Ikinci cizgiyi goren varmi?

Hakkında hayırlısı olsun canım benim teyzem adeti 3 gün geçti doktora gidiyo 6 haftalik diyo oda şaşırmış bi önceki adetten önce hamile kalmış bende öyle olmuştum
Benimde öyle olcak değer yükselirse.İnşallah hayırlısıyla yükselir

Şoklardayım merak ettim konuyu takip ediyorum 2 gün sonra sonucu yaz.. hayretler iöerisindeyim tabbim inşallah nasip eder ..
İnşallah yüksek cikar da olumlu şeyler yazarım. bana bile hala inandırıcı gelmiyor hayırlısı artık bakalım

K.k. olmasaydi inanmayip ilac bile icmeye devm edicktn
Iki gun sonra gel guzel hberlerle unutmayalim
IMKANSIZ DIYE BIRSEY YOKTUR RABBIM OL DER OLUR

K.k. olmasaydi inanmayip ilac bile icmeye devm edicktn
Iki gun sonra gel guzel hberlerle unutmayalim
IMKANSIZ DIYE BIRSEY YOKTUR RABBIM OL DER OLUR
Aynen bunu çok geçirdim bugün içimden "Kûn Fe Yekûn",OL DER VE OLUR... tesadüfen test yaptım hic inanasim gelmedi yalancı pozitif diye.burda herkes hastaneye git demese belkide gitmicektim bile.Ben hiç beklemediğim için adetliyken ilaç içtim hatta son gün çok kasık ağrım olunca bütün gün sıcak su torbası ile gezdim.bi komşumuz var kasiklarim ağrıyor diyince hatta yoksa hamilemisin dedi.adetliyim yok öyle bi ihtimal dedim.hiç umursamadim bile.ama eve geldiğimde baktım adetten iki gün sonra lekelenme olmuş.Kendi kendime Allahala noluyor bana dedim.çünkü normalde adet olcagim zaman bile pek kasık ağrısı yaşamam.ağrım olsa bile ilk gün olurdu bidahada olmazdı.adetim 5 gün surer ve bu zamana kadarda hiç adetten sonra leke gelmezdi.bittiğinin ertesi günü olsa neyse di cem ama bide 2 gün sonra yani.ondan sonra komşunun dediği aklıma geldi ve öylesine test yaptım. kadın doğum doktoru bile öyle şey olmaz diye güldü bana ama demek ki olabiliyormus.o bile 9bucuk olunca şaşırdı.bide doktor olcak ama olmaz demişti ama tabi burda önemli olan değerin yükselip yukselmiyecegi Rabbim hayirlisini nasıp etsin bakali

bende merak içinde takip ettim hayırlısı bakalım inş yükselir degerin:)

Kızlar acil cevap verin lütfen ben de 6 haftalık hamileyim ben soğuk algınlığım var geceleri şiddetli öksürüğüm oluyo uzanırken öksürünce sanki karnım yırtılıyor gibi oluyo çok canım sıkılıyor NE yapmam lazım korkuyorum

Canım sık sık kustugun zamanlarda da o ağrı olucak ortadan kesiliyormus gibi. Korkulacak birşey değil ama zorlamamak lazım küçük küçük öksür :)

Kızlar bişey kafama takıldı.Ben su an hamile sayılmam ama normalde folik asit kullanılır hamileliğin ilk başları.ama doktor hiç bişey demedi.daha hcg çok düşük diye mi demedi ki. yoksa benim bu gittiğim doktor iyi değilmi baksanıza hamile olmama bile ihtimal yok dedi zaten

iyi geceler ben de heyecan ve merakla sonuna kadar okudum konunuzu...hakkinizda hayirlisi olsun..insallah bebeginiz sizinledir ve yerlesmeye buyumeye devam eder...folik asit icin daha cok zamaniniz olacak kullanirsiniz
ben size benim hikayemi anlatayim:
ben de stresli bir surecle basladim hamileligime..en son mart ayinda adet oldum.nisan bitip de hala olmayinca once idrar sonra saglik ocaginda kan tahlili yaptirdim ve 2si de negatifti..ben de nasilsa doktorda ayni seyi yapacak deyip evdeki tarlusallari ictim mayis basinda..ve bu arada adet olacagim diye esimle sık gorustuk...neyse normalde tarlusal bitince 2-3gune olmam lazimdi mayis sonu yaklasti hala adet gormeyince evde test yaptim ve hafif silik 2. cizgiyi gordum..bu arada devletten randevu almaya calisirken esim yanlislikla kısırlık kliniginden almis zaten oyle bir sorunda var 2 yıldır olmuyor isabet oldu dedim gittim doktor adet dokuntulerine benzeyen nokta goruntusu var yakinda olursun olmazsan tarlusal icersin dedi
neyse saglik ocagi kan testim pozitif cikti..461di ilk i galiba sonra devlet hastanesi 1600 lu cikinca sevindim ama hala goruntu yokicilmis tarlusal var..yusuf yusuf....2 yil once 7 haftalik.kalbi atmayan gebeligi kurtajla sonlandirinca umutsuzlukta var..sigara iciyordum kalp atisini duyana.kadar birakmadim ama azalttim..ne zamanki 13 haziran da kalp atisi var dedi doktor daha.icmedim ve,. o gun bugundur saglikli bir sekilde buyumeye devam ediyor bebegim allaha sukur...darisi basina insallah ..seninde hikayeni okuruz burada

Canim benim konunu sonuna kadar okudum insallah yerlesme kanamasidir adet olarak gorsugun sey sana tutunup seni birakmasin kucagin dolsun isteyen herkezede rabbim yasatsin bu duyguyu bn yasadim sukurler olsun bu duygu muhtesem bisey insaalah giderek artar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…