ınankı bılmıyorum bugüne kadar düzen yasamamıs bırı olarak bu ılacı kullanırken ögrenıcem bende neler olduğunu =) evt ınsülin yapabılır bak bendede şekerım düştüğü zaman elım ayağım tıtrer bayılcak gıbı olurum ya bişeyler yemem lazım yada tatlı yemem lazım o an ama oda öle böle yemek degıl kılolarda ondan gelıo zaten. bende emzırmıo olsam glıcophage ıcmeyı cok düşündüm ama maalesef işte. dedgın doğru canım benım kısmet olduysa bebıs olur olmazsa senın bı engelın yok ılacını ıc bencede allah şifa versın ınsallah =)![]()
sana sendrom demek ıstemıyorum canım bı sakıncası yoksa adınla hıtap edebılırmıyım =) benım elıf zaten nıck dende anlamıssındr![]()
canım işte ben daha önce düzen yaşadım her düzensizlikte de böyle ilaç kullandım bi ara normal milimetrik kistti o geçti sonra bu çıktı başıma.. hatta o zaman 6 ay boyunca aldactone ve diane 35 kullandım.. düzelmiyor da.. dediğin gibi 2 çikolata yiyorum öyle ellerim titrediğinde birazda ekmek vs. yoksa düzelmiyor maalesef.. sonra da kilo olarak dönüyor. bu da canımı sıkıyor benim. ilaçları kullanmadığımdan beri 7 kilo aldım
Son düzenleme: