İlk ilişkisi sen isen son da sen olmayacaksın (dünyada bile çok çok nadir o türler) üzgünüm erkekler böyle.. Ve bu yaştaki hali tavrı da değişecek…Belki hiç böyle tanımadım diyeceksin kısacası geneli aynı sonuç.. Ama biliyorum ki yaşamadan bunları anlayamayacaksınız.. Sonuç her ne olursa burdan yazın..

Bence 17 yaşında kocaya kaçan birinin burdaki yaş farkı düşüncelerini bağnazlıkla vizyonsuzsukla gelenekçi olmakla ezbercilikle vs suçlaması komik biraz /:

bunlara ek olarak, evlenmeden seks yapmayı zina olarak görüyor. Yani kafası biraz karışık gibi geldi bana.

Uzgunum durumunuzun bununla bir ilgisi yok

Bol bol öpücükler

Teşekkür ederim. Yazdığımdan beri çok sey değişti. Ailesi zorakide olsa evlenmemize razi oldular. Araları zamanla dahada düzelir umarım. Allah kimseyi ailesiyle sınamasın dilekleriniz için teşekkür ederim

Çocuğumun böyle bir evlilik yapmasını onaylamam net. 21 yaş çok erken bir yaş zaten, mantıklı tutarlı tek bir noktası yok.

Ortada bir çocuk var. Kendinizden önce çocuğunuzu düşünerek hareket etmeniz gerektiğini düşünüyorum. Onun psikolojisi nasıl etkilenir, iyi anlaşabiliyorlar mı vs.. Babasına yatmaya gidiyor diye hiç mi bir araya gelmeyecekler müstakbel eşinizle? Bence geniş kapsamlı düşünemiyorsunuz ve bu da sizi yanlışa iter

Baya oldu girmeyeli atarlı cevaplardan dolayı 2 gün de engelledim:)) Şimdi son durum şu ki ; Ailesi eğlenmenizi kabul etti. Eylül 27de düğünümüz var. Kadıköy rıhtımda haydarpaşa tren istasyonunun orada ki bahçede kır düğünü. Ailesi çocukları için zoraki kabullendi ama belki zamanla beni sevebilirler. Pekte sevilmelik tarzım yok ama neyse :))) Değişik bir karakterim var derler. Neyse 21 lik sevgilim nişanlım gelecekte ki eşimle fotoğrafımı koyucam. Belki 5 belki 10 yıl sonra beni aldatıp terk eder hatta kolumu kesip dinlendirir falan :)) o detaylara takılmadan mutlu olmaya calısıcam bir bakarsın onur boyu bir yastıkta yaşlanıp ölürüz. Ya da terk edilir mutsuz olurum hiç bir şey kestirilemez. Hayat kaygı duymak için coook kısa öpücükler:))))

Eklentiler

• IMG_20200706_002448_103.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 377
  • IMG_20200706_001118_050.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 371
  • IMG-20200704-WA0079.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 362
  • IMG-20200704-WA0083.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 365
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…