ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
kızlar merhaba
adetim bu akşam tamamen bitiyor yarın ve birgün çalışma günü inş. tutar:1::1:
benii düşündükçe heyecan basıyor ikinci bebek ya daha rahat olurum sanıyodum ııhh olmuyo :18::18::18:
bugün başım dönüyo ateş basıyo midem bulanıyo elimde ayağımda derman yok neyin nesidir anlamadım heyecan mı yapıyorum yoksa rahatsızlanıyorum mu anlamadım tansiyonum düşüyor gibi ara ara bayılacak gibi oluyorum umarım yarın kendimi iyi hissederim:1::1::1:

ben de yanlış anlamışım galiba bugün pek kendimde değilim de:17::17:
doktorlar belli bi korunma süresinden sonra hemen olmamasını normal buluyor bizim ilk ay olucak deneme bakalım nasip ilki kaç yaşında

benim oğlum son iki ayda çok az kilo almaya başlamıştı bebeğe giden damarlardan birinde notch ( çentik) varmış az besin gidiyomuş
biraz düşük kiloluydu doktorum sezaryen dedi neden dedim normale başlasak da sonradan sezaryana dönmek zorunda kalırız daha zor olur dedi bende riske atamadım

evet doğru sağlıklı olsunlar da
benim çok zor oldu doğum sonrası ilk gecem o kadar sancı verdiler ki rahim toparlansın diye sabaha kadar ellerimi ısıra ısıra ağladım annemle beraber. dikiş sancılarımı bile unuttum ama yine de korkmuyorum ikinciden
deli cesareti mi ne:1::1::1:

:) valla ben istiyorumama korkuyorumda oda oluyo zaten kaç aydır korunmuyoruz yine hasta olucam galiba gögüslerim şişti bile:50:

hayırslı olsun belli olmuyo ki adet belirtileriyle gebelik belirtileri nerdeyse hiç ayırdedilmiyo
ben oğluma hamile iken ilk başta kesin adet olucam yok yok hamileyim galiba ama yok yok adet olucam diye diye sonunda öğrendim hamile olduğumu
ama bence en önemli belirti kadının hissetmesi içinde bir canlının olduğunu hissediyorsun resmen:49:

ben de bundan korkuyorum ben de ilk denemede kalmıştım
ama bu sefer öyle olmıycak gibi geliyor korkuyorum:50::50:

bende bi daha hiç olmıycak diye korkuyorum dr gittim herşey normal dedi ama neden olmadı bilemedim allahım bizlere hayırlısıyla ikinciyi nasip etsin:emir_bebek:

Back
X