Ikinci cizgiyi goren varmi?

Ben iki tane test yaptım ikisindede belli oluyor.ama belki hap almıştım o etkilemiştir ondan pozitiftir bilemiyorum

Tmm sen bilirsn cnm o zmn 2 gun sonra bi idrar yap eger kafana takilirsa hakkinda hayrlisi olsn

Kızlar az once ovulasyon testi yaptım böyle koyu çıktı adetim biteli 3.gün bugün. biliyorsunuz dünde gebelik testim silik çıkmıştı. sizce kendi kendime kafamda mi kuruyorum. biliyorum sizi de sıkıyorum ama bi bakarmisinz

Eklentiler

• IMAG1871_1.webp
    3 KB · Görüntüleme: 88
Bence hmn bi test al kuzum bekleme derim bana hamilesin gibi geliyor
Test yapsam yine silik cikar ki.emin olabilmak için iki gün falan daha geçmesi lazım.Ovulasyon testinin bu kadar koyu çıkması normalmi ki.yumurtluyormuyum acaba di cem ama geçen ay ovulasyon testi yaptığımda adetimin 21.günü koyuydu.şimdi daha adetim biteli üç gün oldu

Bence en son yaptigindan koyu cikar bu sefer yaparsan

cnm benmde öyle üstüne görmüştüm adet ikinci çizgi çıkmış sen hemen kan testi yaptır.

Ya arkadaşım kusuruma bakma ama neyi uzatıyorsun ki hala bütün sayfadaki yorumlarını tek tek okudum yok kimyasal mi acaba yok kimyasal bence yok nasıl olur yok umudum yok yok kocam ilgisiz bende İlgisiz im ya hamileysen ve karnındaki cana birşey olduysa allah korusun nasıl bu kadar rahat bu kadar hevessiz olabilirsin anlamıyorum. Kan testi yaptiricam demişsin hala yapmamışsın ve hala öyle mi böyle mi diyorsun gitsene bi sağlık ocağına hemen şimdi neden eşini bekliyorsun ki orasını da anlayamadım. Süpriz olsun ona da. Git bi baktir 2,3 saate çıkar sonuç

Haklısın canım ama ben kaç aydır çocuk istiyorum her ay testler yapiyorum kan veriyorum hep negatifi görüp üzülüyorum.bide adet olmadan bi hafta önce kan testi yaptırdım 2.20cikti.sonrada adet olunca tamam yok bişey diye düşündüm.ama son günü çok kasik ağrım oldu bittikten iki gün sonrada lekelenme gibi oldu ondan sonra suphelenip test yaptım.ama hap almıştım adetim bitmeden bi gün önce dostineks.bazı hormon ilaclarida yalancı pozitif cikarabiliyormus o yuzden yine boşuna heveslenip üzülmek istemiyorum.artık hem utanıyorum kan varmeye hemde diyorum ya hayal kırıklığına uğrayıp üzülüp duruyorum.o yüzden biraz takmamaya çalışıyorum.iki gün daha bekleyip test alıp yapayım ondan sonra yine çıkarsa giderim doktora diye düşündüm

Tekrar test yaptım yine aynı cikti
Bna bk hmn kana hidiyosun bk hmn kimyasal olsa o cizgi cikmazdi kanamann ikinci gununden sonra golge bole zor cikardi bi ozele git ve kan ver beni getrtme oraya ya bebs varsa bi onlemini al yapma boyle esinede supriz yapms olursn hadi hadiiiiiiii

Bi test daha yaptım canım bu sefer farklı marka yine aynı cikti baksana
Bence ilkine gore biraz degisik sabah yapsaydin belki daha koyu cikicakti ki kimyasal olsa ayni cikmaz deger dusuyo surekli cunki bence kan testini zmnani geldi kuzum

Aynn sana katiliyrm kimyasalda deger kanamayla bi anda dusuyor bizim delinin kanamasi biteli kac gun olmus yani ama yok laf dinlemyr varsa kazanacak yoksa biraz uzulck ama bir sey kaybtmck onu anliyrm ama ona kiziyrm da korktugu icin insallah gonlumuzdeki olur ama bnm umudum var

Bi test daha yaptım canım bu sefer farklı marka yine aynı cikti baksana
Kan tahlilini 2 günde bir tekrarlamadan şu anki durumunun ne olduğunu anlaman imkansız. Evet kimyasal gebelik olmuş olabilir, evet gebesindir üstüne de görmüş olabilirsin. Ama dostinex kullandın değil mi prl için o hap hcg içermez gebelik yoksa 2.çizgi belirmez yani. Yani ortada bir gebelik var ama sağlıklı mı değil mi bunun için kan tahlilini tekrarlatman ve 2 günde bir 2 katı sonucu görmen gerekiyor canım. Ben 2 yıl bekledim mutlu haberi alabilmek için hayal kırıklıkların olabilir ama şu anda lekelenmen olduğu için muhtemelen doktorun sana progestan verecek ve geçirdiğin her saniye bebeğin için negatif oluyor. Bence artık kan vermelisin yoksa çok pişman olabilirsin. Nasıl sabredebildiğini hiç anlamadım açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…