- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Ustunede gormus olabilirsin cnm kimyasala yorma hemn daha yeni kv anlatti tanidiklari bir kadin hastayim diye dr gidiyo 4 aylik hamile çıkıyor 4 aydir kadin adet goruyomus boyle biseyde olabilir ilk zmnlar normal bisey bi kanamalar yarın bi tane daha yap bakalim ilk idrarla daha koyu cikicakmiAma ben adet oldum adetimin son günü çok kasik ağrım oldu daha önce hiç olmamıştı böyle bide adetim biteli iki gün oldu lekelenme oldu böyle de hiç olmamıştı o yüzden test yaptım silik çizgi çıktı. herhalde kimyasal gebelik oldu
Yok canım loboquikBu testin markasi sente lady mi ???
Testinde kalmadı ki.artık test yapıp kan verip hayal kırıklığına uğramaktan da sıkıldım.silik çizgi yaptığım iki testte de net belli ama eşim de artık sıkıldı :-(Ustunede gormus olabilirsin cnm kimyasala yorma hemn daha yeni kv anlatti tanidiklari bir kadin hastayim diye dr gidiyo 4 aylik hamile çıkıyor 4 aydir kadin adet goruyomus boyle biseyde olabilir ilk zmnlar normal bisey bi kanamalar yarın bi tane daha yap bakalim ilk idrarla daha koyu cikicakmi
Yarin sen bi test daha al yap eger koyu cikaraa kimyasal degildir zatenTestinde kalmadı ki.artık test yapıp kan verip hayal kırıklığına uğramaktan da sıkıldım.silik çizgi yaptığım iki testte de net belli ama eşim de artık sıkıldı :-(
Yada böyle ugrascagima gidip kan mi versem saglikocaginaYarin sen bi test daha al yap eger koyu cikaraa kimyasal degildir zaten
Oda olabilir hic degilse aklinda kalmaz cnm varmi yok mu dieYada böyle ugrascagima gidip kan mi versem saglikocagina
Yarın olsun da giderim belki.Eşim istemiyor pek kaç aydır başını sisirdim onunda zaten.o inanmıyor o yüzdenOda olabilir hic degilse aklinda kalmaz cnm varmi yok mu die
Bende öyle düşünüyorum canım pek umursayamiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorumKimyasal olabilir bnm başımdan geçtiği için ama inşallah değildir senin için hayrlisi olsun
Ah keşke bende de öyle olsa canım ama hiç umudum da yokBenim Annem. Kız kardeşim de 2 kere üstüne görmüşdu diğer ayda olmayınca doktora gitti doktor direk dedi menopozdur yaşı 38 di annem ısrarla test istedi de öyle farkettik çocuk 3 aylikti:)
Kan testi yaptr içinde bişey kalmasinBende öyle düşünüyorum canım pek umursayamiyorum hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
HaklısınKan testi yaptr içinde bişey kalmasin
Yarin ya kan testir yaptr yada idrarini tut uyanir uyanmaz bi test al yap o testte koyulasma varsa iyi he kan net sonucta kanda negatif cikinca insan dahs kotu oluyr kendmden biliyrm gonlunden geceni ysp bitnm optmHaklısın
Aslında ovulasyon testim var kimi insan gebe olduğunu ondan ogreniyormus ya.Bende sabah yapayım bakalım varsa koyu cikar belkiYarin ya kan testir yaptr yada idrarini tut uyanir uyanmaz bi test al yap o testte koyulasma varsa iyi he kan net sonucta kanda negatif cikinca insan dahs kotu oluyr kendmden biliyrm gonlunden geceni ysp bitnm optm
Yok canım yapmadım eşim onemsemeyince bende onemsemedim boşuna kan ver cem gibi geliyorYaptn mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?