İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Kızlar,
Dr dan geldim haberler güzel çok şükür, kesemiz büyümüş Yolk sac da oluşmuş. 5+2 ile uyumlu dedi dr, . 5+5 olması gerek dedim ben ama 3 gün geç yumurtlama oldu dedi, önden ya da geriden değil tam gününde dedi. Pazartesi de kalp atışı için çağırdı inşallah, belim çok ağrıyor. Başka bir sıkıntım yok çok şükür. İğnelere ve ilaca devam yorulma dedi, o kadar.. Kalbini görmeden rahat edemeyeceğimi biliyorum, ama içim biraz rahatladı çok şükür. Rabbim tez vakitte sizlere de nasip etsin inşallah...

Canım benim moralini bozmak yok, inşallah olacak arkadaşım, biz destek için buradayız, Dr un birşeyler bulması da önemli, en azından tedavi edilir ve gelir bebeğin, diğer türlü sebepsiz olması daha kötü, rahim duvarı için ne dedi, incelmiş mi? fazla mı kalın? bence de adet olursan eğer git mutlaka, kimin nasıl vesile olacağı bilinmez canım o yüzden Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah... Tez vakitte alalım güzel haberlerini...

Tamda senden haber varmı diye bakmak için girmiştim hürremcim cnm gözün aydın Rabbim bebişlerinize kavuştursun hayırlısıyla inşalla birdaha yazarmıyım bilmiyorum çünkü ümitsizliğile ümidi olanların ümidini kırmak istemiyorum hepiniz Allaha emanet olun bebek haberi varmı diye arada girip bakıcam hepinizi merak ediyorum çünkü bir yıl daha geçti bebeksiz hoşçakalın.....

Ayyy cnm ya ne diyelim sınav işte inşallah sabrmızın sonu selamete erer bende daha fazla yazmicam buraya sadece sizi takip için arada gircem işte inşallah güzel haberlerini alırı beklemek sabretmek çokkkk zor Rabbim yardm etsin kimin ne derdi varsa ne diyim hoşçakal....

Canım, benim gitmek neden ? Biz destek için buradayız, ben kimselerle konuşamadığımı size açıyorum. Bu konuları konuştuğum inan başka kimse yok, Lütfen ümitsizliğe kapılma elbet bir sınavdan geçiyoruz. Rabbim tez zamanda seninde evladının da yüzüne gülsün inşallah...

Ya canim öyle ama bana çatlatma iğnesi yapmiyolar ve bilmiyorum çatlıyormu catlamiyomu bunu anlamanın bi yolu varmiki ufff ya ayin 28nde gel dedi acaba önemi bakacak?

çok sevindim canım.. herşey yolunda gider ve bebişlerimizin kalp atışlarınıda duyarız inş. benimde ayın 26sında kan sonuçlarım çıkacak ona göre tekrar çağırcak. bende sabırsızlanıyorm kalp atışları için. rabbim isteyen herkese nasip eder inş.

süper canım herşey yolunda gidiyor ne güzel. darısı kalp atışına :)

gözün aydın cnm inşallah kalp atışlarını da duyacaksın endişe etme

Kızlar iyi ki varsınız. İnsan bu aşamada kimseye bişey diyemiyor. Doktora da biraz daha büyüsün öyle gitmek istiyorum ...Aklıma takilanları burdaki bilgili annelerden öğrenmek iyi oluyor...
Oğluma hamileyken yaz tatiliydi.Kayınpederim vefat etti.8. Haftada doktora gidebildim. O yüzden pek de bir bilgim yok bu konularda .Direk kalp atış larını duymuştum.

Canlar, Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, Evlatlarımızın yüzüne gülsün onlara kardeşler nasip etsin inşallah, ben dahil hamile olanlara sağlıkla tamamlamayı, kucağımıza almayı nasip etsin, hamile kalmayı bekleyenlere de tez vakitte sağlıklı bir hamileliği müjdelesin inşallah... Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, evlatlarımıza uzun ömürler versin, sağlık sıhhat versin, Allah'ım evlat hasreti çekenlerin hasretini dindirsin, kimsenin kucağını boş bırakmasın, kimseyi bu yolda oyalamasın inşallah...Amin

AMİİİİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…