- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Rica ederim canim, tablonuz size ugur getirsin. Sira sira birbirinizin güzel haberlerini alin insallah.Kızlar,
Tablo Yapmayı başardım sonundaE-brulim 'in yardımları ile :) Çok teşekkür ederiz
Sizlerde ilk sayfadaki tablo bilgilerine göre kendi bilgilerinizi gönderin ekleyeyim bilgilerinizi
Ne yaptın canım? Nasıl çıktı değer ? İnşallah pozitiftir.Ben kan testıne gdyorum meleklerım dua edın
Cnm ben 33 yaşındayım 20 aydır uğraşıyoruz 4 kaybım var 3,5 Yaşında kızım şimdilik korunuyorumMerhaba,
Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...
Enfal97 - Veson - @ferb - @zaynap - @miami007 - @teacher1907 - @balammm - @azerinnn - @Aybala42 - @kese06 - @in_ay - dilfeza - kelebek3891 - @metan44
[TR][/TR][TR][/tr] [TD][/TD][TD]Rumuz[/TD] [TD]Yaş[/TD]
[TD]Ne zamandır Bekliyor ?[/TD]
[TD]Kayıp Var mı?[/TD]
[TD]İlk Çocuk Yaşı[/TD]
[TD]İlk Çocuk Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tedavi Var mı?[/TD]
[TD]Sat[/TD]
[TD]Bat[/TD]
[TD]Hamilelik Var mı?[/TD]
[TR] [TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2 Yıl[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD]
[/TR] [/TR]
Ekledim :)Cnm ben 33 yaşındayım 20 aydır uğraşıyoruz 4 kaybım var 3,5 Yaşında kızım şimdilik korunuyorum
Evet CNm sabah namazının vakti cikinca güneş tam Doğan'a kadar gunde 7 fetih 7 gun boyunca yani bir gunde 7 fetih oluyir tam 45 dk suruyor CNm güneş tam dogunca da 23 tefriciye Bi iznillah dualar kabul olacak gelecek ikinci kuzularımızne güzel canım ya burdan birbirimize doğru yönde destek olmak... canım duayı kerahet girdikten sonra mı okuyorsun yani sabah namazının vakti çıktıktan sonra mı birde 7 tanesini aynı gün değil değil mi ben mi yanlış anladım günde 1 fetih 23 tefriciye oluyor değil mi..inşallah bende temizlendikten sonra okuyayım.. çok uzak kaldım bu dua işinden farkındayım kendi mi okadar çocuk konusuna adamışım ki kuran okumaz bile oldum... inşallah bir silkelenme vakti gelmişti iyi olacak bundan sonra biz duamızı yapalım inşaallah
Evet CNm bende iste bundan cok korkarım bir seyi cok istemekten Rabbim nasıl taktir etmişse öyledir vardır bir Hikmet elimizdekine şükretmeliyizne guzel dile getirmissin. bende senin gibi dusunuyorum. hic durmadan Rabbimden istiyorum hayirli ise. birde once hep yavrularima uzun saglikli omurler diliyorum. sukrediyorum. sonra bi evlat daha diliyorum. ben kucukken annaannemin bi komsusu vardi. 4 kizi vardi galiba 5 de olabilir. hep bir ekek evlat diledi. dilerkenden gercek olacagini dusunmeden kelimeler dokulurdu. sonra Allah ona bi erkek evlat verdi ama kizlarinin icinde en guzel olani losemiye tutuldu ve onu kaybetti. aklima geldikce sukrederim bende. arkadasim bu tefriciye (4444 kere) duasini esimin ailesi okumustu gecen sene esim is bulsun diye. Allah kabul etti esim isini buldu. simdi de benim icin okudular. Rabbim kabul eder insallah.
ellerinize saglik tablo cok iyi oldu. yasim 35, 3 yildir istiyoruz, kayip yok, ilk cocugum 7 yasinda ve kiz. :)Kızlar,
Tablo Yapmayı başardım sonundaE-brulim 'in yardımları ile :) Çok teşekkür ederiz
Sizlerde ilk sayfadaki tablo bilgilerine göre kendi bilgilerinizi gönderin ekleyeyim bilgilerinizi
Beni de ekle bakalım Hürrem Sultan tüm bilgiler seninle aynı:))SAdece 2,5 yıldır bekliyorum ve oğlum 6 yaşında:))Kızlar,
Bu arada kayıp ve tedavide yok pardon:)Beni de ekle bakalım Hürrem Sultan tüm bilgiler seninle aynı:))SAdece 2,5 yıldır bekliyorum ve oğlum 6 yaşında:))
E yaş dışında herşey farklıBu arada kayıp ve tedavide yok pardon:)
inşallah canım ya bu dua yı denemek istiyorum hoş yine çocuğumm olmazsa kuran okuma sevabını kazanmış olurum yani ellerim boş kalmaz... bu ay böyle deneyeceğim inşallah birde hatim başlamaya niyetlendim herşeyden okadar koptum ki biraz silkeklenmem lazımEvet CNm sabah namazının vakti cikinca güneş tam Doğan'a kadar gunde 7 fetih 7 gun boyunca yani bir gunde 7 fetih oluyir tam 45 dk suruyor CNm güneş tam dogunca da 23 tefriciye Bi iznillah dualar kabul olacak gelecek ikinci kuzularımız
canım benim düşünmemeye çalış acele teme bence çünkü erken de öğrensen geç de öğrensen iş olacağına varıyor boş ver bekle bu arada her hamileleik belirti verecek diye bişey yok dur bakalım belki bu belirtisiz gelecek... artık inan anlayamaz oldum ateş ölçüyormusun o az çok belli ediyor adet olup olmayacağını boşuna test yapma benceKızlar Günaydın,
Beklenen Bat yarın ama Dr Cumartesi ye kadar olmazsan gel demişti. Hiç belirtim yok, hatta inanılmaz belim ağrıyor. Hoş o yorgunluktan da olabilir. Eşime söz verdim Cumartesi ye kadar test yok, Cumartesi tahlile gideriz dedi. Onda da nasıl gideceksem evde temizlikçi ev ayakta zaten offf... Beklemek çok sinir bozucu zaten olsaydı ufacıkta olsa belirti olurdu.Hiç bir iz yok maalesef...
canım beni de ekler misin sat 3 aralık yaş 32 bir kızım var 4 yaşında 3 kaybım var daha öncesi şuan dondurulmuş tedavisibe başladım.Merhaba,
Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...
Enfal97 - Veson - @ferb - @zaynap - @miami007 - @teacher1907 - @balammm - @azerinnn - @Aybala42 - @kese06 - @in_ay - dilfeza - kelebek3891 - @metan44
[TR][/TR][TR][/tr] [TD][/TD][TD]Rumuz[/TD] [TD]Yaş[/TD]
[TD]Ne zamandır Bekliyor ?[/TD]
[TD]Kayıp Var mı?[/TD]
[TD]İlk Çocuk Yaşı[/TD]
[TD]İlk Çocuk Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tedavi Var mı?[/TD]
[TD]Sat[/TD]
[TD]Bat[/TD]
[TD]Hamilelik Var mı?[/TD]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2 Yıl[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]20 Ay[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]3.5 [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/TR][TR][TR][/tr][/tr] [TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]14 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]30 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][/TR][TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2.5 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[/tr][TR]
[/tr][/tr][/tr] [TR][TR] [/tr][/tr][/tr][/tr][/TR]
Yok canım bu ay ölçmedim. Yani unuttum çoğu sabah öyle olunca kaldı. Belirtisiz olacağını hiç sanmam ama belli de olmaz tabii, nasip dediğin gibi artık Rabbimden gelen kabulüm zaten, benim için ailem için hayırlı olan ne ise o olsun, ille de çocuk olsun diye tutturmuyorum artık. Kendimi daha rahat hissediyorum. Bakalım artık canım neler bekliyor bizi.canım benim düşünmemeye çalış acele teme bence çünkü erken de öğrensen geç de öğrensen iş olacağına varıyor boş ver bekle bu arada her hamileleik belirti verecek diye bişey yok dur bakalım belki bu belirtisiz gelecek... artık inan anlayamaz oldum ateş ölçüyormusun o az çok belli ediyor adet olup olmayacağını boşuna test yapma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?