geçmiş olsun canım.. inşallah bir daha ki sefere olur üzme canını gerçi ne kadar söylense de insan ister istemez üzülüyor tabii.. eşinin de dediği gibi doktor daha iyi bilir.. en iyisi ona gitmek olur..
canım doktoruna danışman daha iyi.. ben folbiol kullanıyorum ama oğlumda folic plus kullandım ama onu günde 3 tane içtim.. elevite gelince o vitaminlerin karışımı yani onu hamileliğin ileri safhalarında veriyorlar.. folic lus ya da folbiol kullan ya da eczaneye sor bakalım onlar ne diyecek mutlaka seni yönlendirirler
aynen öyle ama rüyalarım izin vermiyor yaaaaaaaaklımdan çıkıyorum rüyamda hep testler yapıyorum pozitif çıkıyor uyandığımda da delirdim heralde diyorum yanii valla komik oluyor öyle
ayy ınan bende görmeye basladım bılıomusun dün rüyamda arka rakaya ıkı test gördüm elımde ıkısıde pozıtıftısanırım bende delırmeye basladım kalkınca test yapayım deıdm sonra vazgectım otur oturdugun yerde ne işin var dedım en iisi bat ı bekle
kızlar merhaba..
uzun zamandır giremedim.. pazar günü biliyorsunuz dogumgunu vardı ondan önceki cumartesi düşmüştüm ve bileğim şişmişti neyse d.gününden sonra oglumu 2 yas asısını vurdurmaya gittiğimde öğrendimki bileğim çıkmış.. yerine yerleştirip atel verdiler ve en az bir ay tak agır kaldıerma dediler. tabii oglumla ne mümkün.. sonrada oglum ateşlendi carsambadan beri düşmüyor artık cıldıracagım.. tabi ben ateli falan attım cunku yawrum hasta oldugundan sürekli kucagımda. dua edin teyzeleri nolur iyileşsin artık kuzum ya
canım çok geçmiş olsun(( neler olmuş öyle.. nazar değmiş size yaa her şey üst üste.. bal falan ver annesi allerjisi yoksa iyi gelir.. ateşi de düşer inşallah hemen.. 2 ayrı ilaç ver ateş düşürücü dönüşümlü olarak.. sabah birinden akşam birinden ver düşer ateşi
merhaba kızlar uzun zamandır uğrayamadım iyi değildim ama çok şükür atlattım
hnk cnm benim batı yenileyebilirsin sanırım 22 gibi olur
hamileliğim son buldu bat tarihi şimdilik belli değil düşük nedeniyle halen sat devam ediyor
sanırım 5 gün falan daha sürebilirmiş en az
doktorum kontrole çağırdı ama değişmez büyük ihtimalle dedi
neyse sen 22 nisan yaz zaten bi daha direk doktora gidicem eşim bir daha idrar testi yaptırmaz bu üzüntünün ardından en azından sağlıklı değilse bile söyler doktor diyor
neyse öpüldünüz görüşürüz...
saol canım yaa ogluma hiçbir sekilde surup içiremiyorum 4 saatte bir fitille düşürdüm ateşi ama bgn iyice düştü ve fitilde artık yapmak istemiyorum kulaktan ölçerle 37.8 cunku o bide yarım dere ce yüksek ölçüyor ama tamamen bitmediinden arada surupta vermem lazım off napıcam bilemedim acaba corbasına falan katsam olmaz mı ki ya?
kızlar merhaba..
uzun zamandır giremedim.. pazar günü biliyorsunuz dogumgunu vardı ondan önceki cumartesi düşmüştüm ve bileğim şişmişti neyse d.gününden sonra oglumu 2 yas asısını vurdurmaya gittiğimde öğrendimki bileğim çıkmış.. yerine yerleştirip atel verdiler ve en az bir ay tak agır kaldıerma dediler. tabii oglumla ne mümkün.. sonrada oglum ateşlendi carsambadan beri düşmüyor artık cıldıracagım.. tabi ben ateli falan attım cunku yawrum hasta oldugundan sürekli kucagımda. dua edin teyzeleri nolur iyileşsin artık kuzum ya
bu arada benden ikinci bir haber daha var biraz evvel kan tahliliyaptırdım ve sanırım hamileyim evdeki testte çift çizgi hemen cıktı kan verdim iki saat sonra sonucu olucam..
kızlar şimdi aldım sonucumu daha cok cok yeni ama hamileyim:) 78,14 cıktı kanda bhcg ayy aptal gibiyim ve şoktayım:)))
kızlar merhaba..
kızlar şimdi aldım sonucumu daha cok cok yeni ama hamileyim:) 78,14 cıktı kanda bhcg ayy aptal gibiyim ve şoktayım:)))
saol canım yaa ogluma hiçbir sekilde surup içiremiyorum 4 saatte bir fitille düşürdüm ateşi ama bgn iyice düştü ve fitilde artık yapmak istemiyorum kulaktan ölçerle 37.8 cunku o bide yarım dere ce yüksek ölçüyor ama tamamen bitmediinden arada surupta vermem lazım off napıcam bilemedim acaba corbasına falan katsam olmaz mı ki ya?
bu arada benden ikinci bir haber daha var biraz evvel kan tahliliyaptırdım ve sanırım hamileyim evdeki testte çift çizgi hemen cıktı kan verdim iki saat sonra sonucu olucam..
Canım geçmiş olsun ben de uzun zamandır girememiştim..
Çok üzüldüm cnm neden düşük oldu acaba??
Rabbim hakkında hayırlısını versin cnm hayırlısı böyleymiş kendini üzme ne yapalım inş. sağlıklı bi şekilde tekrar kalırsın
Bizleri haberdar et gelişmelerden
bende öpüyorum
bende 2. yi düşünenlerdenim ama sadece düşünüyorum bi kaç ay sonra inş. çalışmlara başlıcaz
hangi folıc asit diye kendimi parçaladım sonunda folbiol aldım ve bugün başladım içmeye...o kadar doktor verdine göre bi bildikleri vardır.
bide elevit almıştım onuda ara ara içsem olurmu acaba boşa gitmesin
hem içinde kalsiyum vitamin felan var çokda doğru beslenmiyom zaten.....
bebiş isteyen herkesin allah ım gönlüne göre versin inş....
benide eklermisiniz kızım 5 yasında 15 aydır korunmuyorum bat 30 nisan
çok saolun kızlar cok tesekkür ederim.. bugun gidip tekrar bhcg ye baktırıcambakalım artış vs. normal mı.. ya birde belirtiler dediniz ya bu ay ilk defa bende hiç belirti yoktu şimdi yeni bel agrılarım basladı bat yaklasınca cok cok erken ögrendim ama forteli yaptım zaten anında ikinci cizgi cıktı silik falanda diildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?