vallahi ne yalan söyliyim 4 senedir uğramıyodum buraya... ama sonradan hamile oldugumu öğrendim ve şimdi iki çocukla nasıl başa çıkıcam derdı sardı cunku oğlum düz duvara tirmanıyo desem yeridir. iki cocuklu anneler bana ne gibi tavsiyeler verirsiniz.
Merhaba kızlar bende ikinci bebeğim hamileyim valla ben biraz şanslısın galiba vi kızım var 10 yaşında benden hevesli ondan bana bakmaya sıra gelmez 7.5 haftalık hamileyim bide hiç bulantı yok sanki hamile değil işim gibiallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin amin.
Merhaba kızlar bende ikinci bebeğim hamileyim valla ben biraz şanslısın galiba vi kızım var 10 yaşında benden hevesli ondan bana bakmaya sıra gelmez 7.5 haftalık hamileyim bide hiç bulantı yok sanki hamile değil işim gibiallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin amin.
4 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR BAKALIM ARTIK KISMET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.. BİDE BİŞEY SORUCAM YAA BEN HİÇ HAMİLE GİBİ HİSETMIYORUM KENDIMI NE BULANTI NE KUSMA BAŞ DONMESİ NORMAL SIRADAN MIŞ GIBI HERŞEYY OĞLUMDA HİÇ BOLE DEGİLDİM SİZDEDE BÖLEMİİ
4 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR BAKALIM ARTIK KISMET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.. BİDE BİŞEY SORUCAM YAA BEN HİÇ HAMİLE GİBİ HİSETMIYORUM KENDIMI NE BULANTI NE KUSMA BAŞ DONMESİ NORMAL SIRADAN MIŞ GIBI HERŞEYY OĞLUMDA HİÇ BOLE DEGİLDİM SİZDEDE BÖLEMİİ
benım ılk hamılelıgımde hıcbır bulantım vs olmamıstı.sadece asırı uyku halı vardı. bunda mıdem bulandı basım dondu cok kotu odum ama 12.haftadan sonra gectı cok sukur. ama banada hıc hamıleymısım gıbı gelmıyo:) bu arada ılk kızım suan 17 aylık.araları tam 24 ay olacak ınsallah.en acelecı benmısım meger