- 5 Mart 2015
- 480
- 305
- 53
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Hosbulduk canimmm Inşallah hayırlısı arkadasim ya rabbim en kisa zamanda pes pese hayırlı haberler vermeyi nasip etsin ikiz ikiz olsun bebislerimiz inşallah...Balammm hoş geldin arkadaşım valla kullandığın ilaçlarla ilgili bi bilgim olsa yazardm sana ama inan hiçbir bilgim yok ben daha klomene bile başlayamadm her defasında bi sorun çıkıyo ama bklm herhalde bu ay başlarm bklm inşallah ilaçların etkisi olurda bi test resmide sen koyarsn buraya
İçimden bir his senin ikiz olacağını söylüyorCanım inşallah bu sefer tamamlamak, kucağıma almak nasip olur. İçimde garip bir huzur var. Rabbim sağlıkla doğduğunu görmeyi de nasip etsin... HCG 150 çıktı iğnenin 14. günü yani Regl olmam gereken gün Dr yeniden tahlil istemedi, stres olma gerek yok dedi, Çarşamba kontrol var. İnşallah güzel haberlerle dönebilirim. Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin...
:) daha önce bu sayfaya yazıp da ikinci kere de hamile kalan arkadaşları demek istemiştim. bildiğin kadarıyla belki olabilir. hepsini toparlamak zordur. gerek görmüyorsan yapılmaya da bilir. senle başladık bileİnşallah canım benim. Allah hayırlısını nasip etsin. Evet tabloyu güncelleyeceğim ama biraz daha geçsin de öyle, bu arada tam olarak ne ekleyelim dediğini anlamadım. Zamanında hamile kalanlar? İlk hamilelikler mi?
Aminnnnn Rabbim bu cuma gününün hürmetine biz bekleyenlerdede nasip etsin tez zamanda ayyy çok özledim bebek emzirmeyi falan yaa bide böyle çevremde gördükce özlemim iyice artıyoHosbulduk canimmm Inşallah hayırlısı arkadasim ya rabbim en kisa zamanda pes pese hayırlı haberler vermeyi nasip etsin ikiz ikiz olsun bebislerimiz inşallah...
Ayy ne güzel olur. Çok isterim ikiz olsunlar, evet çok zor ama yoldaş olurlar birbirlerine, şuan bir tanesi bile devam etsin yeter ki diye dualar ediyorum inan ki, Rabbim hayırlı olanı versin inşallah... İnşallah içindeki ses doğru çıkar :)İçimden bir his senin ikiz olacağını söylüyor
Cnm bilgilerini paylaştığın icin sağol bklm beklenmeyen adet tarihim pazar günü o adet bittikten sonra bi kağıda 100 defa besmele yazıp üzerinde taşımayı bende duymuştum deniycem bende bklm bizi dualarında eksik etme olurmuCanım, İnşallah bakalım sağlıklı olsun da Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah. İnşallah bizim vaktimiz gelmiştir artık. Canım bende pıhtılaşma var mı bilmiyoruz test yapılmadı. Ama dr um yumurtlama sonrası iğne başlıyor zaten 10 gün sonra bırakıyordum. Bu sefer oda bıraktırmadı dün de dozu arttırdık, 400 mg dı 600 mg iğneye geçtik. Onun dışında birde progesteron verdi günde 3 kez. Yok strese girmemi istemiyor. Bu en başından beri farklı oldu, değişik oldu, çatlatma iğnesi bile bir garipti, inşallah vesile olmuştur. Neler yaptığıma gelirsek, keçiboynuzu kürü yaptım eşime günde büyük 1 bardak içirdim. Birde hem o hem ben NAR yedik erkeklerde özellikle çok faydalıymış. Bu ay o yumurta akı akıntı geldiğinde daha yumurtalar çatlamamıştı bile yani ona da çok aldanmamak gerekiyormuş onu öğrendim, Artık nasip be arkadaşım bu kadar ilaç tedavi hangisi vesile oldu bilmiyorum. Birde geçen ay reglim bitince bir kağıda 110 kez Bismillahirrahmanirrahim yazdım onu banyo dışında hep üstümde taşıyorum. Tokamın içine soktum. Hep üzerimde çalışmalarda bile vardı yani, zaten öyle yazıyordu, Rabbim hangisini vesile etti bilmem, inşallah tamamlamak da nasip olur. Rabbim tez vakitte saatte size de nasip etsin inşallah...
eğer varsa idrar testinde hemen çıkmayabilir belki de, bir kaç gün daha bekleyip olmazsan yap istersen testi.Arkadaşlar dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi sizce kan testi yaptırayım mı yoksa adeti beklesemmi ?
Yardımcı olurmusunuz ?
İnan ediyorum canım, hem kendim için hem sizler için, Rabbim bu sefer tamamına erdirir inşallah. Dilerim ben kapıyı açmış olurum sizlerde tez zamanda arkamdan gelirsiniz.Saol canim şaka yapıyorum kusermiyim hic hepinizi cooook seviyorum bu arada senin adına coooooook sevindim dilerim rabbim hayırlısıyla saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin dualarimiz seninle sende duani eksik etme olurmu...
Şimdilik Azrerinn var sadece inşallah hepimiz olacağız, benim durum iyice netleşsin de öyle yazarım ben:) daha önce bu sayfaya yazıp da ikinci kere de hamile kalan arkadaşları demek istemiştim. bildiğin kadarıyla belki olabilir. hepsini toparlamak zordur. gerek görmüyorsan yapılmaya da bilir. senle başladık bile
İnşallah gelmez canım, her şey vesile inşallah gerek kalmaz bu ay hemen gelirsin peşimden, Bende hemen havaya girdim ya hiç istemiyorum aslında ters giden bir şeyler olduğunda çok hayal kırıklığı oluyor.Cnm bilgilerini paylaştığın icin sağol bklm beklenmeyen adet tarihim pazar günü o adet bittikten sonra bi kağıda 100 defa besmele yazıp üzerinde taşımayı bende duymuştum deniycem bende bklm bizi dualarında eksik etme olurmu
Çok çok sevindim hurrem sultan. Gözün aydın olsun. Dilerim saglikla kucağına almayı nasip eder Allah. Ben zaten senden çok umutluydum birde sanki ikiz mi olcak ne. Keşke olsa. Rabbim yüzünü bu sefer güldürsun inşallah.Kızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Eki Görüntüle 1713680 Bugün dayanamadım test yaptım. Ve kanda da bakıldı, Çok şükür var. Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, Yavrumun yüzünü soldurmasın, hala hiç ama hiç belirtim yok... Bu diğerlerinden farklı oldu en başından beri, inşallah bu kez sağlıkla tamamlamak nasip olur. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...
Keçiboynuzu ile besmeleyi bir ara bende denedim Dediğin gibi kime neyin vesile olacağını Rabbim bilir senden güzel haberler bekliyoruz inşallahCanım, İnşallah bakalım sağlıklı olsun da Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah. İnşallah bizim vaktimiz gelmiştir artık. Canım bende pıhtılaşma var mı bilmiyoruz test yapılmadı. Ama dr um yumurtlama sonrası iğne başlıyor zaten 10 gün sonra bırakıyordum. Bu sefer oda bıraktırmadı dün de dozu arttırdık, 400 mg dı 600 mg iğneye geçtik. Onun dışında birde progesteron verdi günde 3 kez. Yok strese girmemi istemiyor. Bu en başından beri farklı oldu, değişik oldu, çatlatma iğnesi bile bir garipti, inşallah vesile olmuştur. Neler yaptığıma gelirsek, keçiboynuzu kürü yaptım eşime günde büyük 1 bardak içirdim. Birde hem o hem ben NAR yedik erkeklerde özellikle çok faydalıymış. Bu ay o yumurta akı akıntı geldiğinde daha yumurtalar çatlamamıştı bile yani ona da çok aldanmamak gerekiyormuş onu öğrendim, Artık nasip be arkadaşım bu kadar ilaç tedavi hangisi vesile oldu bilmiyorum. Birde geçen ay reglim bitince bir kağıda 110 kez Bismillahirrahmanirrahim yazdım onu banyo dışında hep üstümde taşıyorum. Tokamın içine soktum. Hep üzerimde çalışmalarda bile vardı yani, zaten öyle yazıyordu, Rabbim hangisini vesile etti bilmem, inşallah tamamlamak da nasip olur. Rabbim tez vakitte saatte size de nasip etsin inşallah...
Enfal canım çok sağol. Birçok okuduğum yere göre çok daha açık ve net. Uygulayacağım ama Şubattan sonra.Can'ım ben bir kaç arkadaştan olumlu yorumlar duyunca denemeye karar verdim birde bu kür soğan suyundan daha kolay çünkü hergün yapılmıyor mesela bu gece yapıyorsun 2,5 su bardağı suya 7-8 incir ayrı bir kabda 2,5 su bardağı suda 2-3 büyük havuç kaynatıyorum ılıyınca sürahiye koyuyorum bu gece bir bardak yarın sabah bir bardak yarın akşam bir bardak ertesi sabah da içip akşama yeniden hazırlıyorum buradan araştırdığım öyleydi bana çok zor gelmedi bence sende yap korunma süren bitince içimi de soğan gibi kötü değil ama dediğin gibi baya bir incir gidecek malum 21 gün yapılacak.. Beklemedeyiz Canım inşaallah bu ay başlar artık müjdeli haberler
Aminnnnn Rabbim bu cuma gününün hürmetine biz bekleyenlerdede nasip etsin tez zamanda ayyy çok özledim bebek emzirmeyi falan yaa bide böyle çevremde gördükce özlemim iyice artıyo
ben hamile kaldigimda da olmadi ki hemen. daha zaman var deger arttikca baslar. bende 1000 uzerinde iken bile pek bisey yoktuYa kızlar sanırım yine olmayacakinsanda hiç belirti olmaz mı ya nokta kadar bile yok ne göğüs acıması ki onu oğlumda hatırlamıyorum varmıydı ama diğer üçünde vardı ne sık idrara çıkma hiç bir şey yok kanda çıkmasa şüpheye düşeceğim sadece belim ağrıyor o kadar çok korkuyorum ya içim huzursuz oldu
Belirti olması gerekmiyor ki. Üstelik henüz çok erken. İçini rahat tut hürremcim.Ya kızlar sanırım yine olmayacakinsanda hiç belirti olmaz mı ya nokta kadar bile yok ne göğüs acıması ki onu oğlumda hatırlamıyorum varmıydı ama diğer üçünde vardı ne sık idrara çıkma hiç bir şey yok kanda çıkmasa şüpheye düşeceğim sadece belim ağrıyor o kadar çok korkuyorum ya içim huzursuz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?