- 18 Temmuz 2016
- 62
- 51
- 8
- 41
- Konu Sahibi duygusalannee
-
İlacı tedavisi yoksa bu durumun bence aşılama yaptır canım böyle daha çok yıpranırsınEvet oda gitti canim spermiyogram iyi problem gözükmüyor. Ama işte büyük ihtimal benim fsh hormonunda sıkıntı var.
Öğrendm galiba :) yani bi hafta arayla ilk önce kız dediler sonra erkek %90 dediler. Hayırlısı bakalm :)Ayyy 17. haftaya gelmişsin. Cinsiyetini öğrendin mi?
Evet öyle canım. Aşilama yolu gözüküyor bana. Bugün regl günüm umarım olmam ve 2. evladimi daha fazla bekletmeden verir Rabbim bana hayirlisiyla. 4 gündür regl sancısı çekiyorum. Beyaz akıntım var . Ama psikolojik hep oluyor bu tip şeyler bende. Nasip Rabbimden ümit kesilmez.İlacı tedavisi yoksa bu durumun bence aşılama yaptır canım böyle daha çok yıpranırsın
Bende çok merak ediyorum. Bir oğlum var. Gönlümden kız geçiyor ama öncelikle sağlıklı olsun. Fakat zaman geçmek bilmiyor.Öğrendm galiba :) yani bi hafta arayla ilk önce kız dediler sonra erkek %90 dediler. Hayırlısı bakalm :)
Bende çok merak ediyorum. Bir oğlum var. Gönlümden kız geçiyor ama öncelikle sağlıklı olsun. Fakat zaman geçmek bilmiyor.
Nasıl anladın yumurtlayamadığını progesteron testi mi yaptırdın? Benim fsh lh e2 normal ama progesteron bakılmadı daha ben de yumurtlamıyor muyum diye şüpheleniyorumdaBen yumurtlayamıyormuşum doktor klomen verdi ağustos ayıni bekliycem adet bitiminde baslıycam.Aranızda klomen kullanıp hamile kalan varmı kızlar??
Benim de 8 yaşında bir kızım var. Umarım hep birlikte hamile kalırızMerhaba Bende 2. cocuk isteyenlerdenim 8 yaşında bir kızım var korunmayı bıraktıktan sonra bir sene sonra gebe kaldım 12. haftamda kalbi durdu kürtajdan sonra 5 aydır hamile kalamıyorum Allah isteyen herkese Nasip etsi Hayırlı evlat inşallah ...
2 kere kan testi için gittim doktora biri yumurtlama testi diğeri hormon testi bunların sonucuna baktı ve normal yumurtlayan bir kadında en az 10 çıkan bir değer bende 0.7 çıktı,haziran ayında yumurtlama olmamış sende dedi..ve ben 9 aydır istiyorum bebek demekki yumurtlayamadığım için tutmuyormuş..Klomen başla dedi tabiki bir sonraki adetimi beklemek zorundayım..3 ay icinde kalırsın kalmazsan aşılama yöntemi deniycez dedi ki eşim sperm testi yaptı ve değerleri çok iyi ćıktı o yüzden aşılamaya kalmayabilir dedi..Yani yumurtalama olursa döllenme olur dedi..Nasıl anladın yumurtlayamadığını progesteron testi mi yaptırdın? Benim fsh lh e2 normal ama progesteron bakılmadı daha ben de yumurtlamıyor muyum diye şüpheleniyorumda
progesteron bakmış sanırım adetin 21. günü müydü2 kere kan testi için gittim doktora biri yumurtlama testi diğeri hormon testi bunların sonucuna baktı ve normal yumurtlayan bir kadında en az 10 çıkan bir değer bende 0.7 çıktı,haziran ayında yumurtlama olmamış sende dedi..ve ben 9 aydır istiyorum bebek demekki yumurtlayamadığım için tutmuyormuş..Klomen başla dedi tabiki bir sonraki adetimi beklemek zorundayım..3 ay icinde kalırsın kalmazsan aşılama yöntemi deniycez dedi ki eşim sperm testi yaptı ve değerleri çok iyi ćıktı o yüzden aşılamaya kalmayabilir dedi..Yani yumurtalama olursa döllenme olur dedi..
adetin 3. Günü diğeri 21. Günmüydü bilmiyorum ama adetimin gelmesini bir hafta falan var dı sanırim...ilk muayene olmaya gittigim gün yapildiBence klomenle sorun çözülür. Haydi bakalım darısı başınıza inşallah
Klomenle hamile kalan bir sürü insan duydum bence iyi bir çözüm olabilir. Doktorum 6 ay dolunca hala gebe kalamazsam bana da klomen yazacak.adetin 3. Günü diğeri 21. Günmüydü bilmiyorum ama adetimin gelmesini bir hafta falan var dı sanırim...ilk muayene olmaya gittigim gün yapildi
Ne zamandır bebek istiyorsunBende çok kararsızım kızlar...1 gün tamam diyorum sonra yine yok olmasın diyorum..
Çok gecikme derim. Ben bekledim 8,5 yıl istediğim an tekrar olur sandım ama 4 ay oldu hala bebiş yok. Böyle olacağını bilsem daha erken denerdim...Daha istemiyoruz canım sadece aklımabazen geliyor @melin×
canım rahim tembelleşiyormuş bende hemen kalacam sanmıştım meğerse o tembellik 6 ayla 1 sene kadar sonra toparlanırmış ben korunmayı bıraktığım zaman 11. ayda gebe kaldım geç kalıyoz malesef çocuk büyüsün ben biraz daha hazır olayım derken şimdide uğraş dur hayırlısı olsun inşallahÇok gecikme derim. Ben bekledim 8,5 yıl istediğim an tekrar olur sandım ama 4 ay oldu hala bebiş yok. Böyle olacağını bilsem daha erken denerdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?