İkinci çocuğu isteyenler...

canım nasılsın tekrar kontrole gittin mi dra

aaa şimdi cetvelini gördüm canım hayırlı olsun gelmiş miniğin sağlıkla kucağına al inşallah
Canıım çok teşekkür ederim geçen hafta keseyi gördüm haftaya da kalp atışları için gideceğim inşallah onu da duyarız sağ salim rabbim hepimizi sağ salim hayırlı bir şekilde kavuştursun inşallah

A anneveoglusu ben de erken regl oldum bugün gittim. Dr bir yumurta gördü ikinci güne göre büyükmüş bu yüzden klomen vermedi. Pazartesi gel yumurtaya bakalım dedi. Yine ilaç kullanamadım....

sen tedavi görüyormusun canım inşallah arkadaşım inşallah
rabbim hepimize muradımızı nasip etsin sağlıkla inşallah
Ben de pco var canım adetlerim düzensiz onun dişında bişey yok bi kaç ay denicem olmazsa giderim doktora klomen başlatacak ama suan tedavin YÖK

A anneveoglusu bugün doktora gittim çatlatma iğnesi verdi yarın sabah yapılacak. Yumurta kendiliğinden oldu, büyük dedi belki sağlıksız olabilir dedi.
canım ilaçsız kendiliğinden büyümesi güzel işte neden sağlıksız olabilir dedi kriteri neymiş kendi başına büyümesimi

canım ilaçsız kendiliğinden büyümesi güzel işte neden sağlıksız olabilir dedi kriteri neymiş kendi başına büyümesimi
2. gün 12 mm idi, daha küçük olması gerekiyormuş erken büyümesi iyi değilmiş. Yine de sol yumurtalıkta yakalayınca bir deneyelim dedi. Dün 18 mm idi bugün sabah çatlatma iğnesi oldum. Çok umutlanma demeye getirdi lafı, kısmet artık. Sağlıklı, güzel, akıllı ve hayırlı evlat ise Allah nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…