Annen kv yakınsa onlar da olur. Ya da olmazlarsa olmasınlar benim anneme bırakma serüvenim 4.de başladı. Ondan önce hep yalnızdım. Göründüğü kadar zor değil merak etme bi de ilki kızmış daha kolay olur senin için.Tesekkür ederim canım benim.. Babamız sağolsun çok rahat.. Çocuklarla ilgilenme konusunda epey bi zayıf kalıyor ve bu benş biraz korkutuyor.
O azarları ben de çok işittim zamanında sonrasında baktılar olmuyor sustu herkes. En komiği son hamileliğimileti öğrendiğinde annanemin ( ki kendisinin 9 çocuğu var) sen ne yapmaya çalışıyorsun demesi oldu. Ciddi ciddi kahkaha attım. Yolundan gidiyorum annene dedim o da güldüTekrar maşallah diyeyim o zaman:) 6. Deyince ben 38-40 gibi bir aralık bekliyordum. Ben de 24te 2.yi yaptım diye azar işitiyorum. Moral oldun bana![]()

Kiz gercektenmi hay masallah allah saglik sabir versin vallahi ,6.yi allah kavustursun inslalah, yanlis anlamazzsan sormak istedim hepsi istiyerekmi oldu
kendimi düşünemiyorum 6 tane
rahatligida seven birisiyim aman allahim ben boyle olurdum
bir kizim var simdide zor geliyor ikincigi yapmak
![]()
İlk çocuğum doğduğunda ben de öyle diyordum ama yaşım çok küçüktü biraz da dikkatsizlik ikinciye hamile kalmışım. Sonra hep isteyerek oldu. Sonuncuyu düşünmüyordum ama önlem de almamıştım belliydi geleceği. Ama bu sefer tedbir almaya niyetliyim. Bi aksilik olmazsa tabi