Ikinci bebekten sonra kilo kalmasi dogru mu?

Belinsi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
494
197
48
Hanimlar genelde hep ikinci dogumdan sonra kilo uzerme yapisti diyenlerle karsilasiyorum. Ikinci bebegi nasip olursa yapacagim ilerde bir gun fakat ikinciden sonra gelen kilo gitmiyormus soylemi beni rahatsiz ediyor. Bunu dogrulayacak arkadaslar var mi aranizda, gercekten ikinci dogumdan sonra daha mi zor oluyor kilo vermek?

Bence ikinci bebekte kg aliminda dikkat etmeliinsan normal kg alirsakta sorun olmayacaktir
İlk bebekte 22 kg aldim ikincide kesinlikle dikkatli olup gerekenden fazlasini almam

Kim dediyse yalan söylemiş. İlk doğumumu 82 kiloyla yaptım. Sonra diyetle 61 kiloya indim. İkinci bebeğime 61 kiloyla hamile kalıp 83 le doğum yaptım. Bebeğim 19 aylık ve ben şuan 63,5 kiloyum. Yani sadece 2,5 kilo fazlalığım var. Bu kez ki hedefim 58 Bu arada boyum 172 cm. Sence yapışıp kalmış mı?

bünyeden bünyeye değişir,annende kaldıysa sende de kalması yüksek ihtimal diyorum. şayet bende boğazımı tutan biri olsam manken gibi olurdum.

insan boyle sorun cikmayanlari okudukca rahatliyor. sadece bogazla ilgili galiba bu kilo yapisma meselesi..

ben normal beslendigim halde yirmibir kilo aldim birincide, hareketsizlikten galiba. bundan daha az kiloyu nasil korurum gercekten bilmiyorum o yirmibir kiloyu da nasil almistim anlamadim. dogumla on kilosu gitmisti gerci fakat yine de ikinci hamilelikte daha fazla almaktan korkuyorum

Back
X