Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bende ikinci bebeğim hamileyim valla ben biraz şanslısın galiba vi kızım var 10 yaşında benden hevesli ondan bana bakmaya sıra gelmezvallahi benimkide fena yaramaz oğlum ama banada ilki yaramazsa ikincisi uslu olur diyolar ama hiç ümidim yok napcazz yaa
aminn canımm benm vallahı ben okadar sanslı degılım galıba benımkı kardes bıle istemıyoM
Merhaba kızlar bende ikinci bebeğim hamileyim valla ben biraz şanslısın galiba vi kızım var 10 yaşında benden hevesli ondan bana bakmaya sıra gelmez7.5 haftalık hamileyim bide hiç bulantı yok sanki hamile değil işim gibi
allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin amin.
Canım ya kardeşi dünyaya gelince değişir merak etme kimselere sevdirmez değişir inşallah küçükmü seninki kaç yaşındaaminn canımm benm vallahı ben okadar sanslı degılım galıba benımkı kardes bıle istemıyo![]()
Tam vaktinde ikinci bebiş geliyo arayı çok açmakta iyi değil benim gibi hayırlısı olsun inşallah canım.2009 doğumlu bi kızım var..şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz..
T
Tam vaktinde ikinci bebiş geliyo arayı çok açmakta iyi değil benim gibi hayırlısı olsun inşallah canım.[
çok şükür 1,5 yıldır bekliyoduk..geç değil tabi ama kızım büyümeden kardeşiyle oynasın hoplasın istiyodum![]()
T
Tam vaktinde ikinci bebiş geliyo arayı çok açmakta iyi değil benim gibi hayırlısı olsun inşallah canım.
Benimde tam bu gün 8.haftam son adet tarihim 18 eylül seninki kaçhamilelik takvimini oluşturamadım bi türlü6. haftadayım daha çok yeni
![]()
4 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR BAKALIM ARTIK KISMET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.. BİDE BİŞEY SORUCAM YAA BEN HİÇ HAMİLE GİBİ HİSETMIYORUM KENDIMI NE BULANTI NE KUSMA BAŞ DONMESİ NORMAL SIRADAN MIŞ GIBI HERŞEYY OĞLUMDA HİÇ BOLE DEGİLDİM SİZDEDE BÖLEMİİCanım ya kardeşi dünyaya gelince değişir merak etme kimselere sevdirmez değişir inşallah küçükmü seninki kaç yaşında
benım ılk hamılelıgımde hıcbır bulantım vs olmamıstı.sadece asırı uyku halı vardı. bunda mıdem bulandı basım dondu cok kotu odum ama 12.haftadan sonra gectı cok sukur. ama banada hıc hamıleymısım gıbı gelmıyo:) bu arada ılk kızım suan 17 aylık.araları tam 24 ay olacak ınsallah.en acelecı benmısım meger4 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR BAKALIM ARTIK KISMET ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.. BİDE BİŞEY SORUCAM YAA BEN HİÇ HAMİLE GİBİ HİSETMIYORUM KENDIMI NE BULANTI NE KUSMA BAŞ DONMESİ NORMAL SIRADAN MIŞ GIBI HERŞEYY OĞLUMDA HİÇ BOLE DEGİLDİM SİZDEDE BÖLEMİİ