Hahaha yok yemin ederim kadınım. Ve yaşadığım her şey doğru. Sporcu olduğum için üslubum fazlaca rahat sanırım zaten değişim bir karakter yapım vardırErkek üye gibi geldiniz yada fake
kendinede al, bu cevaptan sonra.Ailesi ona arkasını döndü. Yaşı bence uygun sorumluluğu kaldıramazsa ke
Aynen çocuk o da şey yaparım ikisinede balon alırım. Eğlenirler mutlu olurlar sizde 70 yasinda birisiyle evlenin sudoku falan çözersiniz çok öptüm sizi özellikle üstün zekânızdan dolayı tebrik ediyorum.
Ben de bu fragmanı gördüm konu sahibinde..Mrb Allah yardımcınız olsn aynı şeyi ben yasadm oyizden beni dinleyin sen zaten yaralı bir insansn evet eğer yaşı daha büyük olsaydı yada daha olgun olsaydı ailesi herşeye rağmen tepki göstermezdi. Çocuk arada kalacak ve zamanla sana tepki gösterecek hepsini yasadm tam duzeldk derkn şimdide tamamn ailesinden koptm ve gtmek istiyorum ama o senin tarif ettiğin melek adam varya çözüm üretmeyi bırak beni onların içinde bırakmak istiyor gelmek istemiyor. . Seninki benimkinden fena durumun ailesi açıkça istememiş. . Senin ailen yanında olacaksa ve eşin ailesiyle seni ölene dek muhatap etmeyecekse evlen. . Buna kimsenin garantisi yok bence. Ve ben hiç bir erkeğe güvenmiyorum bu konuda.bir evlenin görürsün. Aşk dediğin şey saçmalık bence.mantikli düşün aşkı filan bisver.Allah yardımcın olsun
Bence 17 yaşında kocaya kaçan birinin burdaki yaş farkı düşüncelerini bağnazlıkla vizyonsuzsukla gelenekçi olmakla ezbercilikle vs suçlaması komik biraz /:
ay onu kaçırmışım fake muhtemelen : Dbunlara ek olarak, evlenmeden seks yapmayı zina olarak görüyor. Yani kafası biraz karışık gibi geldi bana.
lafı ağzımdan aldın kardeş, ya erkek ya da 3. cinsiyet korsan üyeErkek misiniz
Uzgunum durumunuzun bununla bir ilgisi yokCanım benim ileride olurda çocuğun sana ters gelen bir şey isterse asla karşı çıkma. Yanlış olduğunu söyle yine de ısrar ederse arkasında dur. Hep izle ve düşmesini bekle düşerse ilk tutan sen ol. Düşmez şahlanırsa ilk alkışlayanda sen ol. Kendini tanımıyor ise bırak tanımasına fırsat ver. Anne olmak budur. Yoksa dadidanne farkımız var. Eminim iyi bir annesin ama kaygılı bir annesin korkma hatalar ne olursa olsun sen yanındayken oluyorsa çözümü bulunur. Şu hayatta herkes birbirine zorluk çıkarıyorken AILE denen en güvenilir birlik destek olsun ki insanlar kendilerini güvende hissetsin
Fake olduğumu düşünüyorsanız fazlasıyla orjinallik demek ki :)) hem bana göre ve Allaha göre evlilik dışı seks zinadiray onu kaçırmışım fake muhtemelen : D
Bol bol öpücüklerHanımlar, yurtdışında erkek erkeğe kadın kadına evlilik yasal biliyorsunuz değil mi? Biz hala yaş farkı var diyoruz :) önüne bak arkadaşım madem bunları yaptı doğruysa bunları 21 yaşında biri kolay kolay yapamaz demek ki arkanda duracak bir şans ver
Teşekkür ederim. Yazdığımdan beri çok sey değişti. Ailesi zorakide olsa evlenmemize razi oldular. Araları zamanla dahada düzelir umarım. Allah kimseyi ailesiyle sınamasın dilekleriniz için teşekkür ederimSiz kafaya koymuşsunuz zaten neden bizim fikirlerimizi sorguluyosunuz ki
ailesini sevdiği bir kız için bırakan biri ( o bırakmadı ailesi bıraktı diyeceksin evi terk etmiş yetmez mi ) iler de başka birine aşık olup seni çok rahat bırakabilir.( benim eski eşim de ailesini terk etmişti merhametsizlik düşüncesizlik diz boyu o zaman bunu düşünemiyosun işte cahilsin aşıksın ) Demek ki bu adam da ( çocuk da ) sadakat yok ona yapılan fedakarlıkları görmüyor
o ailesine bakmış falanı geçin annesi onu 9 ay karnın da taşımış, bir kadın için nasıl evini terk eder ne olursa olsun evini terk etmemeliydi anne baba dayanamaz ki zaten o evde yanı başların da oturmalıydı evlenirken çıkıp gidecekti zaten.
bırakın ayrılın diye konuşmuyoruz size yanlış yapmayın diye konuşuyoruz aşık olduğunuz için göremiyosunuz allahım yardım etsin inşallah üzülmezsiniz.
Eylülün 27 nde Allah naship ederse. Durun size ikimizin fotoğrafını gönderiyorum. Uzun boylu olan nişanlım. Yanında ki de ben :)))ee düğün ne zaman?
Kocaya kaçmadım ki agsgssh erken yaşta evlendim. Hem vizyonum oldukça geniştir endişe etme oxxoBence 17 yaşında kocaya kaçan birinin burdaki yaş farkı düşüncelerini bağnazlıkla vizyonsuzsukla gelenekçi olmakla ezbercilikle vs suçlaması komik biraz /:
Yakışıyorsunuz bence. Allah mutluluğunuzu daim etsin.Eylülün 27 nde Allah naship ederse. Durun size ikimizin fotoğrafını gönderiyorum. Uzun boylu olan nişanlım. Yanında ki de ben :)))
Baya oldu girmeyeli atarlı cevaplardan dolayı 2 gün de engelledim:)) Şimdi son durum şu ki ; Ailesi eğlenmenizi kabul etti. Eylül 27de düğünümüz var. Kadıköy rıhtımda haydarpaşa tren istasyonunun orada ki bahçede kır düğünü. Ailesi çocukları için zoraki kabullendi ama belki zamanla beni sevebilirler. Pekte sevilmelik tarzım yok ama neyse :))) Değişik bir karakterim var derler. Neyse 21 lik sevgilim nişanlım gelecekte ki eşimle fotoğrafımı koyucam. Belki 5 belki 10 yıl sonra beni aldatıp terk eder hatta kolumu kesip dinlendirir falan :)) o detaylara takılmadan mutlu olmaya calısıcam bir bakarsın onur boyu bir yastıkta yaşlanıp ölürüz. Ya da terk edilir mutsuz olurum hiç bir şey kestirilemez. Hayat kaygı duymak için coook kısa öpücükler:))))Herkese merhaba ben 27 yaşında spor antrenörlüğü yaparak geçimimi sağlıyorum. Çok küçük yaşta 17 sevgilinden hamile kaldığın için evlendim. O zamanlar kürtaj serbest olmasına rağmen kıyamadım doğurdum. Fakat evliliğim cehennem olduğu için ayrıldım. Üniversite okumayı bırakmadım ve bitirip meslek sahibi oldum. Ben 2 yıl önce kendimden 6 yaş küçük birisine aşık oldum hem de çok. O da bana öyle harika bir ilişkimiz olmuştu sonra bana evlenme teklifi etti. Ben de ailen onay verirse kabul ederim dedim. Tabi dogal olarak ailesi kabul etmedi. Ben 27 yaşında o 21 üstelik birde 10 yasinda çocuğum var. Beklediğim bir tepkiydi yine de çok koydu. Ailesi benimle görüşmek istedi görüştüm. Erkek arkadaşım yanımızda iken saygılı olan aile o yanımızdan ayrılıp işe gidince 1 saat boyunca beni alıp yerden yere vurdular. Sapık sübyancı muamelesi gördüm. Onlar konuştukça ben sustum en son dedim yeter ben sizi anladım konuşmaya gerek yok kalktım gittim. Sevgilimi engelledim telefon numaramı değiştim annemin evine yerleştim. Bir gün geçmeden annemi aradı dil döktü evimize kadar geldi beni ailemden istedi. Ailem kabul etti. Sonra benim ailem onun ailesini aradı gelin orta yolu bulalım çocuklar seviyor falan onun ailesinde tık yok. Sevgilim o süreçte ailesinin evini terk etti işinde başarılıydı zaten birikmiş parası vardı evini tuttu döşedi yaşına göre her zaman olgun vegüçlü birisiydi. Bir de görseniz o kadar tatlı ki kalbinde zerre kötülük yok. Poncik kalpli bir şey. 2 yildir bir kere saygısızlık etmedi cinsel olarak dokunmaya kalkmadı zaten onun ilk ilişkisi benim. Şimdi gelelim aşık soruna. Ben evlenmiş çocuklu birisiyim. O ise bakir ve ilk iliskisi benim bu da yetmezmis gibi benim yüzümden ailesiylede arasi bozuk. Kendimi pislik gibi hissediyorum. Terk ediyim hayati duzelsin diyorum onuda yapamıyorum çok aşığım onsuz nasıl devam ederim bilmiyorum. Sizce ben ne yapayım o eylül ayına tarih alalım evlenelim düğüne ailemi cagirirz kendileri bilirler diyor. Ama ben kendimi aptal gibi hissediyorum. Ne kadar olgun olsada 21 yasinda pişman olacağı bir şey yapmasını istemiyorum. Kafayı yicem tavsiye verin
Çoook teşekkür ediyorum sizde okur boyu mutlu olun güzel kalbimizle gurur duyun:)))Yakışıyorsunuz bence. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?