- Konu Sahibi HurremSultan
-
Öyle cnm yaa zaten şöyle çevreme bakıyorumda hem hamile kalman imkansız denilenler gebe kalıp doğum bile yaptlar şimdi eşim için keçiboynuzu kürüne başlicam bakalm ayın sekizinde tekrar gidicez sperm testi için hayırlısı artkCan'ım ya aynı şeyleri geçen sene bende miyom da yaşadım bir den 5cm e çıktı portakal kadar oldu aldırdım ama sonra doktorlar ne gerek vardı hamileliğe engel değil dedi hiç üzülme zaten nasip se her şekilde oluyor inan her ay herşey normal yumurtam da var çatlıyor da eşimde de sorun yok ama olmuyor işte olmayınca... Bazen de imkansız diyorsun bir bakıyorsun hamile kalıyor
Süper arkadaşım çok sevindim Rabbim sağlık nasip etsin inşallah sağlıkla hamilelik ve bebeğe dönüşsün o yumurtan bende pazartesi gideceğim değişik bir iğne oluyorum inşallah işe yarar Can'ım bu ay müjdeler ayı olurCanım bir tane yumurtam varmış sağlıklı ve iyi halde.... Bekliyeceğim artık... Senin hikayeni de okudum ilk çocukların ikizmiş kardeş Özlemi çekmeden büyümüşler inşaallah kızına da rabbim kardeş nasip eder çünkü en büyük hayalim kız çocuğum olursa bir kızım daha olsun isterim çok özenirim kız kardeşi olanlara benim olmayınca inşallah nasip olur... Bekleyiş başladı bende beklenmeyen adet tarihi 4 aralık...
Can'ım kisti hiç kafana takma soğan suyu iç zaten gebeliğe engel olmuyormuş en kötü aldırırsın bende de olmuştu 1 ay soğan suyu içtim gittiKzlar doktora gittim ve geldim çok iç açıcı seyler söylemedi doktor eşimin sperm hareketleri yavaş bide o çıktı şimdi kistim 2.17 den 3.20 ye çıkmış mış mış mış iste tuhaf bi şekilde üzgün değilim neden bilmiyorum içim bi rahatladı delimiyim ne rahatlayacak bi haberde almadm ama herhalde kafayı yedim....
Çok geçmiş olsun cnm keşke kürtaja Gerek kalmadan kendisi atsa diyeceğim ama bu süreç de çok sinir bozucu benimki 2,5 hafta oldu henüz düşmedi.ama kanamamda Artış var yakında bekliyorum yoksa bana da kürtaj yolu gözükecekKızlar doktordan geldim. Bozulmuş gebelik. Pazartesi kürtaj. Üç ay korunma... hayırlısı olsun...
Yok hürremcim bendeki çikolata kisti öyle kendiliğinden gitmiyo maalesef zaten soğan kürünü denedim bikaç kez aynen öyle üç çocuk yapın demeyi biliyo devlet ama hiçbir yardımı da yok hoş bebişlerimiz hayırlısıyla gelsimde tek giden para olsun ne yapalm
Can'ım kisti hiç kafana takma soğan suyu iç zaten gebeliğe engel olmuyormuş en kötü aldırırsın bende de olmuştu 1 ay soğan suyu içtim gittiEşin için nar ve keçiboynuzu yap hatta özü satılıyor ekstra onu da içerse daha iyi olur insan Dr da hem geriliyor hem rahatlıyor çünkü umut oluyor Dr gidince inşallah en yakın Zaman da gelir bebeğin. Birde bir çocuk olunca devlet yardımcı üreme ile ilgili hiç bir şeyi karşılamıyor.3 tane çocuk yapın demeyi biliyorlar ama nokta kadar destek yok tabii
Amiiin inşşallsh Can'ım ya bizim çalışmalar bitti ama doktor geç yumurtlamaya karşı 25 inde çalışma gerekebilir dedi... Bakalım artık biz elimizden geleni yaptık bundan sonra yapacak bir şey yok bu arada ya yine adet olursam dedim aşılamaya geçeriz dedi bilemiyorum şimdi onu düşünüyorum yaptırsam mı diye... Canım ya ne güzel aynı günlerde adet olmuştuk birlikte gün sayacaktık ama senin yumurtalar Nazlı çıktı olsun bakalım inşaallah sonu iyi olur inan hiç moralini bozma bak bana her ay kendiliğinden yumurtluyorum ama tutmadı mı tutmuyor yani herşey nasip kısmet..ama içimdeki ses bu ay inşaallah kısmet olacak diyor...Süper arkadaşım çok sevindim Rabbim sağlık nasip etsin inşallah sağlıkla hamilelik ve bebeğe dönüşsün o yumurtan bende pazartesi gideceğim değişik bir iğne oluyorum inşallah işe yarar Can'ım bu ay müjdeler ayı olur
Günaydın canım,Amiiin inşşallsh Can'ım ya bizim çalışmalar bitti ama doktor geç yumurtlamaya karşı 25 inde çalışma gerekebilir dedi... Bakalım artık biz elimizden geleni yaptık bundan sonra yapacak bir şey yok bu arada ya yine adet olursam dedim aşılamaya geçeriz dedi bilemiyorum şimdi onu düşünüyorum yaptırsam mı diye... Canım ya ne güzel aynı günlerde adet olmuştuk birlikte gün sayacaktık ama senin yumurtalar Nazlı çıktı olsun bakalım inşaallah sonu iyi olur inan hiç moralini bozma bak bana her ay kendiliğinden yumurtluyorum ama tutmadı mı tutmuyor yani herşey nasip kısmet..ama içimdeki ses bu ay inşaallah kısmet olacak diyor...
Canım ya normal kist sandım ben, hamile kalmaya engel değil diye biliyorum çok büyük olunca engel oluyormuş. İnşallah bu ay bebeğin gelir o da doğumla çıkar gider senden :)Yok hürremcim bendeki çikolata kisti öyle kendiliğinden gitmiyo maalesef zaten soğan kürünü denedim bikaç kez aynen öyle üç çocuk yapın demeyi biliyo devlet ama hiçbir yardımı da yok hoş bebişlerimiz hayırlısıyla gelsimde tek giden para olsun ne yapalm
Canım en iyi ihtimal yarın belli olur iğnenin etkisiyle 11. gün çizgi çok çok silik çıkıyor. yani sen bugün yap 4-5 saat tut idrarını 2 saatte bir şey içme yap. 12. gün yap yarın sabahta yap zaten varsa çizgi bugüne göre koyulaşmış olur. İnşallah gerçek çizgiyi görürsün canım.günaydın
geçen perşembe gece (12 kasım) çatlatma iğnesi oldum bat çarşamba
test en erken ne zaman çıkarki meraktan çatlamak üzereyim
inşallah..çarşambaya kadar beklerim diyordum ama :))))) bekleyemedimCanım en iyi ihtimal yarın belli olur iğnenin etkisiyle 11. gün çizgi çok çok silik çıkıyor. yani sen bugün yap 4-5 saat tut idrarını 2 saatte bir şey içme yap. 12. gün yap yarın sabahta yap zaten varsa çizgi bugüne göre koyulaşmış olur. İnşallah gerçek çizgiyi görürsün canım.
Günaydın canım,
İnşallah bu ay tutar da aşılamaya gerek kalmaz. Benim dr da 2 kez daha deneriz olmadı aşılama dedi, bizim çalışma haftası daha yeni başlıyor :) Senin döngün benden daha kısa ama 3-4 gün sanırım. Birde benim yumoşlar pek tembel kısmet artık inşallah bu ay olur. Ne diyeyim, ama büyüdüler hissediyorum, normalde 13. gün hep çatladı önceki tedavilerde bakalım bu ne yapacak epey kasık ağrısı var bakalım bugün gideceğim zaten kontrole çatlatma iğnesi verir mi bilemedim. Dr dan sonra yazarım. Hadi bakalım inşallah içindeki ses tutacak canım...
benim 4 aralık bat inşallah gelmez tabi senin ki daha iyi canım ya en azından kafaya takmıyorsun biz herşeyi sorun ediyoruz böyle... hafta ya artık az çok belli olur olup olmadığı beklemedeyizhadi bakalim guzel haberlerle gelirsin doktordan insallah. merakla bekliyorum bende sonucu.
arkadaslar BAT tarihlerinizi nedir? benim 5-7 aralik arasi olmasi gerek. ama sanki bende bu ay yumurta erken catladi.
siz cok sanslisiniz her an doktora gidip yumurta takipi yaptirabiliyorsunuz. maalesef bizim boyle bir luksumuz yok
benim 4 aralık bat inşallah gelmez tabi senin ki daha iyi canım ya en azından kafaya takmıyorsun biz herşeyi sorun ediyoruz böyle... hafta ya artık az çok belli olur olup olmadığı beklemedeyiz
Yok Can'ım her ay yumurtluyorum ilaçsız büyüyor ve çatlıyor ekstra bişey kullanmıyorum folikasit kullanıyordum ama doktor gerek yok dedi biraz ara verebilirsin dedi çok sıkıldım ilaç kullanmaktan birde olumsuz sonuç alınca insanın morali çok bozuluyor boşuna kullanmışım diye... Üç gün oldu çatladı yumurtam haftaya çıkar artıkartik hangisi daha iyi bilemiyorum..benim zaten 4-5 gun oncesinden lekelenme baslar. bazen 6gunu buldugu oluyor.
enfal senin yumurtlamanda catlamasinda bi sorun yok dimi? peki extra vitanmin felan almiyor musun? e vitamini gibi mesela? burda pek revansta kullanan cogu kisi hamile kaliyor.
Yok Can'ım her ay yumurtluyorum ilaçsız büyüyor ve çatlıyor ekstra bişey kullanmıyorum folikasit kullanıyordum ama doktor gerek yok dedi biraz ara verebilirsin dedi çok sıkıldım ilaç kullanmaktan birde olumsuz sonuç alınca insanın morali çok bozuluyor boşuna kullanmışım diye... Üç gün oldu çatladı yumurtam haftaya çıkar artık
Kızlar Selam,
Geldim dr dan, bugün 13. gün yumurta 15 mm olmuş diğeri de 17 mm gibi 2 gün daha iğneye devam et dedi, ama bende bugün 10 gibi o yumurta akı akıntı geldi ve epey kasık ağrısı oldu, dr ultrasona göre çatlamış gibi durmuyor dedi, ama ne bileyim o akıntı da durduk yere gelmez, zaten ben hep o akıntıdan anlıyorum, çatladığını... Ya çok yeni göremedik dedi, ya da sen yanıldın dedi, iğneyi her ihtimale karşı kullanacağız, dedi küçük olanlar için devam, çarşamba yine kontrol var. Bakalım ne durumda olacaklar, içimden bir ses çatladı diyor ama dr neden göremedi ki birde gelişimi çok az olmuş canım sıkıldı çok önceden ilaçlarla 13. gün 19-20 mm oluyordu, eğer çatlayıp küçülmediyse az oldu işte, neyse artık rabbim hayırlısını versin, dün akşam çalışma olmuştu zaten, yarın yine olur artık ondan sonrası nasip kısmet ne diyeyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?