- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Oyyy tey tey de tey teyKızlaaaaarrr Süprizzzzzzz,
Eki Görüntüle 1713680 Bugün dayanamadım test yaptım. Ve kanda da bakıldı, Çok şükür var. Rabbim bu kez sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin, Yavrumun yüzünü soldurmasın, hala hiç ama hiç belirtim yok... Bu diğerlerinden farklı oldu en başından beri, inşallah bu kez sağlıkla tamamlamak nasip olur. Nolur dualarınızı eksik etmeyin bizden...
Ben diyorum ki birde Yasin okuması yapalım her hafta 41 yasin e tamamlayalım. Ben 5 tane okurum. Okumak isteyenler yazarsa çok güzel olur. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. Rabbim bu kez sağlıkla tamamlayı kucağıma almayı nasip etsin, inşallah...Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...
Merhaba canim.ucuzlere hamile olmak gercekten müthiş bi şey ama riskleri de beni korkutuyomerhaba güzel anneler.
şöyle bir baktım hala bir bebek müjdesi yok
azerinn üçüzlere hamile olmak olağanüstü bir şey :) valla hamilelik deneyimlerini ve sonrasını çok merak ediyorum. fırsat buldukça bizimle paylaş olur mu :) Rabbim seni ve bebeklerini nazarlardan sakınsın inşallah.
enfal incir havuç kürüne bende merak saldım. şu yasaklı dönem bitince bende mi denesem diyorum. fakat çok disiplinli davranmak gerek. birde bir ayda bu kür için kaç kilo incir gerek. bazı yerlerde günlük 7-8, bazı yerlerde 15-16 incirden bahsediyor. kilo aldırır mı? disiplinli bir şekilde her gün kaynatıp içmek de bayağı iş. o kadar dirayetli olabilir miyim bilemiyorum. acaba kür değil de klomen çatlatma iğnesini mi kullansam bilemedim. hangisi daha etkili acaba.
hürremcim beni de listeye ekle diyeceğim ama ne BAT'ım var ne SAT'ım
ikinci evlatlarımıza biran önce, hayırlısıyla ve sağlıcakla kavuşmak dileğiyle...
Canım sağol, inşallah bakalım. Rabbim bu sefer nasip etsin inşallah... Hala nokta kadar bile belirti yok hamilelikle ilgili ama bebeğim benimle hissediyorum onu,Oyyy tey tey de tey tey
Ay ne guzel haber buuuAllahim inşallah sonunu guzel eylesin canim
Tekrar ne zaman kanda bakilacak?
Amin canım çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıklısını hayırlısını nasip etsin...Bu mübarek günde sağlıkla kucağıma almayı bekleyen isteyen kim varsa tez zamanda onlara da hamileliği nasip etsin...yeni üye olsam da uzun sür takipteydim.Senin ve evladın adına çok sevindim Allah tamamına erdirsin
Canım benim inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepinize, İnşallah bu kez hüsranla bitmez. Çok garip bu seferki hiç belirti yok ama hiç bir tek sabah WC için uyanıyorum. Oğlum da da böyleydi. Onun dışında hiç bir şey yok. Çatlatma iğnesinden itibaren herşey bir garip ilerledi zaten. İnşallah nasip olur arkadaşım ne diyeyim. Kalbini bir göreyim hayırlısı ile adağım bile var. O gün için...Mübarek Cuma günün de rabbim sizlere de nasip etsin inşallah....Ayyyyyyy hürremmm çokkk sevindim inan ağlamktan gözlerim şişti çok sevindim çok anlatamam şuan ne yazacağımı bile bilemiyorum Rabbim evladını sana ve abisine kavuştursun canmmmm çok sevindim senin adına yaaaa çok şükür bizlerede dua et ayyyyy şuan hem çok mutluyum hemde çok duygulanm yaaa gerçekten hamilesin sen bende birgün buraya bu resmi koyarmıyımki acaba Allahım
Yok bence erken daha 9. gün bile en erken yani kanda hemen yükselse bile idrardan atılması da zaman alıyor. Rabbim inşallah pozitifi görmeyi nasip eder. Sağlıklı ve gerçek bir hamilelikle...Çok saol cnm inslh hepimiz goruruz pozitifleri ne bileyim bazıları 5. Ve 7. Günü girmiş idrarda ben goremeyince üzüldüm ama inslh sonuç mutlu eder
Canım inşallah bu sefer tamamlamak, kucağıma almak nasip olur. İçimde garip bir huzur var. Rabbim sağlıkla doğduğunu görmeyi de nasip etsin... HCG 150 çıktı iğnenin 14. günü yani Regl olmam gereken gün Dr yeniden tahlil istemedi, stres olma gerek yok dedi, Çarşamba kontrol var. İnşallah güzel haberlerle dönebilirim. Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin...Yaa şimdi gördüm çoook sevindim yaşasın harika bir haber bu allahım çok şükür... İnşaallah sağlıkla doğsun bebeğin çok Mutlu oldum inan ya sanki kendim gibi kaç çıktı kan tahlilin Can'ım ya harika bir haber bu
inşallah canım güzel haberleri bekliyoruz. tabloyu güncellersin artık son durumunuCanım inşallah bu sefer tamamlamak, kucağıma almak nasip olur. İçimde garip bir huzur var. Rabbim sağlıkla doğduğunu görmeyi de nasip etsin... HCG 150 çıktı iğnenin 14. günü yani Regl olmam gereken gün Dr yeniden tahlil istemedi, stres olma gerek yok dedi, Çarşamba kontrol var. İnşallah güzel haberlerle dönebilirim. Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin...
İnşallah canım benim. Allah hayırlısını nasip etsin. Evet tabloyu güncelleyeceğim ama biraz daha geçsin de öyle, bu arada tam olarak ne ekleyelim dediğini anlamadım. Zamanında hamile kalanlar? İlk hamilelikler mi?inşallah canım güzel haberleri bekliyoruz. tabloyu güncellersin artık son durumunu. arkadaşım bir de bu sayfada olup da zamanında hamile kalanları da eklesek olur mu ümit verir bizlere böyle güzel haberler.
hürremmmmmmmmmmm çok sevindim allah tamamına erdirsin bencede habire kan verme kese görülecek vakte kadar bekle sende bildiğim pıhtılaşma falan yok bekle cnm hep kontroller stres dr da bir şey yapmıyor zaten beta kaç çıkı cnm ovulasyon ne zamandı biliyor musun bir de bu ay yaptığın birşeyler var mı ay çok sevindim bak topiğin sana uğur getirdi ilk hamiş sensin darısı bizlere inşallahCanım sağol, inşallah bakalım. Rabbim bu sefer nasip etsin inşallah... Hala nokta kadar bile belirti yok hamilelikle ilgili ama bebeğim benimle hissediyorum onu,Yeniden kan vermeyeceğim. Dr gerek yok, strese girme boş yere dedi. Çarşamba kontrol var. 5+0 olacak inşallah keseyi görürüz dedi, Rabbim inşallah önce keseyi sonra kalp atışını sağlıkla görmeyi nasip eder canım. Hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inşallah... Sen nasılsın ? Ne durumdasın?
burda anlatmışsın cnm ovulasyonun 12. günü falan o zaman bu da beta güzel demek hadi maşallahCanım inşallah bu sefer tamamlamak, kucağıma almak nasip olur. İçimde garip bir huzur var. Rabbim sağlıkla doğduğunu görmeyi de nasip etsin... HCG 150 çıktı iğnenin 14. günü yani Regl olmam gereken gün Dr yeniden tahlil istemedi, stres olma gerek yok dedi, Çarşamba kontrol var. İnşallah güzel haberlerle dönebilirim. Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin...
süper zaten normal adet olman gereken günde 100 civarında çıkması iyiymiş... inana çok mutlu oldum ve içimde ki ses bu sefer oğlun kardeşine kavuşacak diyor... çok iyi yapmışsın kan vermemekle ananas ye günde bir dilim tutunmayı kolaylaştırıyormuş... çok mutlu oldum inanCanım inşallah bu sefer tamamlamak, kucağıma almak nasip olur. İçimde garip bir huzur var. Rabbim sağlıkla doğduğunu görmeyi de nasip etsin... HCG 150 çıktı iğnenin 14. günü yani Regl olmam gereken gün Dr yeniden tahlil istemedi, stres olma gerek yok dedi, Çarşamba kontrol var. İnşallah güzel haberlerle dönebilirim. Rabbim sizlere de tez vakitte nasip etsin...
sıra sendesüper zaten normal adet olman gereken günde 100 civarında çıkması iyiymiş... inana çok mutlu oldum ve içimde ki ses bu sefer oğlun kardeşine kavuşacak diyor... çok iyi yapmışsın kan vermemekle ananas ye günde bir dilim tutunmayı kolaylaştırıyormuş... çok mutlu oldum inan
Hanımlar günaydın..
Bugün benim iğne gününü saymazsam 17. günüm ..
Ne gelen var ne giden 14. günü akşamüstü test yaptım negatif çıktı..
İğneden sonra 7 gün progestan kullanmıştım sizce gecikmesinin nedeni bu mudur? Yoksa umutlanayımmı bilemedim..
Canım, İnşallah bakalım sağlıklı olsun da Rabbim bu sefer tamamına erdirsin inşallah. İnşallah bizim vaktimiz gelmiştir artık. Canım bende pıhtılaşma var mı bilmiyoruz test yapılmadı. Ama dr um yumurtlama sonrası iğne başlıyor zaten 10 gün sonra bırakıyordum. Bu sefer oda bıraktırmadı dün de dozu arttırdık, 400 mg dı 600 mg iğneye geçtik. Onun dışında birde progesteron verdi günde 3 kez. Yok strese girmemi istemiyor. Bu en başından beri farklı oldu, değişik oldu, çatlatma iğnesi bile bir garipti, inşallah vesile olmuştur. Neler yaptığıma gelirsek, keçiboynuzu kürü yaptım eşime günde büyük 1 bardak içirdim. Birde hem o hem ben NAR yedik erkeklerde özellikle çok faydalıymış. Bu ay o yumurta akı akıntı geldiğinde daha yumurtalar çatlamamıştı bile yani ona da çok aldanmamak gerekiyormuş onu öğrendim, Artık nasip be arkadaşım bu kadar ilaç tedavi hangisi vesile oldu bilmiyorum. Birde geçen ay reglim bitince bir kağıda 110 kez Bismillahirrahmanirrahim yazdım onu banyo dışında hep üstümde taşıyorum. Tokamın içine soktum. Hep üzerimde çalışmalarda bile vardı yani, zaten öyle yazıyordu, Rabbim hangisini vesile etti bilmem, inşallah tamamlamak da nasip olur. Rabbim tez vakitte saatte size de nasip etsin inşallah...hürremmmmmmmmmmm çok sevindim allah tamamına erdirsin bencede habire kan verme kese görülecek vakte kadar bekle sende bildiğim pıhtılaşma falan yok bekle cnm hep kontroller stres dr da bir şey yapmıyor zaten beta kaç çıkı cnm ovulasyon ne zamandı biliyor musun bir de bu ay yaptığın birşeyler var mı ay çok sevindim bak topiğin sana uğur getirdi ilk hamiş sensin darısı bizlere inşallah
Canım,Arkadaşlar dün yazmıştım ama kimse cevap vermedi sizce kan testi yaptırayım mı yoksa adeti beklesemmi ?
Yardımcı olurmusunuz ?
İnşallah arkadaşım değer güzel de sonu da güzel olur inşallah kısmet, bu sefer olur inşallah, eşimde bende duruma inanamıyoruz zaten, kalbini görmeden sevinmeyelim dedik dün.. Hayırlısı Rabbimden, inşallah bu kez yüzümüze güler. Darısı da tez zamanda sizlere olsun inşallah...süper zaten normal adet olman gereken günde 100 civarında çıkması iyiymiş... inana çok mutlu oldum ve içimde ki ses bu sefer oğlun kardeşine kavuşacak diyor... çok iyi yapmışsın kan vermemekle ananas ye günde bir dilim tutunmayı kolaylaştırıyormuş... çok mutlu oldum inan
Saol canim şaka yapıyorum kusermiyim hic hepinizi cooook seviyorum bu arada senin adına coooooook sevindim dilerim rabbim hayırlısıyla saglikli bi şekilde kucağına almayi nasip etsin dualarimiz seninle sende duani eksik etme olurmu...Can'ım benim küsme bazen dalıyor insan neye cevap yazdığını karıştırıyorserophene güzel bir ilaç klomenin orjinali zaten hayırlısı olur inşallah bu ay hepinize dua edeceğim tabii kendime de Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip ederse inşallah diye
Canim cvbin için teşekkür ederim ya ben inofolic çok kullandım en son kullandığım da klomenle beraber kullanmıştım 6 tane yumurtam oluşmuştu ama sonuç alamadım bu ayda bu ilacı deniycem aslında dr eşimin sonucuna sınırda dedi ama bi ilaç yazmadı güya onu urolojimi ne yapcakmis halbuki özelde kendi DRM yazıyodu mantıklı gelmedi bana ama bilmiyorumCanım ya İnan bakıyorum sana ama gözümden kaçıyor demekki rabbim güzel haberler almayı sana da nasip etsin inşaallah bak Hürrem aldı güzel haberini serephone kullandım ben ama bende bir işe yaramadı inşaallah sen faydasını görürsün infolic isimli ilacı çok duydum kaliteli yumurtlama sağlıyormuş inşaallah iyi olur canım be. Bu ay bitkisellerle yola devam ediyorum inşaallah son olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?