hosbulduk kizlar.. kimseler yok sanirim
benim kizimda 15 aylik pes pese buyusunler istiyorum
dun 2. bebegimiz icin calismalara basladik allahin izniyle
24 mayis ilk adet gunum 29da bittim hadi bakalim Allahim isteyen herkese nasip etsinn
selam canim.herkes ne zaman bebege hazir oldugunu hisseder.ama sen beklemissin.bebeginde buyuk masallah.ALLAH bilir kismetse tabi kizim 3.5 yasina girdiginde heralde diger bebis 7 8 aylik olurcanim en onemlisi kendini hazir hissetmen:44::44::44:
evet aynı zamana geliyor bebişler de aynı olur inşallah biran önce adetim bitsin istiyorum ama biraz uzun sürüyor benim oldum olası on gün demeyince bitmiyor(
bu karışımı şimdi yesek olur mu ikinci günü geçti bugün 6.gün
canım ben beklemek istedim
hazır değildik çünki bu zamana kadar ben
çok küçükken 2.bir bebeğe sıcak bakamıyorum
hem ilk bebeğe hem anneye haksızlıkmış gibi geliyor bana
hem çalışıyordum hemde kızım huysuz bir çocuktu bez olayı bitmeden
istemedim açıkçası ama şimdi istiyorum ben hazırım sadece kilo vermem lazım
onun dışından hazırım
Arkadaşlar benim kızım da 20 aylık 2.bebeği mutlaka yapıcaz Allah izin verirse işten de istifa ettim temmuzdan itibaren evimdeyim inşallah 2 evladımı da kendim büyütmek istiyorum...Bu arada ilk çocugu anne kendi icin istermiş ikinciyi de çocugu icin...ne kadar doğru değil mi...hadi allah herkesin gönlüne göre versin...
canım ben beklemek istedim
hazır değildik çünki bu zamana kadar ben
çok küçükken 2.bir bebeğe sıcak bakamıyorum
hem ilk bebeğe hem anneye haksızlıkmış gibi geliyor bana
hem çalışıyordum hemde kızım huysuz bir çocuktu bez olayı bitmeden
istemedim açıkçası ama şimdi istiyorum ben hazırım sadece kilo vermem lazım
onun dışından hazırım
Banada esim kilo ver kilo ver diyordu hep 7 kilo verdim ama simdide sen yatacan oyle hamilelikmi gecer diyor
Banada esim kilo ver kilo ver diyordu hep 7 kilo verdim ama simdide sen yatacan oyle hamilelikmi gecer diyor
inşalah hepimizinki gelsiin yaaa bi de ben hamileliği de çok özledim yaa karnımda pıt pıt böylee
Aynen canim ya bende ozledim.. benim ilk hamileligimde esim yanimda degildi bu sefer ins. yanimda olacak..
?? askerde filan mıydı insan hamile iken en çok eşini istiyor yanında bi de en çok ona kapris yapıyor tabi:)
Hayir canim ben hollandadan turkiyeye gelin geldim ve kesin donus yaptim.. 5 aylikken hollandaya ailemin yanina gittim kizimi orda kucagima aldim..
esim turkiyedeydi gelemedi.. dogum yaptim kizim 50 gunluk oldu turkiyeye geldim..
ben orda bi dogurdum esim ve ailesi burda 9 dogurdu.. cok zor oldu onada banada..
bu sefer esime naz yapacagim canim ne isterse getittirecegim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?