- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
Neyse bi kac gun daha bekliycekse bekler ben artik yazmıyorum korkunun ecele faydasi yokAynn sana katiliyrm kimyasalda deger kanamayla bi anda dusuyor bizim delinin kanamasi biteli kac gun olmus yani ama yok laf dinlemyr varsa kazanacak yoksa biraz uzulck ama bir sey kaybtmck onu anliyrm ama ona kiziyrm da korktugu icin insallah gonlumuzdeki olur ama bnm umudum var
Bunu keşke sabah yazsaydin canım ya benim aklıma hep dostineks aldığım için yalancı pozitif çıktı gibi geldi.su an çok pişman oldum gitmedigime :-( yarın sabah hemen gidicemde doktoraKan tahlilini 2 günde bir tekrarlamadan şu anki durumunun ne olduğunu anlaman imkansız. Evet kimyasal gebelik olmuş olabilir, evet gebesindir üstüne de görmüş olabilirsin. Ama dostinex kullandın değil mi prl için o hap hcg içermez gebelik yoksa 2.çizgi belirmez yani. Yani ortada bir gebelik var ama sağlıklı mı değil mi bunun için kan tahlilini tekrarlatman ve 2 günde bir 2 katı sonucu görmen gerekiyor canım. Ben 2 yıl bekledim mutlu haberi alabilmek için hayal kırıklıkların olabilir ama şu anda lekelenmen olduğu için muhtemelen doktorun sana progestan verecek ve geçirdiğin her saniye bebeğin için negatif oluyor. Bence artık kan vermelisin yoksa çok pişman olabilirsin. Nasıl sabredebildiğini hiç anlamadım açıkçası
Haklısınız ya pişman oldum gitmedigime esimde ise gitti.sabah geldiğinde hemen gidicemde doktora :-(Bna bk hmn kana hidiyosun bk hmn kimyasal olsa o cizgi cikmazdi kanamann ikinci gununden sonra golge bole zor cikardi bi ozele git ve kan ver beni getrtme orayaya bebs varsa bi onlemini al yapma boyle esinede supriz yapms olursn hadi hadiiiiiiii
Haklısın canım şu an daha koyu oldu hatta :-(yarın gidicem doktora :-( baksana dün bu kadar koyu değildi bugün daha koyuFark var bence
Tmm bak cnm ben korktgm icin oyle dyrm sinirlendgm icin dgl seni aylardr goryrm birda emin ol kendm kadar istyrm sikinti yapma sabh mutlaka gt bizede haber ver insallah bebisimiz vardr ve sagliklidr tmm mi cnmHaklısınız ya pişman oldum gitmedigime esimde ise gitti.sabah geldiğinde hemen gidicemde doktora :-(
Kanama falan varmi suan pekiHaklısın canım şu an daha koyu oldu hatta :-(yarın gidicem doktora :-( baksana dün bu kadar koyu değildi bugün daha koyu
Gitgidede koyulasmis bnm yalanci cikan testlerm hic koyulasmiyordu sadece golge ve oylede kaliyrdu bu o hormonu algilamisHaklısın canım şu an daha koyu oldu hatta :-(yarın gidicem doktora :-( baksana dün bu kadar koyu değildi bugün daha koyu
Biliyorum canım ya yorum yapan herkese çok teşekkür ederim sizi dinlemedigime pişman oldum yarın gidicem doktora.korkunun ecele faydası yok hakkımda hayırlısı olur inşallah yine uzulmemTmm bak cnm ben korktgm icin oyle dyrm sinirlendgm icin dgl seni aylardr goryrm birda emin ol kendm kadar istyrm sikinti yapma sabh mutlaka gt bizede haber ver insallah bebisimiz vardr ve sagliklidr tmm mi cnm
Allah ima şükür su an kanama falan yok.ama aklım hala almıyor adet girmişken nasıl olabilir böyle.Bi tane de değil dunden beri 3 tane test yaptım hepsi pozitifKanama falan varmi suan peki
Yarin herseyi belli olur bizede hbr ver mutlkaAllah ima şükür su an kanama falan yok.ama aklım hala almıyor adet girmişken nasıl olabilir böyle.Bi tane de değil dunden beri 3 tane test yaptım hepsi pozitif
Tamam canım hakkım da hayırlısı olur inşallahYarin herseyi belli olur bizede hbr ver mutlka
canim ya ustune gordun cnku farklilik hissediyorm diyosn ya da moralini bozmak istemem ama kimyasal da olablr.adetin daha yeni btms. Kimyasal gebelik gecrdysen birden bire 0lanmiyor yavasca dusuyor. Idrardan gebelikte hassasiyet 20 25 arasi degisiyor. Bu civarlara dustyse silik cikablrAllah ima şükür su an kanama falan yok.ama aklım hala almıyor adet girmişken nasıl olabilir böyle.Bi tane de değil dunden beri 3 tane test yaptım hepsi pozitif
Amin cnm etiketle beni dua edcm senn icin opuldnTamam canım hakkım da hayırlısı olur inşallah
Bana da kimyasal gibi geliyor ama dünkü yaptığım testte n çok az daha koyuydu bugünde.neyse umitlenmekte istemiyorum zaten hayırlısı artıkcanim ya ustune gordun cnku farklilik hissediyorm diyosn ya da moralini bozmak istemem ama kimyasal da olablr.adetin daha yeni btms. Kimyasal gebelik gecrdysen birden bire 0lanmiyor yavasca dusuyor. Idrardan gebelikte hassasiyet 20 25 arasi degisiyor. Bu civarlara dustyse silik cikablr
Sağol canım nasıl etiketleniyorAmin cnm etiketle beni dua edcm senn icin opuldn
Ne mutlu size Ben test yapamiyorum korkudan.1 kasimda hastalandim ve Hic korunmadik.devamli biseyler yiyorum doymuyorum kasiklarim agrimiyo psikolojim alt ust oldu.
Benim testi ben pek hayra yormuyorum ama çünkü adetim bittikten hemen sonra yaptım kimyasal galiba. ama bende senin gibiyken yaptığımda negatifti. senin yerinde olsam bi test yapardım yinedeNe mutlu size Ben test yapamiyorum korkudan.1 kasimda hastalandim ve Hic korunmadik.devamli biseyler yiyorum doymuyorum kasiklarim agrimiyo psikolojim alt ust oldu.
Geçmiş olsun canım. inşallah benim öyle degildir.nekadarlikti senin ogrendiginde bide normal adet mi gördünBen ilk hamileligimde üstüne görmüştüm habire uyuyodum bissuru belirtim vardı sonra bişey yok diye normal hayatıma devam ettim sonuç bebegim karnimda öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?