İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Öyle cnm yaa zaten şöyle çevreme bakıyorumda hem hamile kalman imkansız denilenler gebe kalıp doğum bile yaptlar şimdi eşim için keçiboynuzu kürüne başlicam bakalm ayın sekizinde tekrar gidicez sperm testi için hayırlısı artk

Süper arkadaşım çok sevindim Rabbim sağlık nasip etsin inşallah sağlıkla hamilelik ve bebeğe dönüşsün o yumurtan bende pazartesi gideceğim değişik bir iğne oluyorum inşallah işe yarar Can'ım bu ay müjdeler ayı olur

Can'ım kisti hiç kafana takma soğan suyu iç zaten gebeliğe engel olmuyormuş en kötü aldırırsın bende de olmuştu 1 ay soğan suyu içtim gitti Eşin için nar ve keçiboynuzu yap hatta özü satılıyor ekstra onu da içerse daha iyi olur insan Dr da hem geriliyor hem rahatlıyor çünkü umut oluyor Dr gidince inşallah en yakın Zaman da gelir bebeğin. Birde bir çocuk olunca devlet yardımcı üreme ile ilgili hiç bir şeyi karşılamıyor.3 tane çocuk yapın demeyi biliyorlar ama nokta kadar destek yok tabii

Kızlar doktordan geldim. Bozulmuş gebelik. Pazartesi kürtaj. Üç ay korunma... hayırlısı olsun...
Çok geçmiş olsun cnm keşke kürtaja Gerek kalmadan kendisi atsa diyeceğim ama bu süreç de çok sinir bozucu benimki 2,5 hafta oldu henüz düşmedi.ama kanamamda Artış var yakında bekliyorum yoksa bana da kürtaj yolu gözükecek

Yok hürremcim bendeki çikolata kisti öyle kendiliğinden gitmiyo maalesef zaten soğan kürünü denedim bikaç kez aynen öyle üç çocuk yapın demeyi biliyo devlet ama hiçbir yardımı da yok hoş bebişlerimiz hayırlısıyla gelsimde tek giden para olsun ne yapalm

Amiiin inşşallsh Can'ım ya bizim çalışmalar bitti ama doktor geç yumurtlamaya karşı 25 inde çalışma gerekebilir dedi... Bakalım artık biz elimizden geleni yaptık bundan sonra yapacak bir şey yok bu arada ya yine adet olursam dedim aşılamaya geçeriz dedi bilemiyorum şimdi onu düşünüyorum yaptırsam mı diye... Canım ya ne güzel aynı günlerde adet olmuştuk birlikte gün sayacaktık ama senin yumurtalar Nazlı çıktı olsun bakalım inşaallah sonu iyi olur inan hiç moralini bozma bak bana her ay kendiliğinden yumurtluyorum ama tutmadı mı tutmuyor yani herşey nasip kısmet..ama içimdeki ses bu ay inşaallah kısmet olacak diyor...

günaydın neden kimse yazmıyor haftasonu çok yoğundu herhalde

Günaydın canım,
İnşallah bu ay tutar da aşılamaya gerek kalmaz. Benim dr da 2 kez daha deneriz olmadı aşılama dedi, bizim çalışma haftası daha yeni başlıyor :) Senin döngün benden daha kısa ama 3-4 gün sanırım. Birde benim yumoşlar pek tembel kısmet artık inşallah bu ay olur. Ne diyeyim, ama büyüdüler hissediyorum, normalde 13. gün hep çatladı önceki tedavilerde bakalım bu ne yapacak epey kasık ağrısı var bakalım bugün gideceğim zaten kontrole çatlatma iğnesi verir mi bilemedim. Dr dan sonra yazarım. Hadi bakalım inşallah içindeki ses tutacak canım...

Canım ya normal kist sandım ben, hamile kalmaya engel değil diye biliyorum çok büyük olunca engel oluyormuş. İnşallah bu ay bebeğin gelir o da doğumla çıkar gider senden :)

günaydın
geçen perşembe gece (12 kasım) çatlatma iğnesi oldum bat çarşamba
test en erken ne zaman çıkarki meraktan çatlamak üzereyim

günaydın
geçen perşembe gece (12 kasım) çatlatma iğnesi oldum bat çarşamba
test en erken ne zaman çıkarki meraktan çatlamak üzereyim
Canım en iyi ihtimal yarın belli olur iğnenin etkisiyle 11. gün çizgi çok çok silik çıkıyor. yani sen bugün yap 4-5 saat tut idrarını 2 saatte bir şey içme yap. 12. gün yap yarın sabahta yap zaten varsa çizgi bugüne göre koyulaşmış olur. İnşallah gerçek çizgiyi görürsün canım.

inşallah..çarşambaya kadar beklerim diyordum ama :))))) bekleyemedim

hadi bakalim guzel haberlerle gelirsin doktordan insallah. merakla bekliyorum bende sonucu.
arkadaslar BAT tarihlerinizi nedir? benim 5-7 aralik arasi olmasi gerek. ama sanki bende bu ay yumurta erken catladi.
siz cok sanslisiniz her an doktora gidip yumurta takipi yaptirabiliyorsunuz. maalesef bizim boyle bir luksumuz yok

benim 4 aralık bat inşallah gelmez tabi senin ki daha iyi canım ya en azından kafaya takmıyorsun biz herşeyi sorun ediyoruz böyle... hafta ya artık az çok belli olur olup olmadığı beklemedeyiz

benim 4 aralık bat inşallah gelmez tabi senin ki daha iyi canım ya en azından kafaya takmıyorsun biz herşeyi sorun ediyoruz böyle... hafta ya artık az çok belli olur olup olmadığı beklemedeyiz

artik hangisi daha iyi bilemiyorum..benim zaten 4-5 gun oncesinden lekelenme baslar. bazen 6gunu buldugu oluyor.
enfal senin yumurtlamanda catlamasinda bi sorun yok dimi? peki extra vitanmin felan almiyor musun? e vitamini gibi mesela? burda pek revansta kullanan cogu kisi hamile kaliyor.

Yok Can'ım her ay yumurtluyorum ilaçsız büyüyor ve çatlıyor ekstra bişey kullanmıyorum folikasit kullanıyordum ama doktor gerek yok dedi biraz ara verebilirsin dedi çok sıkıldım ilaç kullanmaktan birde olumsuz sonuç alınca insanın morali çok bozuluyor boşuna kullanmışım diye... Üç gün oldu çatladı yumurtam haftaya çıkar artık

Kızlar Selam,
Geldim dr dan, bugün 13. gün yumurta 15 mm olmuş diğeri de 17 mm gibi 2 gün daha iğneye devam et dedi, ama bende bugün 10 gibi o yumurta akı akıntı geldi ve epey kasık ağrısı oldu, dr ultrasona göre çatlamış gibi durmuyor dedi, ama ne bileyim o akıntı da durduk yere gelmez, zaten ben hep o akıntıdan anlıyorum, çatladığını... Ya çok yeni göremedik dedi, ya da sen yanıldın dedi, iğneyi her ihtimale karşı kullanacağız, dedi küçük olanlar için devam, çarşamba yine kontrol var. Bakalım ne durumda olacaklar, içimden bir ses çatladı diyor ama dr neden göremedi ki birde gelişimi çok az olmuş canım sıkıldı çok önceden ilaçlarla 13. gün 19-20 mm oluyordu, eğer çatlayıp küçülmediyse az oldu işte, neyse artık rabbim hayırlısını versin, dün akşam çalışma olmuştu zaten, yarın yine olur artık ondan sonrası nasip kısmet ne diyeyim ki

bende folikasit almiyorum. multivitamin gibi bisey aldim. icerisinde folikasit hayit tohumu ve cuha cicegi yagida mevcut. yalniz bu vitamin hamile kalmak icin degil kadinlara icin ozel vitamin. ben bitkilerin gucune fazlasiyla inananlardanim.
benimde erken catladi galiba bekleyip gorcez hakkimizda hayirlisi...

hadi hayirlisi...Allah ol desin yeter ki canm gerisi hep tefferruat.

Slm canlarimmmmm yeni topigiiimiz hayırlı ugurlu olsun inşallah rabbim en kisa zamanda bebek haberleriyle doldurur bu sayfaları...ben bu ay rahim filmi çektirdim inşallah benim için de bu ay ikinci bebeğimin haberini hem buraya hemde diğer topige yazmak nasip olur inşallah hepimize ugurlu gelir Allah'ım sen bizim ellerimizi boş çevirme benim ve burdaki benimle aynı dua da ve dilekde bulunan arkadaşlarımızın yüzünü güldür bize tekrar hayırlı sağlıklı imanli güzel evlatlar nasip et ve sahip olduğumuz çocuklarımıza hayırlı sağlıklı imanli ve başarılı uzun ömürler nasip et amiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…