Ben iki tane test yaptım ikisindede belli oluyor.ama belki hap almıştım o etkilemiştir ondan pozitiftir bilemiyorumAynı bende test yaptım daha benim adetime var ama vücudumda tuhaflıklar hissettim yaptım ilk tek çizgi çıktı 2. Çizgi silik ve geç belirdi. Anlayamadım bende ertesi gün yine test yaptım ondada tek çizgi çıktı ya testlerde sorun var yada bende
Adet gördüğüm için pek ihtimal vermiyorum herhalde kimyssaldiGun asiri 2 defa kan testi verin. 2ye katlanirsa ustune gormussunuzdur. Katlanmazsa kimyasal yasamissinizdir.
hayırlısı olsun hakkımızda ☺Ben iki tane test yaptım ikisindede belli oluyor.ama belki hap almıştım o etkilemiştir ondan pozitiftir bilemiyorum
Sağol canım bende öyle düşünüyorum iki gün sonra falan yine test yaparım koyu çıkarsa o zaman giderim kan vermeyeTmm sen bilirsn cnm o zmn 2 gun sonra bi idrar yap eger kafana takilirsa hakkinda hayrlisi olsn
Test yapsam yine silik cikar ki.emin olabilmak için iki gün falan daha geçmesi lazım.Ovulasyon testinin bu kadar koyu çıkması normalmi ki.yumurtluyormuyum acaba di cem ama geçen ay ovulasyon testi yaptığımda adetimin 21.günü koyuydu.şimdi daha adetim biteli üç gün olduBence hmn bi test al kuzum bekleme derim bana hamilesin gibi geliyor
Bence en son yaptigindan koyu cikar bu sefer yaparsanTest yapsam yine silik cikar ki.emin olabilmak için iki gün falan daha geçmesi lazım.Ovulasyon testinin bu kadar koyu çıkması normalmi ki.yumurtluyormuyum acaba di cem ama geçen ay ovulasyon testi yaptığımda adetimin 21.günü koyuydu.şimdi daha adetim biteli üç gün oldu
Haklısın canım ama ben kaç aydır çocuk istiyorum her ay testler yapiyorum kan veriyorum hep negatifi görüp üzülüyorum.bide adet olmadan bi hafta önce kan testi yaptırdım 2.20cikti.sonrada adet olunca tamam yok bişey diye düşündüm.ama son günü çok kasik ağrım oldu bittikten iki gün sonrada lekelenme gibi oldu ondan sonra suphelenip test yaptım.ama hap almıştım adetim bitmeden bi gün önce dostineks.bazı hormon ilaclarida yalancı pozitif cikarabiliyormus o yuzden yine boşuna heveslenip üzülmek istemiyorum.artık hem utanıyorum kan varmeye hemde diyorum ya hayal kırıklığına uğrayıp üzülüp duruyorum.o yüzden biraz takmamaya çalışıyorum.iki gün daha bekleyip test alıp yapayım ondan sonra yine çıkarsa giderim doktora diye düşündümYa arkadaşım kusuruma bakma ama neyi uzatıyorsun ki hala bütün sayfadaki yorumlarını tek tek okudum yok kimyasal mi acaba yok kimyasal bence yok nasıl olur yok umudum yok yok kocam ilgisiz bende İlgisiz im ya hamileysen ve karnındaki cana birşey olduysa allah korusun nasıl bu kadar rahat bu kadar hevessiz olabilirsin anlamıyorum. Kan testi yaptiricam demişsin hala yapmamışsın ve hala öyle mi böyle mi diyorsun gitsene bi sağlık ocağına hemen şimdi neden eşini bekliyorsun ki orasını da anlayamadım. Süpriz olsun ona da. Git bi baktir 2,3 saate çıkar sonuç
Bi test daha yaptım canım bu sefer farklı marka yine aynı cikti baksanaBence hmn bi test al kuzum bekleme derim bana hamilesin gibi geliyor
Tekrar test yaptım yine aynı cikticnm benmde öyle üstüne görmüştüm adet ikinci çizgi çıkmış sen hemen kan testi yaptır.
Bna bk hmn kana hidiyosun bk hmn kimyasal olsa o cizgi cikmazdi kanamann ikinci gununden sonra golge bole zor cikardi bi ozele git ve kan ver beni getrtme orayaTekrar test yaptım yine aynı cikti
Bence ilkine gore biraz degisik sabah yapsaydin belki daha koyu cikicakti ki kimyasal olsa ayni cikmaz deger dusuyo surekli cunki bence kan testini zmnani geldi kuzumBi test daha yaptım canım bu sefer farklı marka yine aynı cikti baksana
Aynn sana katiliyrm kimyasalda deger kanamayla bi anda dusuyor bizim delinin kanamasi biteli kac gun olmus yani ama yok laf dinlemyr varsa kazanacak yoksa biraz uzulck ama bir sey kaybtmck onu anliyrm ama ona kiziyrm da korktugu icin insallah gonlumuzdeki olur ama bnm umudum varFark var bence
Kan tahlilini 2 günde bir tekrarlamadan şu anki durumunun ne olduğunu anlaman imkansız. Evet kimyasal gebelik olmuş olabilir, evet gebesindir üstüne de görmüş olabilirsin. Ama dostinex kullandın değil mi prl için o hap hcg içermez gebelik yoksa 2.çizgi belirmez yani. Yani ortada bir gebelik var ama sağlıklı mı değil mi bunun için kan tahlilini tekrarlatman ve 2 günde bir 2 katı sonucu görmen gerekiyor canım. Ben 2 yıl bekledim mutlu haberi alabilmek için hayal kırıklıkların olabilir ama şu anda lekelenmen olduğu için muhtemelen doktorun sana progestan verecek ve geçirdiğin her saniye bebeğin için negatif oluyor. Bence artık kan vermelisin yoksa çok pişman olabilirsin. Nasıl sabredebildiğini hiç anlamadım açıkçasıBi test daha yaptım canım bu sefer farklı marka yine aynı cikti baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?