- 20 Kasım 2015
- 54
- 12
- 3
- Konu Sahibi HurremSultan
-
Cok benziyorz hic muayene oldun mu peki. Ne kadar bekledin. Ben 1.5 yil bekledim 1 kez muayene oldum esimi ikna edemiyrm muayeneue
Canım benim moralini bozmak yok, inşallah olacak arkadaşım, biz destek için buradayız, Dr un birşeyler bulması da önemli, en azından tedavi edilir ve gelir bebeğin, diğer türlü sebepsiz olması daha kötü, rahim duvarı için ne dedi, incelmiş mi? fazla mı kalın? bence de adet olursan eğer git mutlaka, kimin nasıl vesile olacağı bilinmez canım o yüzden Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... Tez vakitte alalım güzel haberlerini...Z zaynap canım teşekkür ederim ben pek iyi sayılmam psikolojim baya bozuktu hafta sonu girdim arada yine yazmak istemedim sizlerinde moralini bozmak istemiyorum bu gün doktor kontrolüm vardı... doktor çok iç açıcı konuşmadı.. miyomlar kistler.. rahim duvarı... sağ kanaldı hafif tıkanıklık... yani daha da kötü oldum... adetliyken mutlaka gel dedi....işte böyle...HurremSultan senin güzel haberlerini bekliyorum bu gün inşallah...
Ayyy cnm ya ne diyelim sınav işte inşallah sabrmızın sonu selamete erer bende daha fazla yazmicam buraya sadece sizi takip için arada gircem işte inşallah güzel haberlerini alırı beklemek sabretmek çokkkk zor Rabbim yardm etsin kimin ne derdi varsa ne diyim hoşçakal....Z zaynap canım teşekkür ederim ben pek iyi sayılmam psikolojim baya bozuktu hafta sonu girdim arada yine yazmak istemedim sizlerinde moralini bozmak istemiyorum bu gün doktor kontrolüm vardı... doktor çok iç açıcı konuşmadı.. miyomlar kistler.. rahim duvarı... sağ kanaldı hafif tıkanıklık... yani daha da kötü oldum... adetliyken mutlaka gel dedi....işte böyle...HurremSultan senin güzel haberlerini bekliyorum bu gün inşallah...
Canım, benim gitmek neden ? Biz destek için buradayız, ben kimselerle konuşamadığımı size açıyorum. Bu konuları konuştuğum inan başka kimse yok, Lütfen ümitsizliğe kapılma elbet bir sınavdan geçiyoruz. Rabbim tez zamanda seninde evladının da yüzüne gülsün inşallah...Tamda senden haber varmı diye bakmak için girmiştim hürremcim cnm gözün aydın Rabbim bebişlerinize kavuştursun hayırlısıyla inşalla birdaha yazarmıyım bilmiyorum çünkü ümitsizliğile ümidi olanların ümidini kırmak istemiyorum hepiniz Allaha emanet olun bebek haberi varmı diye arada girip bakıcam hepinizi merak ediyorum çünkü bir yıl daha geçti bebeksiz hoşçakalın.....
Ya canim öyle ama bana çatlatma iğnesi yapmiyolar ve bilmiyorum çatlıyormu catlamiyomu bunu anlamanın bi yolu varmiki ufff ya ayin 28nde gel dedi acaba önemi bakacak?canım çok yanlış düşünüyorsun çünkü sağlıklı bir kadının yumurtlaması bir tarafta bir yada iki tane olmasıymış... senin ki de çok normal olmuş zaten zaten tuttacaksa bir tanesi de tutuyor.. yani yumurta sayısının çok olma tutma ihtimalini artırmıyor... o yüzden moralini yüksek tut.. önemli olan yumurtanın boyutu ve çatlayıp çatlamadığı...
Kızlar,
Dr dan geldim haberler güzel çok şükür, kesemiz büyümüş Yolk sac da oluşmuş. 5+2 ile uyumlu dedi dr, . 5+5 olması gerek dedim ben ama 3 gün geç yumurtlama oldu dedi, önden ya da geriden değil tam gününde dedi. Pazartesi de kalp atışı için çağırdı inşallah, belim çok ağrıyor. Başka bir sıkıntım yok çok şükür. İğnelere ve ilaca devam yorulma dedi, o kadar.. Kalbini görmeden rahat edemeyeceğimi biliyorum, ama içim biraz rahatladı çok şükür. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah...
süper canım herşey yolunda gidiyor ne güzel. darısı kalp atışına :)Kızlar,
Dr dan geldim haberler güzel çok şükür, kesemiz büyümüş Yolk sac da oluşmuş. 5+2 ile uyumlu dedi dr, . 5+5 olması gerek dedim ben ama 3 gün geç yumurtlama oldu dedi, önden ya da geriden değil tam gününde dedi. Pazartesi de kalp atışı için çağırdı inşallah, belim çok ağrıyor. Başka bir sıkıntım yok çok şükür. İğnelere ve ilaca devam yorulma dedi, o kadar.. Kalbini görmeden rahat edemeyeceğimi biliyorum, ama içim biraz rahatladı çok şükür. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah...
tebrik ederim
öncekine göre daha iyi ama rengi. testin hassasiyetiyle ilgilidir. benim ilk hamileliğimde değerim 1000 üzerindeyken aynen böyle silik çıkmıştı ikinci çizgi.Bu sabah yine yaptım. Bugün tam 5 hafta.hala tam koyulaşmaması neden acaba...
gözün aydın cnm inşallah kalp atışlarını da duyacaksın endişe etmeKızlar,
Bu sabah yine yaptım. Bugün tam 5 hafta.hala tam koyulaşmaması neden acaba...
Canım koyulaşıyor işte, normalde 2 günde bir katladığına göre 2 gün sonra daha koyu olması gerekir. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.Bu sabah yine yaptım. Bugün tam 5 hafta.hala tam koyulaşmaması neden acaba...
AMİİİİNNNCanlar, Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, Evlatlarımızın yüzüne gülsün onlara kardeşler nasip etsin inşallah, ben dahil hamile olanlara sağlıkla tamamlamayı, kucağımıza almayı nasip etsin, hamile kalmayı bekleyenlere de tez vakitte sağlıklı bir hamileliği müjdelesin inşallah... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, evlatlarımıza uzun ömürler versin, sağlık sıhhat versin, Allah'ım evlat hasreti çekenlerin hasretini dindirsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah...Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?