canım progestana 7. günü başlamışsın erken olmuş bayaaa.. 16. günü başlıyordum ben 10 gün kullanıyordum normali de ya 16 ya 17. gününde başlanıyor zaten. adet döneminde değişiklik olur mu bilmiyorum ama ben hep 8. günü adet oluyordum..çok sıktı bu durum beni 24 günde adet oldum hep :)) canım uyku hali progestandan ne yazık ki.. ben de işte bu yüzden içmiyorum oğlum durmuyor bende sersem gibi olunca çocukla ilgilenemiyorum diye bıraktım. kasık batması bende de var içmediğim halde bekleyip görelim benim 2 gün var bata.. bakalım artık:))
yok dikkat ediyorum zaten :)) bakalım bata 2 gün var daha :))) 2 gün daha beklemeyi düşünüyorum .. progestan kullanmış olsaydım 28 nisandı ama kullanmadım normal battan sayıyorum o yüzden :)) yaa burda eczanelerin sadece 1 tanesinde erken gebelik testi var kadını da 4 yıldır tanıyorum almak gıcık oluyor valla dakka saat testşimdi oğlum daha iyi canım sağol ama insan korkuyor valla aylardır öyle uyurdu ama düştü işte neyse ki daha iyiyiz bugün :) kistler bende de batma yaptı daha önce canım nasıl acıttığını biliyorum bu öyle değil maalesef.. çok farklı.. dün de denedim yüzüstü yatmayı ama yine acıdı karnım :)) bakalım ne çıkacak sonuç bekliyoruz işte.. ama 2 gün sonra yapacağım testi belki alırım bugün ama sabah yapacağım ilk idrar ile.. hoş negatif geçiyor içimden yaa hayırlısı olsun bakalımmm..hayırlısı ne zamansa zaman olsun artık ne diyeyimmm :))
geçen ay 6 nisandı bu ayda 5 mayıs gibi olmam gerek gerçi progestran başlamıştık 7ci günümde bu günde içtim yarın içmeyecem o adt döngüsünü değiştirir mi bilemiyorum belirtiler var mesela sürekli uyku hali(kulandığım progestrana bağlıyorum) sol kasığımda iğne gibi batmalar yorgunluk bunuda bahar mevsimine bağlıyorum bekleyip görecez
benimde 4 yaşında oğlum var 2. istiyorum allahım nasip ederse
ama bazen düşünüyorum oğlumla bile baş edemiyorum çok sabırlı bi insanda deyilimdir,
neyimi güveniyorum acaba:18:
oğlumu ihmalde etmek istemiyorum ama 2. bebişimde olsun istyorum
temmuzdan sonra başlıcam çalışmalara inş.
canım erken başlmadım çatlatma iğnesini vurdu ondan sonraki gün progestranı almaya başladım yani 17. güne denk geliyor 7 gün iç sonra bırak dedi.olası bir gebelik durumunda düşük olmasın diye bu günde içtim artık içmeyecem
allah sabır verıo nasıl demı beklemek ölüm gelıo ınsana gerçekten o ıkı gün geçmez sana zaten =)) netten sıparıs ver dıcem ama zaten ıkı gün kaldı bat ına =) ogelen kadar belkıde hamıle olduğunu ögreneceksınbende gecen gün sordum yakınımdaki eczanelere hiçbirinde yok ama ıstersek getırıolarmıs bende oğlum ıcın dr a gıttıgımde hastaneden çıkınca yakındakı eczaneden aldım. bıtane netten aldııgım ve ıkı tanede normal gebelik testı var eczaneden almısıtım stok yaptım anlıcagın...
benım ıcımden hamılesın dıye gecıo ama bılmıyorum Allahtan hayırlısı dıyelım vaktı geldımı ıllakı olucak. sen negatıf görmeye alıştın ya ondan umutlanmamak ıcın dıosun negatıf çıkacak dıye.
senın belırtıler nezaman başladı canım ya ılıskıden kacgün sonra? benım batmlar pazar günü başladı ıkı gün sürdü bugün yok ama sabah yataktan kalkmadan önce kasıklarımda olduğu gıbı bütünüyle yani ön tarafıma doğru bı kramp hıssettım kasılma denebılır yüzüstü yatabılıyorum dün gece hafıf adet sancısı cektım uzun sürelı bakalım bende bekliyorum belırtı takıbındeyım
bende ikinciye hamileyim 24 yaşındayım 23 aylık kızım var 3 aylık hamileyim..
33 yasindayim suan 2 ciye hamileyim allahim nasip ederse 21 aylikta caniminncani var rabbim omur versin ve evlat hasreti yasayan butun arkadaslarimizada nasip etsin
ayyyy Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin . inşaallah benim de olur yaa ben ikinci için denemelere bu ay başladım 22 aylık bi oğlum var benim deeee
merhaba ben deniz
kızım 11 yaşında :) 2. bebeğimi istiyorum :)
Günaydın kızlaaaaaaaar :)))
Ben kırmızıları bekliyorum bakalım bugün.. Henüz gelmedievde test var aldım ama yarın yapacağım gelmezse neler olacak bilmiyorum ama meraklandım iyice :)
Ben kırmızıları bekliyorum bakalım bugün.. Henüz gelmedievde test var aldım ama yarın yapacağım gelmezse neler olacak bilmiyorum ama meraklandım iyice :)
rabbim tez zamanda nasip eder inşallah
sende benim gibi ara verenlerdensinbenim oğlumda 12 yaşını bitircek çok güzel bir duygu sanki ilkmiş gibi oluyor dilerim sende çok beklemeden yaşarsın yeniden
İnşallah cnm :)
3 yıl yasmin hapıyla korundum. Hapı bıraktıktan sonra 2 yıl bebeğimiz olmadı.... Doktorum ve herkez belki hap koruyordur dediler ama ????????
şimdi 1,5 yıl eşim korundu ve yeniden denemeye karar verdik... :)
Artık hapın koruma olayı filan da kalmamıştır İNŞALLAH bebeğimiz bu ay olur.....
Kış bebeği çok istiyoruz. Bu ay kalırsan Şubat bebeği olurrrrr süperrr olur :)
Allahım o 2 senede çektiğimiz acıları , sıkıntıları yaşamayalım :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?