Ikinci cizgiyi goren varmi?

Neyse bi kac gun daha bekliycekse bekler ben artik yazmıyorum korkunun ecele faydasi yok

Bunu keşke sabah yazsaydin canım ya benim aklıma hep dostineks aldığım için yalancı pozitif çıktı gibi geldi.su an çok pişman oldum gitmedigime :-( yarın sabah hemen gidicemde doktora

Bna bk hmn kana hidiyosun bk hmn kimyasal olsa o cizgi cikmazdi kanamann ikinci gununden sonra golge bole zor cikardi bi ozele git ve kan ver beni getrtme oraya ya bebs varsa bi onlemini al yapma boyle esinede supriz yapms olursn hadi hadiiiiiiii
Haklısınız ya pişman oldum gitmedigime esimde ise gitti.sabah geldiğinde hemen gidicemde doktora :-(

Haklısınız ya pişman oldum gitmedigime esimde ise gitti.sabah geldiğinde hemen gidicemde doktora :-(
Tmm bak cnm ben korktgm icin oyle dyrm sinirlendgm icin dgl seni aylardr goryrm birda emin ol kendm kadar istyrm sikinti yapma sabh mutlaka gt bizede haber ver insallah bebisimiz vardr ve sagliklidr tmm mi cnm

Haklısın canım şu an daha koyu oldu hatta :-(yarın gidicem doktora :-( baksana dün bu kadar koyu değildi bugün daha koyu
Gitgidede koyulasmis bnm yalanci cikan testlerm hic koyulasmiyordu sadece golge ve oylede kaliyrdu bu o hormonu algilamis

Tmm bak cnm ben korktgm icin oyle dyrm sinirlendgm icin dgl seni aylardr goryrm birda emin ol kendm kadar istyrm sikinti yapma sabh mutlaka gt bizede haber ver insallah bebisimiz vardr ve sagliklidr tmm mi cnm
Biliyorum canım ya yorum yapan herkese çok teşekkür ederim sizi dinlemedigime pişman oldum yarın gidicem doktora.korkunun ecele faydası yok hakkımda hayırlısı olur inşallah yine uzulmem

Allah ima şükür su an kanama falan yok.ama aklım hala almıyor adet girmişken nasıl olabilir böyle.Bi tane de değil dunden beri 3 tane test yaptım hepsi pozitif
Yarin herseyi belli olur bizede hbr ver mutlka

Allah ima şükür su an kanama falan yok.ama aklım hala almıyor adet girmişken nasıl olabilir böyle.Bi tane de değil dunden beri 3 tane test yaptım hepsi pozitif
canim ya ustune gordun cnku farklilik hissediyorm diyosn ya da moralini bozmak istemem ama kimyasal da olablr.adetin daha yeni btms. Kimyasal gebelik gecrdysen birden bire 0lanmiyor yavasca dusuyor. Idrardan gebelikte hassasiyet 20 25 arasi degisiyor. Bu civarlara dustyse silik cikablr

Bana da kimyasal gibi geliyor ama dünkü yaptığım testte n çok az daha koyuydu bugünde.neyse umitlenmekte istemiyorum zaten hayırlısı artık

Ne mutlu size Ben test yapamiyorum korkudan.1 kasimda hastalandim ve Hic korunmadik.devamli biseyler yiyorum doymuyorum kasiklarim agrimiyo psikolojim alt ust oldu.

Ne mutlu size Ben test yapamiyorum korkudan.1 kasimda hastalandim ve Hic korunmadik.devamli biseyler yiyorum doymuyorum kasiklarim agrimiyo psikolojim alt ust oldu.
Benim testi ben pek hayra yormuyorum ama çünkü adetim bittikten hemen sonra yaptım kimyasal galiba. ama bende senin gibiyken yaptığımda negatifti. senin yerinde olsam bi test yapardım yinede

Ben ilk hamileligimde üstüne görmüştüm habire uyuyodum bissuru belirtim vardı sonra bişey yok diye normal hayatıma devam ettim sonuç bebegim karnimda öldü

Ben ilk hamileligimde üstüne görmüştüm habire uyuyodum bissuru belirtim vardı sonra bişey yok diye normal hayatıma devam ettim sonuç bebegim karnimda öldü
Geçmiş olsun canım. inşallah benim öyle degildir.nekadarlikti senin ogrendiginde bide normal adet mi gördün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…