- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Fikri olanlar yok mumesela ikinci görüşmeye nasıl gitmeliyim? Nasıl görünmeliyim?
Kendini beğendirmek için gideceğin belli de :) , adamın fikri değişir mi muamma..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fikri olanlar yok mumesela ikinci görüşmeye nasıl gitmeliyim? Nasıl görünmeliyim?
Fikrini değiştirmek zaten amacım değişirse tabi. Başka ne amaçla tekrar görüşmek isteyeyim ki??? Ilginç bir yaklaşım...Kendini beğendirmek için gideceğin belli de :) , adamın fikri değişir mi muamma..
Zaten benim aklındaki soru işareti şu: ya çok çok güzel bir kız istiyor. Gerisi onun icin onemli değil. Yani bu onun çok sığ biri olduğunu gösterir benim için. Ya da yaşı dolayısıyla ve işi dolayısıyla ilgisiz bir tip.aşka emek vermesi gerektiğinin farkında değil.Bence okuduklarımdan anladığım siz de aman aman bi elektrik alamadığınızı söylemenize rağmen 2. görüşmeyi şu yüzden teklif ettiniz:
'' Ben zaten yine olmayacak diye özenmeden gittim, kalın giyindim şişman göründüm ,aslında güzelim beni beğenmedi.
2. görüşmede bi süslenip kuşanayım da o zaman görsün.''
Vurgu hep dış görünüşe yapılmış,başka bir şey bu etkileme/etkilenme.
Bir gülüş, bi parlayan bi çift göz yeter.
Fikrinin değişcebileceğine inanmıyorum, ama siz yine bi deneyin tabi teklifi kabul ederse..
Fikrini değiştirmek zaten amacım değişirse tabi. Başka ne amaçla tekrar görüşmek isteyeyim ki??? Ilginç bir yaklaşım...
Her şeyi uzun uzun yazamıyorum çocukla ilgili bazı izlenimlerim var. Ben kolay etkileniyorum malesef. Bunu da o yüzden degerlendirmek istedim. Hayirlisi olsun. Rabbim heterojen şeyin hayırlısıni verir inşallahBence okuduklarımdan anladığım siz de aman aman bi elektrik alamadığınızı söylemenize rağmen 2. görüşmeyi şu yüzden teklif ettiniz:
'' Ben zaten yine olmayacak diye özenmeden gittim, kalın giyindim şişman göründüm ,aslında güzelim beni beğenmedi.
2. görüşmede bi süslenip kuşanayım da o zaman görsün.''
Vurgu hep dış görünüşe yapılmış,başka bir şey bu etkileme/etkilenme.
Bir gülüş, bi parlayan bi çift göz yeter.
Fikrinin değişcebileceğine inanmıyorum, ama siz yine bi deneyin tabi teklifi kabul ederse..
Zaten benim aklındaki soru işareti şu: ya çok çok güzel bir kız istiyor. Gerisi onun icin onemli değil. Yani bu onun çok sığ biri olduğunu gösterir benim için. Ya da yaşı dolayısıyla ve işi dolayısıyla ilgisiz bir tip.aşka emek vermesi gerektiğinin farkında değil.
Ben çirkin olduğumu düşünmüyorum. Sadece cocugun güzellik takıntısı olabilir. Yani benim ortalamanın güzelliğin var. Manken ya da güzellik kraliçesi olamam ama çirkin değilim.Ben de bunu demeye çalışıyorum, ben olduğumdan daha çirkin göründüm gözüne bu yüzden beğenmedi ama ben onu beğendim ve beğendirmeliyim düşüncesinin işe yarayıp yaramama konusunda tereddütlerim var.Zaten beğeni/antipati tabiri caizse afet-i devran dahi olsanız görecelidir.
Olay hissedilende bitiyor, görülende değil.
Ben çocuğu fizikselolatakBen de bunu demeye çalışıyorum, ben olduğumdan daha çirkin göründüm gözüne bu yüzden beğenmedi ama ben onu beğendim ve beğendirmeliyim düşüncesinin işe yarayıp yaramama konusunda tereddütlerim var.Zaten beğeni/antipati tabiri caizse afet-i devran dahi olsanız görecelidir.
Olay hissedilende bitiyor, görülende değil.
Aynen öyle olur. Gidişatına bakacağım. Yazarım buraya. Önce tabi bana memlekete geldiğine dair haber vermesi gerekir buluşmamız içinEğer 2. görüşmede size tabiri caizse dibi düşerse, o adamla yola çıkıp ççıkmama konusunda ne kadar güveneceksiniz?
Okumuş sığ sığır olur.
Peki şunu sorayım. Bir erkeğin ilk gorusteki fikri değişmez mi, sabit midir?
Peki şunu sorayım. Bir erkeğin ilk gorusteki fikri değişmez mi, sabit midir?
Ben daha once de birkac doktorla gorusturuldum hanimefendi ama ben reddettim. olayi bu kadar basite inirgemeyin. Bu arada ben de ogretmenim. Egitimsiz ya da cahil degilim ki. Olayi o doktor oldugu içine indirgemissiniz.Boşuna üzüyorsunuz kendinizi.
Bunu saymayalım bi daha bi daha diye ısrar eden mağlup sporcu gibi olmuş.
Gerek yok, boşverin. Neyi neden istediğinizi bildiği halde "aptal"a yatmış.
Belli ki elektrik almamış, belli ki istemiyor.
Kalın giyinmekle kilonun ne alakası var.
Balık etiyseniz balık etisinizdir. Gayet normal, kim değil ki? Bu durumu kabullenmeniz gerekir.
Hem adamın, 35 yaşında ve doktor, güzel birisini istemesi niye ayıp ve kişiliği zayıf bir anlam taşısın.
Doktor değil de hastanede güvenlik görevlisi olsa, ikinci şans için bu kadar ısrarcı olur muydunuz? Ya da ilk şansı dahi olur muydu?
Sahiden adamın güzelliğe ve dış görünüşe bakmasının eleştirilmesini anlamış değilim.
Belki kişilik elbet önemli ve ilk tercih sebebi ama sonuçta elektrik/etkilenme açısından görünüşün/güzelliğin de önemli olduğunu düşünemez mi?
İyi yapmissiniz kalbinin götürdüğü yere gitmelisin bol şansAslında ısrarcı oldugumu dusunmemistim. Çünkü kendisi doğrudan eğer sen böyle düşünüyorsanız görüşelim dedi. Çünkü ben on inen bir saatte nasıl elektrik alır ki dedim. Ben de de bir elektrikten ziyade ikinci kez görüşme isteği oldu. Netice de nasip ikinci görüşmede belki bana itici gelecek ya da daha çok beğeneceğim bilmiyorum ki. Benim tuhaf bulduğum 35 yaşında bir adamın ilk görüşmede bir beklenti içinde olması. Biz insan belli bir yaştan sonra ilk görüşme de pek bir şey hissetmiyoruz sanki. Ya da ben öyleyim. Bilmiyorum. Ben zaten nasip diyorum sadece keşke demek istemem o yüzden bu teklifi yaptım.Teşekkür ederim bu arada![]()