ikinci bebeğim olcak çok şaşkınım.

çiçek 2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
220
0
96
Diğer
paylaşmak istedim ilk hamileliğimde hep buralardaydım. sonra kkya ara verdim zaman bulamadığım için. geçen hafta bugün test yaptım veee pozitif. birinci zor olmuştu bu sürpriz yaptı bize. yine buralarda olucam şu an 5+6 dayım allahım tüm isteyenlere versin inşallahhhh. a.skaydirigubbakcemile3

allah saglikla kavusmayi nasip etsin birinci zor olmus ama acmis yollari simdi pesi durmaz gelirde gelir ikinci, ücüncü,dördüncü kaydirigubbakcemile3
benimde zor oldu acep pesinden hemen olurmu ki benimde birlikte olsun beraber büyüsünler istiyorum allah izin verirse

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

hayırlı evlat olur inşallah...

merhaba cnm.tebrik ederim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bende senin durumundayım.ilk çocuğum 3 sene snr oldu.bunada korunurken hamile kaldım.şu an çok yeni.daha 20 günlük kese gözükmüyo.bugun 2,kan tesitimi yaptım ve değerlerde çok fazla bir artış olmamış.normalde 2 ye katlanması gerekiyomuş.doktor dış gebe olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu söledi.cuma günü ultrasonda görmeye çalışacak.asıl ozaman netlik kazanacakmış.moralim çok bozuk gerçekten.dua edin.inşallah hayırlı haberler alırım arkadaşlar.

tebrikler canım..Allah tamamına erdirsin..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..amiiinn..

canım hayırlısı olsun inşallah. dularımız seninle moralini bozma. herşeyde vardır bir hayır.

herkese çok teşekkür edrim. yanlız şu takvim nasıl yapılıyodu. bulamadım bi türlü.
yardım lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…