Ikinci cizgiyi goren varmi?

Ustunede gormus olabilirsin cnm kimyasala yorma hemn daha yeni kv anlatti tanidiklari bir kadin hastayim diye dr gidiyo 4 aylik hamile çıkıyor 4 aydir kadin adet goruyomus boyle biseyde olabilir ilk zmnlar normal bisey bi kanamalar yarın bi tane daha yap bakalim ilk idrarla daha koyu cikicakmi

Testinde kalmadı ki.artık test yapıp kan verip hayal kırıklığına uğramaktan da sıkıldım.silik çizgi yaptığım iki testte de net belli ama eşim de artık sıkıldı :-(

Testinde kalmadı ki.artık test yapıp kan verip hayal kırıklığına uğramaktan da sıkıldım.silik çizgi yaptığım iki testte de net belli ama eşim de artık sıkıldı :-(
Yarin sen bi test daha al yap eger koyu cikaraa kimyasal degildir zaten

Benim Annem. Kız kardeşim de 2 kere üstüne görmüşdu diğer ayda olmayınca doktora gitti doktor direk dedi menopozdur yaşı 38 di annem ısrarla test istedi de öyle farkettik çocuk 3 aylikti:)

Kimyasal olabilir bnm başımdan geçtiği için ama inşallah değildir senin için hayrlisi olsun

Benim Annem. Kız kardeşim de 2 kere üstüne görmüşdu diğer ayda olmayınca doktora gitti doktor direk dedi menopozdur yaşı 38 di annem ısrarla test istedi de öyle farkettik çocuk 3 aylikti:)
Ah keşke bende de öyle olsa canım ama hiç umudum da yok

Yarin ya kan testir yaptr yada idrarini tut uyanir uyanmaz bi test al yap o testte koyulasma varsa iyi he kan net sonucta kanda negatif cikinca insan dahs kotu oluyr kendmden biliyrm gonlunden geceni ysp bitnm optm

Yarin ya kan testir yaptr yada idrarini tut uyanir uyanmaz bi test al yap o testte koyulasma varsa iyi he kan net sonucta kanda negatif cikinca insan dahs kotu oluyr kendmden biliyrm gonlunden geceni ysp bitnm optm
Aslında ovulasyon testim var kimi insan gebe olduğunu ondan ogreniyormus ya.Bende sabah yapayım bakalım varsa koyu cikar belki

Gun asiri 2 defa kan testi verin. 2ye katlanirsa ustune gormussunuzdur. Katlanmazsa kimyasal yasamissinizdir.

Aynı bende test yaptım daha benim adetime var ama vücudumda tuhaflıklar hissettim yaptım ilk tek çizgi çıktı 2. Çizgi silik ve geç belirdi. Anlayamadım bende ertesi gün yine test yaptım ondada tek çizgi çıktı ya testlerde sorun var yada bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…