ıkıncı cocugu dusunup kararsız olan anneler

ilk bebeyi 3 yasi oldugunda ikinci dogurmakda

• zorlandim cok uykusuz kaldim

OY: 2 12,5%
  • hayir arka arkaya cok guzel buyuduler

OY: 6 37,5%
  • bir az zor olsada cok iyi yapdim

OY: 8 50,0%

• Ankete Katılan
    16
  • Anket Kapalı .
masallah oglun cok akilli,ne guzel isimler secmis:16::16::16:insallah yakin zamanda koymak nasip olur:16::16::16:

canim bende zaten bu ay 4 kere iliski girdim.:17::17::17:yumurtlama gunu olmasina dikkat etdim.gunasiri.:17::17:hatta kizim cok hastalandi sonra yapamadik haliyle.bu ay olmaz diyordum.demekki kismetmis.:16::16::16:benim kiz cok haraketli tepeme cikiyor nerdeyse,:1::1:bide ben emziriyorum.SURMELI kesmis qaliba ona soracam insallah nasil yapmis acaba.:44::44:bence seninde isine yarar cunki senin emzirdiyini biliyorum.:1::1::1:hakkimizda hayirlisi olsun:16::16::16:

kesinlikle cnm işte kısmet olunca bi kerede olsa oluyo:)
evt bende emziriyorum hemde tam gaz sorma cnm ya bizimki de işte acayip hareketli maşşş.bide yemek konusunda çok mızmız gece uykularında da işte tam bi düzen yok yani uyanıyo emerek uyumak istiyo falan ikinci bebişle çok zor olur gibi geliyo bazen bazende diyorum Rabbim veriri kolaylığını bu kesin yani işte bakalım nolcak sanırım ramazan sonrası düzenli olur bazı şeyler:)hayırlısı diyelim cnm

masallah oglun cok akilli,ne guzel isimler secmis:16::16::16:insallah yakin zamanda koymak nasip olur:16::16::16:

canim bende zaten bu ay 4 kere iliski girdim.:17::17::17:yumurtlama gunu olmasina dikkat etdim.gunasiri.:17::17:hatta kizim cok hastalandi sonra yapamadik haliyle.bu ay olmaz diyordum.demekki kismetmis.:16::16::16:benim kiz cok haraketli tepeme cikiyor nerdeyse,:1::1:bide ben emziriyorum.SURMELI kesmis qaliba ona soracam insallah nasil yapmis acaba.:44::44:bence seninde isine yarar cunki senin emzirdiyini biliyorum.:1::1::1:hakkimizda hayirlisi olsun:16::16::16:

Amin insallah bir kardesi olurda koyariz istedigi isimlero

inşallah Allah isteyen herkese ilk denemede nasip etsin :)
acaba iki çocuk nasıl olur biri uyurken öbürü onu uyandırı mı benim de takıldığım konu bu memeden kesmek zor olmucak galiba memeden kesince nasıl uyutucam bilemiyorum 22 ayllık oğlumu.şimdi ise kız hayalleri kuruyorum sağlıklısınıo nasip etsin Allah.oğlum 18 aylıkken hamile kalmışım bebeğin kalbi atmadığı için alındı.hep emzirdiğim için oldu diyerek suçladılar ama kromozom bozukluğuymuş

Nazlma canim tebrikler
Ben agust adetimden sonra calisacaktim ama adetten sonraki hafta esimle ayri olacagiz 16.gun buluscaz tamda ogunu hesaplayicilar yumurtlama gunu gosteriyor bakalim tek gunle sansim nekadar olacak olmazsada eylule kalacak yine yaza kaydik yaz annesi olurum kizimdaki gibi hayirlisi.

Nazlma canim tebrikler
Ben agust adetimden sonra calisacaktim ama adetten sonraki hafta esimle ayri olacagiz 16.gun buluscaz tamda ogunu hesaplayicilar yumurtlama gunu gosteriyor bakalim tek gunle sansim nekadar olacak olmazsada eylule kalacak yine yaza kaydik yaz annesi olurum kizimdaki gibi hayirlisi.

insallah canim.1 kerede tutar....bende yaza istiyordum.sabredemedm.kismetmis demmekki.sanada hayirli olsun insallah:16::16:

insallah canim.1 kerede tutar....bende yaza istiyordum.sabredemedm.kismetmis demmekki.sanada hayirli olsun insallah:16::16:

şekerim tebrikler valla hızlı çıktınız
ben hala başlayamadım :1::1::1::1:
nolmuş bu topik böyle kimse uğramamış kalmış arkalarda
evet varmı 2.çocuğa kararsız anneler benim gibi

bebeğinizi kardeş sevgisinden mahrum bırakmayın :)

Birakmayacaz da kocam istemiyor gecen hafta yatili misafirim vardi esimin yengesi esimle ikinci bebek isini konustu esim demiski karimin sagligi el vermiyor riskli geciyor hamileligi karimi nasil riske atayim onu seviyorum demis ( bu arada bilmeyen icin gecen sene 23 agustosta 21+2 haftalik bebegimi kaybettim rahim agzi yetmezliginden ve bir daha gebe kalirsam ucuncu ay rahim agzina dikis atilacak yatacam) yani bizim ikinci isi zor biraz ben hic tek cocuk dusunmedim herseyden cok istiyorum oglumun kardesi olmasini, insallah rabbim yollar bize de bir surpriz melek

bende ikinciyi düşünüpte kararsız olanlardanım geçen ay denedik bi kere olamdı bu aya kısmetse ama hala kararsızım:18:

bende ikinciyi düşünüpte kararsız olanlardanım geçen ay denedik bi kere olamdı bu aya kısmetse ama hala kararsızım:18:

cnm ılk evladın ne kadarlık benım 5. yaşında bı kızm var sımdı ıkıncı yolda bence gercekten bebış özleduysenız bebk yapın bız ılk cocuk gıbı okadr heyecanlı mutluyuzkı anlatamam tam anlamıyla hazırız sen neden kararsızsın tatlım

benım kıızm 3 yasını 3 ay gectı ve bizde dusunmeye basladık

hazıran 15 te adet oldum.korunmasız ilşki yasadık tam bosalmadı yanı ıcıme:17:

temmuzda adetım 15ınde falan olması gerekırken 25 ınde oldu ama 1 gun:53::53: yogun degıldı test yaptım negatıftı

bır hafta sonra bır akıntımsı kanama daha oldu bırkez gordum (ramazan oldugu ıcın orucumu bozsammı dıye dusundum ama bozmadım)

sımdı agustos 18 adet falan olmadım karnım agrıyor agustos 2 denberı artık tam yapıyoruz test yapmadım henuz bakalım hayırlısı:16:

HTML:
:26:
cnm ılk evladın ne kadarlık benım 5. yaşında bı kızm var sımdı ıkıncı yolda bence gercekten bebış özleduysenız bebk yapın bız ılk cocuk gıbı okadr heyecanlı mutluyuzkı anlatamam tam anlamıyla hazırız sen neden kararsızsın tatlım

Ben bir kayip yasamama ragmen hazirim deli gibi istiyorum ikinciyi ama esim yanasmiyor malesef :((
Benimde 5 yasinda oglum var o cook istiyor kardes sirf onun icin istiyorum bende

kızım 2 yaşında bende ikinciyi çok istiyorum çocuklarımın yaşları hep yakın olsun istedim ama eşim hiç istemiyor napcam nasıl ikna edeceğim bilmiyorum kızım bu arada tuvalet eğitimi tamamen bitti zorda olsa ikna eder yaparım sonrada yardımcı olmaz diye çok korkuyorum kızımda en büyük yardımcımdı olursa bakmam diyo benim bir tane kızım var zaten diyo eşimden dolayı kararsızım ama çok istiyorum:50:

kızım 2 yaşında bende ikinciyi çok istiyorum çocuklarımın yaşları hep yakın olsun istedim ama eşim hiç istemiyor napcam nasıl ikna edeceğim bilmiyorum kızım bu arada tuvalet eğitimi tamamen bitti zorda olsa ikna eder yaparım sonrada yardımcı olmaz diye çok korkuyorum kızımda en büyük yardımcımdı olursa bakmam diyo benim bir tane kızım var zaten diyo eşimden dolayı kararsızım ama çok istiyorum:50:

inşallah olur kocan hangi dilden anlıyosa o şekilde ikna etmeye çalış.benimde oğlum eylülde 2 olacak bizde başladık adetime var ama daha bi sürü problemim var bana yardımcı olursan sevinirim tuvalet eğitimi veremedim istemiyo zorlamıyorum da nasıl verdin bu eğitimi.sütten yeni kesitm biberonla su içiyo inek sütünü sevmiyo biberondan süt içsin isiyorum birde uyku sorunu memede uyurdu şimdi ayakta kucakta falan uyutmaya çalışıyorum.bezide cırt çıkarıuo oraya buraya çiş yapıyo lazımlığa idelim diyorum istemiyo napcam

inşallah olur kocan hangi dilden anlıyosa o şekilde ikna etmeye çalış.benimde oğlum eylülde 2 olacak bizde başladık adetime var ama daha bi sürü problemim var bana yardımcı olursan sevinirim tuvalet eğitimi veremedim istemiyo zorlamıyorum da nasıl verdin bu eğitimi.sütten yeni kesitm biberonla su içiyo inek sütünü sevmiyo biberondan süt içsin isiyorum birde uyku sorunu memede uyurdu şimdi ayakta kucakta falan uyutmaya çalışıyorum.bezide cırt çıkarıuo oraya buraya çiş yapıyo lazımlığa idelim diyorum istemiyo napcam[/QUOT

inşallah canım ya...bneim kızımda ne biberonm ne bardak biz geç kaldık sanırım küçüklükden alışması lazımdı bende 2 ay önce kestim memeden tuvalet eğitim içinde sadec konuşmak kızım 3 4 gün her yere çiş yaptı çocukla tuvalete girmek çok işe yarıyor yere yaptığı zamanda benim kızım çişini kaçırmış falan diyordum diğer türlü hırçınlık yapyordu ve en önemlisi gecce bezi bırakmadan kesinlikle gündüzde bırakmıyorlar ben 10 gün denedim hiç ilerleyemedik annem gecede çıkar yoksa bırakmaz dedi aynen dediği gibi oldu gece çıkardıkdan 4 gün sonra gündüzde alıştı lazımlıktan korkuyorsa oyuncak bebeklerini yada kendin oturuyormuş gibi yap ama kesinlikle ısrar etme yoksa hiç oturmuyorlar inşallah işe yarar :-)

inşallah olur kocan hangi dilden anlıyosa o şekilde ikna etmeye çalış.benimde oğlum eylülde 2 olacak bizde başladık adetime var ama daha bi sürü problemim var bana yardımcı olursan sevinirim tuvalet eğitimi veremedim istemiyo zorlamıyorum da nasıl verdin bu eğitimi.sütten yeni kesitm biberonla su içiyo inek sütünü sevmiyo biberondan süt içsin isiyorum birde uyku sorunu memede uyurdu şimdi ayakta kucakta falan uyutmaya çalışıyorum.bezide cırt çıkarıuo oraya buraya çiş yapıyo lazımlığa idelim diyorum istemiyo napcam[/QUOT

inşallah canım ya...bneim kızımda ne biberonm ne bardak biz geç kaldık sanırım küçüklükden alışması lazımdı bende 2 ay önce kestim memeden tuvalet eğitim içinde sadec konuşmak kızım 3 4 gün her yere çiş yaptı çocukla tuvalete girmek çok işe yarıyor yere yaptığı zamanda benim kızım çişini kaçırmış falan diyordum diğer türlü hırçınlık yapyordu ve en önemlisi gecce bezi bırakmadan kesinlikle gündüzde bırakmıyorlar ben 10 gün denedim hiç ilerleyemedik annem gecede çıkar yoksa bırakmaz dedi aynen dediği gibi oldu gece çıkardıkdan 4 gün sonra gündüzde alıştı lazımlıktan korkuyorsa oyuncak bebeklerini yada kendin oturuyormuş gibi yap ama kesinlikle ısrar etme yoksa hiç oturmuyorlar inşallah işe yarar :-)

inşallah ya gece bez bağlamıyoruz zaten vızırdanarak uyanıyo ama çiş geldi demiyo neresi olursa uyanıkken yapıyo yaptıktan sonra çiş yaptım diyo.en iyisi beraber tuvalete irmeyi deniyeyim.pepeninşarkısını söylüyorum izleityorum biraz işe yarıyo ama yinde istemiyo yeni bi lazımlık mı alsak lazımlığını dedesi almış sevimsiz biğşe

hepinize kolay gelsin kizlar.bende kizima wc.egitimi ara sira veriyorum.midem bulaniyo diye fazla oturtamiyorum.ama benim kiz hic israr etmiyor yapiyor cisini ama soylemor.soylemesi icin ne yapsam sizce.

şekerim tebrikler valla hızlı çıktınız
ben hala başlayamadım :1::1::1::1:
nolmuş bu topik böyle kimse uğramamış kalmış arkalarda
evet varmı 2.çocuğa kararsız anneler benim gibi

sagol canim.sen hala kararsizmizin.:1::1::1::1:ben ne oldugunu anlamadan bebis geldi sukur.en az 6 aya gelir diyordum:44:

inşallah ya gece bez bağlamıyoruz zaten vızırdanarak uyanıyo ama çiş geldi demiyo neresi olursa uyanıkken yapıyo yaptıktan sonra çiş yaptım diyo.en iyisi beraber tuvalete irmeyi deniyeyim.pepeninşarkısını söylüyorum izleityorum biraz işe yarıyo ama yinde istemiyo yeni bi lazımlık mı alsak lazımlığını dedesi almış sevimsiz biğşe

ben 4 tane lzımlık aldım biri küçükmüş birinin üstünde hayvanlar vardı yiyecek yiyecek diye korkuyordu daha neler neler sabır çok önemli gerçekten çok zormuş başladın bi kere bi daha bez bağlama alışır merak etme onlar herşeye bizde daha çabuk uyum sağlıyorlar sürekli sor çişine falan odaklansın sarıl lazımlığa oturduğu zaman oyunlar türet orayı sevsin bol bol konuş ilgisi dağılsın çok işe yarıyor

hayırlı olsun canım.benimde oğlum 7 yaşında o kardeşi olmasını çok istiyordu...bizde yavaş yavaş kendimizi hazırlayalım dedik ama tekrar hamile kalmak ve doğumyapmak gözümü korkutuyor.denemelerimiz devam ediyor bakalım:):52:

Back
X