Benimde öyle olcak değer yükselirse.İnşallah hayırlısıyla yükselirHakkında hayırlısı olsun canım benim teyzem adeti 3 gün geçti doktora gidiyo 6 haftalik diyo oda şaşırmış bi önceki adetten önce hamile kalmış bende öyle olmuştum
Şoklardayım merak ettim konuyu takip ediyorum 2 gün sonra sonucu yaz.. hayretler iöerisindeyim tabbim inşallah nasip eder ..
İnşallah yüksek cikar da olumlu şeyler yazarım. bana bile hala inandırıcı gelmiyor hayırlısı artık bakalımŞoklardayım merak ettim konuyu takip ediyorum 2 gün sonra sonucu yaz.. hayretler iöerisindeyim tabbim inşallah nasip eder ..
Aynen bunu çok geçirdim bugün içimden "Kûn Fe Yekûn",OL DER VE OLUR... tesadüfen test yaptım hic inanasim gelmedi yalancı pozitif diye.burda herkes hastaneye git demese belkide gitmicektim bile.Ben hiç beklemediğim için adetliyken ilaç içtim hatta son gün çok kasık ağrım olunca bütün gün sıcak su torbası ile gezdim.bi komşumuz var kasiklarim ağrıyor diyince hatta yoksa hamilemisin dedi.adetliyim yok öyle bi ihtimal dedim.hiç umursamadim bile.ama eve geldiğimde baktım adetten iki gün sonra lekelenme olmuş.Kendi kendime Allahala noluyor bana dedim.çünkü normalde adet olcagim zaman bile pek kasık ağrısı yaşamam.ağrım olsa bile ilk gün olurdu bidahada olmazdı.adetim 5 gün surer ve bu zamana kadarda hiç adetten sonra leke gelmezdi.bittiğinin ertesi günü olsa neyse di cem ama bide 2 gün sonra yani.ondan sonra komşunun dediği aklıma geldi ve öylesine test yaptım. kadın doğum doktoru bile öyle şey olmaz diye güldü bana ama demek ki olabiliyormus.o bile 9bucuk olunca şaşırdı.bide doktor olcak ama olmaz demişti ama tabi burda önemli olan değerin yükselip yukselmiyecegi Rabbim hayirlisini nasıp etsin bakali
K.k. olmasaydi inanmayip ilac bile icmeye devm edicktn
Iki gun sonra gel guzel hberlerle unutmayalim
IMKANSIZ DIYE BIRSEY YOKTUR RABBIM OL DER OLUR
Geçmiş olsun canım.hiç bi fikrim olmadığı için bişey diyemedim.bence de doktora gorunmek daha iyi olurDoktora ilettim durumu dahiliyeye görün geçmezse bi serum takalım dedi çalıştığım için geciktirdim Pazartesi gidicem
Kızlar acil cevap verin lütfenben de 6 haftalık hamileyim ben soğuk algınlığım var geceleri şiddetli öksürüğüm oluyo uzanırken öksürünce sanki karnım yırtılıyor gibi oluyo çok canım sıkılıyor NE yapmam lazım korkuyorum
Canim benim konunu sonuna kadar okudum insallah yerlesme kanamasidir adet olarak gorsugun sey sana tutunup seni birakmasin kucagin dolsun isteyen herkezede rabbim yasatsin bu duyguyu bn yasadim sukurler olsun bu duygu muhtesem bisey insaalah giderek artarKızlar bişey kafama takıldı.Ben su an hamile sayılmam ama normalde folik asit kullanılır hamileliğin ilk başları.ama doktor hiç bişey demedi.daha hcg çok düşük diye mi demedi ki. yoksa benim bu gittiğim doktor iyi değilmi baksanıza hamile olmama bile ihtimal yok dedi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?