İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Hürremcim benim oğlumda da hiçbir belirtim olmamıştı o zaman adet düzensizliğimde vardı ameliyat olduğum için düşünsene öğrendiğimde oğlum 2 aylık olmuştu hiç takılma kahvaltı yok die kötü şeyler düşünme cnm

Ay ne güldüm msjma yaaa belirti yazacağıma kahvaltı yazmışım bi yandan da ablamla msjlaşıyordum da Allahım yaaa gülmekten karnım ağrıdı

Anladım ben Can'ım :) inşallah kötü bir şey olmaz inşan korkuyor işte neyse artık zaten beklemekten başka yapacak bir şey yok Rabbim hayırlısını versin

ben hamile kaldigimda da olmadi ki hemen. daha zaman var deger arttikca baslar. bende 1000 uzerinde iken bile pek bisey yoktu
Belirti olması gerekmiyor ki. Üstelik henüz çok erken. İçini rahat tut hürremcim.
Can'larım teşekkür ederim iyi ki varsınız gerçekten insan korkuyor ister istemez Artık bekleme Zaman'ı Rabbim hayırlısını versin inşallah

Anladım ben Can'ım :) inşallah kötü bir şey olmaz inşan korkuyor işte neyse artık zaten beklemekten başka yapacak bir şey yok Rabbim hayırlısını versin
Benim senden yana içim çok rahat inşallah bu defa bi sorun çıkmıcak ve abisi kardeşine kavuşacak merak etme kalbini ferah tut

Günaydın kızlar HurremSultan biz inanıyoruz olacak inşaallah bu sefer her şey çok güzel olacak boş ver belirti aramayı o seninle ve seni bırakmayacak bu sefer göreceksin... ferb inşaallah korunma süren bitince yap sende bu arada şubatı beklemen bence gereksiz bir çok arkadaşım ilk adetten sonra hamile kaldı ve çok şükür devamediyor gebelikleri seninde olur inşaallah...

Bende öyle düşünüyorum aslında. Çünkü doktorlar bu konuda çok tutarsız. Şubattan sonra başlamamın sebebi başka. Ara tatilin ilk haftası annemin sene mevlidini yapacağım. Eşimle ayrı olacağız. Sanırım o günler bebek için önemli günler. Diğer hafta kayınvalidem yanımda olacak. Onun yanında bu işlere girişmek istemiyorum. Ama gelecek ay uygulayabilirim

Veson doktor sana kürtajdan sonra korunma süresi verdi mi. Sen bu konuda ne düşünüyorsun. Doktorlar bu konuda çok tutarsız. İlk reglden sonra korunmasak ne olur ki.
Cnm Dr üç ay dedi ben de ona iki ay olsun zaten olmuyor.dr da iyi tamam 2 ay olsun dedi kürtajdan sonra 2-3 hafta zaten ilişki yasak kontrole gittin mi cnm ben geçen hafta gittim Beta 210 çıktıbir de bu hafta vereceğim bakalım kaç çıkacak kist da vardı ben bu ay meraktan ovulasyonu takip ediyorum bugün 16. Gün hala yumurtlamadım normalde 10-14 .günler yumurtlardım.bir de 2. Regl da usg istedi herhangi it patolojik durum var mı diye siz nasıl bir yol izleyeceksiniz cnm

İnşallah donuna kadar belirtiniz gebelik yaşarsın

Canım ben kürtajdan sonra ki hafta kontrole gitmiştim. Bu sorun yok dedi. Tekrar gitmem gerekirmi acaba. Kanama kürtajdan 10 gün sonra bitti. Bizde ilişki yasak değil. Kanaman bitince olabilir demişti. Biz bu ay korunuyoruz.doktor iki adet dönemi bekleyeceksin demişti. Ama açıkçası ben reglden sonra beklemeyi düşünmüyorum. iyileştim gibi geliyor. Hiç kan testi yaptırmadım. Hcg o kadar yavaşmı düşüyor

Cnm benimki 8000 lere çıkmıştı kürtajdan 10 gün sonra 210 olmuştu pazartesi yani bir 10 gün sonra tekrar kan ver dedi bakalım sıfırlayacaktır mı?kanamam hiç olmadı sadece ilk gün sonra iki gün leke sonra bitti. Bende rahim içi hematom çok büyüktü yani içerde kanama Alanları vardı kürtajdan 10 gün sonra usg baktı hala biraz vardı.o Yüzden ben rahmin iyice toparlamasını bekleyeceğim tekrar bir kaybı kaldıramam geç olsun ğüç Olmasın bu ay regl geç gelecek ANLAŞILAN 16. Gün ve henüz ovulasyon yok.regl ve hormonlar iki aya düzene girsin ardından hsg ve tam ha çalışmalar

Yaaa CNm cok ama cooook sevindim inan ki senin oldu artık çözdük düğümü gibi oldu darısı hepimize yavas yavas gelelim arkandan ins Saglikla alıcaksin bu sefer ins CNm inanıyorum
ya CNm bisey dicem klomen bende gecen ay ictim sen nasıl bır goz bozuklugu yaptı bende 15 gundur filan gözlerimi bir garip hissediyorm bulaniklasiyr sanki yan etkisi mı ilacın acaba

İnşallah Can'ım Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah hala hiç belirti olmayışından endişelim ama nasipten ötesi olmuyor sonuçta inşallah bu sefer sonuna kadar gelebiliriz. Rabbim sizlere de tez Zaman da nasip etsin inşallah Can'ım

Z zaynap test yapacak mısın cnm bugün bat gözüküyor bize sonucu yaz :)
Yok test yapmicam bu defa çok kararlıyım ne zaman test yapsam arkasına hemen adet oluyorum 18 ne kadar beklicem zaten belirtilerim var cnm benim bi ümidimde yok zaten çünkü eşimin hareketli sperm sayısı düşük çıkmıştı hatta doktor bu degerlerle direk tüp bebege yönlendiririz sizi demişti keçiboynuzu kürü yaptm eşime tekrar test verdi henüz sonucunu almadk bklm bu hafta içi sonuçları almaya gitcem inşallah güzel olur herşey eger sonuçlar güzel olursa klomene başlicklar bklm tabiki yinede dualara devam ne olursa olsun insan bi ümit bekliyo ya varsa die iste

Inşallah vardır bekle cnm ne kadar geç öğrenirsen o kadar az stres umarım tüp bebeğe ihtiyaç kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…