ikinci bebeğine hamile olanlar ya da ikinci bebeği düşünenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin canım inşallah..

bende istiyorum 2. bebeği kısmetse :) oğlum mayısta tam 3 yaşında olacak bence zamanı geldi :) doktorumla görüştüm tedaviye ve folik asite başladık pcoluydum ben şimdi ciddi bir şey kalmadı. bakalım tedavinin sonucu ne olcak :) 24 yaşındayım bende :) katıldım aranıza :):):)

hoşgeldin:)))) hadi hayırlısı olsun bakalım..o zmaan hemen senide ekliyorum listeye:))) birde batını söylersen onu da yazalım caanım:)))

hoşgeldin:)))) hadi hayırlısı olsun bakalım..o zmaan hemen senide ekliyorum listeye:))) birde batını söylersen onu da yazalım caanım:)))

en son 17 şubatta oldum canım :) salı progestana başlayacağım 10 gün kullanacağım 19u oluyor :)

inşalah vardır bebişler bizimledir sen ne zaman test yapacan ben erken gebelik testi var haftaya yaparım artık

ben aldım bile:) yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama ciddi akıntım var ve kasık agrım var sanırsam hastalanıcam hoş hastalanmama da cok var ama üşüttüm heralde.. pazartesi yapıyım diyorum fortel var evde pazar tahmini yumurtlama günümdü varsa pazartesi çıkar heralde diye düşünüyorum ama bakalım..

selam arkadaşlar benim 1 kızım var ikinci bebeği düşünüyoruz son adetim 17 şubat 2013 ovulasyon tarihim 27 şubat- 4 mart 28şubat-1 mart gecesi tek birliktelik oldu ve eşimle birlikte olmayalı 1 ayı geçti erkek olmasını istiyoruz çünkü hamileliğim çok zor geçiyor kızımda hamileliğimin ilk ayı hastanede sadece serumla geçmişti tek birliktelik yeter mi tam yumurtlama günüm 3 mart ne yapsam acil yardımcı olur musunuz lütfen...

canım şöyle açıklayayım spermler 72 saat yumurtalar ise 24 saat yasarlarmıs.. yani bu durumda eğer yumurtlama döneminde bir kayma olmazsa hamile kalma olasılıgın var. spermler birikirse hamile kalma olasılıgının daha yüksek oldugunu da duymustum ama bunun yanısıra uzun süre bekleyen spermlerin kalitesinin düştüğünü de duydum. ha ama erkek kız konusunda birşey diyemeyeceğim onu Allah bilir..zaten saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olsunda kız erkek hiç önemli diil gerçekten. onun için netten çin takvimine bakabilirsin kimi duysam tutmus simdiye kadar.. Rabbşm gönlünden geçeni nasip etsin insallah..

3 martıda değerlendir bence

erken gebelik testimi aldın yumurtlama günümüz aynı günmüş çarşamba gün yap bence bata 5 gün kala sonuç daha güvenilirmiş benim içimden gelmiyor negatif görmek istemiyorum

erken gebelik testimi aldın yumurtlama günümüz aynı günmüş çarşamba gün yap bence bata 5 gün kala sonuç daha güvenilirmiş benim içimden gelmiyor negatif görmek istemiyorum

çarşambaya dek dayanamayabilirim sanırımama dediğin en mantıklısı canım:)) bu arada kaç aydır deniyorsunuz

3 martıda değerlendir bence

kızım ilk gecemde oldu galiba o hafta hiç korunmadık çünkü bizimle beraber ilk gün o da hayatımıza girsin diye ama şimdi ne yapacağımı tam bilmiyorum yani braz sağ tarafımda ağrı wc gelmiş gibi sabahda çok az kan ve akıntım geldi uzayan ne yapsam aceba

Son düzenleme:

bu arada bilgilerinizi girin sizi de ekleyelim listeye isterseniz

merhaba kızlar bende 2.yi düşünüyorum geçen yıl mayısdan beri ama malesef düşünmekle olmuyor.benimde kızım 29 nisanda 4 yaşını dolduruyor ve sürekli bebek istiyor kardeşinden bahsediyor isim buluyor ona.
batım 16 mart
normalde bugün ovulasyon tarihim ama henüz akıntı yok .sayfayı boş bırakmayalım ben genelde hergün bakmaya çalışıyorum kk ne.inşallah kasımda bizde anne oluruz hayırlısıyla.
yaşımda 32 bu arada

Son düzenleme:
çarşambaya dek dayanamayabilirim sanırımama dediğin en mantıklısı canım:)) bu arada kaç aydır deniyorsunuz

dayanabilirsen iyi olur hatta ben perşembe yapmayı düşünüyorum.ikinci bebiş için kasım ayından bu yana deniyoruz aralık ayında tuttu ama kimyasal gebelikti ocak ayındaki batta düştü ovulasyon testi aldım ona göre gidiyorum aslında yaşım dolayısıyla ikinci erkek olsa çok güzel olur onun için sadece testteki ikinci çizgi koyulaştığında tek birliktelik oluyor şimdi bana kızacaksınız ama tabiki rabbim içimi, biliyor her şeyden önce sağlık hayırlı evlat istiyorum erkek kız ne fark eder diyorsunuzdur benim içinnde fark etmez ama hani erkek olsa bir
dahadüşünmüyorum

hosgeldiniz aramıza sizide ekliyorum aramıza hakkınızda hayırlısı olsun insallah:)

tabi 27 yaşındayım 22 aylık kızım var böyle

ekliyorum sizide birde bat ınızı yazarsanız cok iyi olur:)

o ayrı tabbiki illaki insanın gönlünden birsey geçiyor bende oglumda hep erkek istemiştim. hatta su an bile sanıyorum erkek agır basıyor gönlümde ne yalan söyliyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…