Gebeliğe Hazırlık Ikinci cocugun olmamasi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aylardır yumurtlama goremedim gordugum halde olmazsa esim de gidebilir doktora ama suan problemin bende oldugu kesin oldugu icin ilk once yumurtlama gormeye odaklandım
Testler %100 dogru sonuç verecek diye bir durum yok. Karı koca muayene olup gereken seyleri uygularsaniz daha az zaman kaybi olur.

Folik asit yalnizca bebegin gelisimi için gerekli kedili. Hamile kalmayi kolaylaştirici bir etkisi yok.
Bende bilmiyorum ki , onun Doktoru yanımda arkadaşa demişti arkadaş ilk yıldan hemen hamile kalma telaslarina düşünce .

İyide bi hastaneydi aslında doktorun kidemini bilemiyorum tabi, belki zayıftı ilmi

Bende bilmiyorum ki , onun Doktoru yanımda arkadaşa demişti arkadaş ilk yıldan hemen hamile kalma telaslarina düşünce .

İyide bi hastaneydi aslında doktorun kidemini bilemiyorum tabi, belki zayıftı ilmi
Belki o ilaç başka şeyler de içeriyordur, ondan oyle demistir.

Cok guzel bir cevap oldu umutlarimi yeserttiniz bende aylardir kilo ver denmesine ragmen hic caba göstermedim aksine yedikçe yedim.. umarım kilo vermeyi basaririm Allah bagislasin cocuklarinizi
Amin RABBİM cümlemizin evlatlarını bağışlasın. Kilo vermede ilk 1/2 hafta zor oluyor. Sonrası çok güzel oluyor. Her tartıya çıkıp kilo verdiğinizi görünce daha da motive oluyorsunuz daha çok vermeye çalışıyorsunuz. Başarılar inşallah en kısa zamanda kilo verip hamile kalırsınız.

Bende hep baslayip birakiyorum surdurebilme sıkıntım var ama bakalim umarim basaririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…