- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi duygusalannee
-
A anneveoglusu canım dün doktora gittim. Sağ tüp olmadığı için gebelik şansı düşüyor dedi. Adetin ikinci günü gel eğer kist falan yoksa ilaç başlayalım dedi. 3-5 ay içinde olmazsa tüp bebek düşün dedi. Folik asit verdi. 2 hafta sonra gideceğim tekrar. Umarım kist falan olmaz da tedavi başlayabilir. Allah hayırlı, sağlıklı, güzel, akıllı evlatlar nasip etsin hepimize....
30 yaşındayım canım.. beklemek zor gerçekten Allah herkesin gönlüne göre versincanım hayırlısı ile gelir inşallah. yaşın kaç canım
ben 5 yıldır bekliyorum
amin cümlemizin30 yaşındayım canım.. beklemek zor gerçekten Allah herkesin gönlüne göre versin
Canım haftaya cumartesi adetin 2. günü olacak hesabıma göre o zaman gideceğim. Gidince yazarımcanım nasılsın tekrar kontrole gittin mi dra
Canıım çok teşekkür ederim geçen hafta keseyi gördüm haftaya da kalp atışları için gideceğim inşallah onu da duyarız sağ salim rabbim hepimizi sağ salim hayırlı bir şekilde kavuştursun inşallahaaa şimdi cetvelini gördüm canım hayırlı olsun gelmiş miniğin sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Rabbim tez vakitte hepinize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü güzel evlatlar versin inşallah dualarımdasınız
Haydi bakalım hayırlı olsun şimdiden. Güzel haberlerini bekliyoruzBENİMDE TÜP BEBEK SÜRECİM BAŞLIYOR CUMARTESİ İLK KONTROLÜMÜZ OLACAK BAKALIM
Hayırlısı olsun canım inşallah nasip olur tedavin güzel geçerBENİMDE TÜP BEBEK SÜRECİM BAŞLIYOR CUMARTESİ İLK KONTROLÜMÜZ OLACAK BAKALIM
sen tedavi görüyormusun canım inşallah arkadaşım inşallahHayırlısı olsun canım inşallah nasip olur tedavin güzel geçer
A anneveoglusu ben de erken regl oldum bugün gittim. Dr bir yumurta gördü ikinci güne göre büyükmüş bu yüzden klomen vermedi. Pazartesi gel yumurtaya bakalım dedi. Yine ilaç kullanamadım....
Ben de pco var canım adetlerim düzensiz onun dişında bişey yok bi kaç ay denicem olmazsa giderim doktora klomen başlatacak ama suan tedavin YÖKsen tedavi görüyormusun canım inşallah arkadaşım inşallah
rabbim hepimize muradımızı nasip etsin sağlıkla inşallah
canım ilaçsız kendiliğinden büyümesi güzel işte neden sağlıksız olabilir dedi kriteri neymiş kendi başına büyümesimiA anneveoglusu bugün doktora gittim çatlatma iğnesi verdi yarın sabah yapılacak. Yumurta kendiliğinden oldu, büyük dedi belki sağlıksız olabilir dedi.
2. gün 12 mm idi, daha küçük olması gerekiyormuş erken büyümesi iyi değilmiş. Yine de sol yumurtalıkta yakalayınca bir deneyelim dedi. Dün 18 mm idi bugün sabah çatlatma iğnesi oldum. Çok umutlanma demeye getirdi lafı, kısmet artık. Sağlıklı, güzel, akıllı ve hayırlı evlat ise Allah nasip etsin inşallahcanım ilaçsız kendiliğinden büyümesi güzel işte neden sağlıksız olabilir dedi kriteri neymiş kendi başına büyümesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?