- 5 Mart 2015
- 480
- 305
- 53
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Benimde olmustu oyle klomen kullanirken oturup kalkamiyordum yuruyemiyordum bile meger yumurtam catliyormus 2 gun sonra duzelmistim buarada agridan duramayinca dr a gitmistim ultrasonda bakip o soylemisti kist falanda yoktu 2 gune gecercdemisti aynende 2 gune gecmisti
tebrik ederim darisi kucagina almaya. cok sevindim. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.Kızlar Günaydın,
Birkaç gündür ağrım olduğu ve şehir dışına çıkacağım için Cuma akşam Dr a gittim. Vee Kalp atışımızı duydumçok şükür bin şükür Rabbime, Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah bir sonraki kontrol 2 Ocak... Rabbim yeni yılda hepinize yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah, Hepiniz için dua ettim.
Ne guzel haber buu tebrikler canim:)Kızlar Günaydın,
Birkaç gündür ağrım olduğu ve şehir dışına çıkacağım için Cuma akşam Dr a gittim. Vee Kalp atışımızı duydumçok şükür bin şükür Rabbime, Allah sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inşallah bir sonraki kontrol 2 Ocak... Rabbim yeni yılda hepinize yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah, Hepiniz için dua ettim.
1-2 Kontrol geçsin söyleyeceğim, Yada 12. Haftayı beklerim Ocak sonunda söylerim yani 1 ay var bilmiorum, aslında hemen söylemek istiyorum ama korkumdan bekliyorum.Ne guzel haber buu tebrikler canim:)
Ogluna ne zaman soyliceksin?
Bence de 1 ay bekle canim1-2 Kontrol geçsin söyleyeceğim, Yada 12. Haftayı beklerim Ocak sonunda söylerim yani 1 ay var bilmiorum, aslında hemen söylemek istiyorum ama korkumdan bekliyorum.
çok şükür cnm rabbim tamamına erdirsin inşallah oğluşa ne zaman söylersiniz biraz daha mı beklersiniz çok mutlu oldum senin ve oğlun adınaKızlar Günaydın,
evet bence de bekleyin hadi hayırlısı1-2 Kontrol geçsin söyleyeceğim, Yada 12. Haftayı beklerim Ocak sonunda söylerim yani 1 ay var bilmiorum, aslında hemen söylemek istiyorum ama korkumdan bekliyorum.
Canım ya ne kadar seviniyorum bilemezsin guzel haberlerine ..bunu coktan hak ettiniz.. ins saglikla kucağına aldigin gunleri de bize duyurursun buradanKızlar Günaydın,
Sağol canım. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin inşallah, aslında söylemeyi çok istiyorum ama bu kadar dayandık 1 ay daha dayanalım dedim 12. haftayı bitirelim Allah'ın izniyle sonra söyleyeceğim. İnşallah...çok şükür cnm rabbim tamamına erdirsin inşallah oğluşa ne zaman söylersiniz biraz daha mı beklersiniz çok mutlu oldum senin ve oğlun adına
Amin canım benim inşallah Rabbim size de nasip etsin. Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah canım çok zor süreçler. Testte çıkmayabilir belki geç döllenme olmuştur. Çıkmadık candan ümit kesilmez, Birine daha olmuştu burada sen olmasan 1-2 gün sonra yap yine ya da direk kanda baktır. İnşallah bir Müjde de senden gelir...Canım ya ne kadar seviniyorum bilemezsin guzel haberlerine ..bunu coktan hak ettiniz.. ins saglikla kucağına aldigin gunleri de bize duyurursun buradan
cnmmmm ins yarın sabah tekrar yapicam test olmadı Dr yolu gözükecekAmin canım benim inşallah Rabbim size de nasip etsin. Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah canım çok zor süreçler. Testte çıkmayabilir belki geç döllenme olmuştur. Çıkmadık candan ümit kesilmez, Birine daha olmuştu burada sen olmasan 1-2 gün sonra yap yine ya da direk kanda baktır. İnşallah bir Müjde de senden gelir...
Hadi inşallah canım, Bir güzel haberde senden alalım inşallah.İns
cnmmmm ins yarın sabah tekrar yapicam test olmadı Dr yolu gözükecek
Can'ım kalp atışını duymuşsun bebeğinin çok sevindim bu gün sırf seni merak edince girdim bi bakayım dedim.... Çok sevindim inan...Hadi inşallah canım, Bir güzel haberde senden alalım inşallah.
Canım Benim çok sağol arkadaşım. İnşallah Rabbim bu kez tamamına erdirir. Tek duam bu inan ki, İnşallah çok yakında alacağız senin müjdeni de göreceksin, ben çok inanıyorum. Bu topik uğurlu olacak inşallahCan'ım kalp atışını duymuşsun bebeğinin çok sevindim bu gün sırf seni merak edince girdim bi bakayım dedim.... Çok sevindim inan...BirTutamMutluluk20 canınm teşekkür ederim beni unutmadığını bilmek Mutlu etti beni benim adetime iki gün var adet günü doktora gideceğim eşim bu gün test verdi yeniden yollardayım... Ama ümitli değilim sadece ilerde şu doktorada gitseydim dememek için annem çok ısrar etti o yüzden.... Senin bebişler iyidir inşaallah
Hoş geldin canım,Kızlar selam olsun hepinize. Bende aranıza yeni katıldım ve hatta ilk mesajım.
33 yaşımdayım ve rabbime şükür 13 yaşında bir erkek evlat sahibiyim. Aynen bu topiktekiler gibi tam 5 koca senedir ikinci evlat ozlemiyle yanıp tutusuyorum. Denemedigimiz tedavi kalmadı desem abartmis olmam inanın. En son aşırı yumurtlama nedeniyle tedaviyi bıraktık temmuzdan bu yana ilaç tedavisi görmüyorum. Bu ay denemedigim yontemlere basvuruyorum. Bugün üçüncü günüm incir-havuç kurune başladım. Esimde keçiboynuzu pekmezi ve birkaç vitamin alıyor. Umudumu yitirmedim yitirmekte istemiyorum. Ben hepinize duaciyim sizlerde bana dua edin olur mu. Rabbim bu ay ol dicek inşaallah. Benim gibi bekleyenlerin kucağını boş bırakmayacak. Hepiniz Allaha emanet olun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?