İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Caniim cok sevindim:))bak herseyin zamani varmış demek ki

HurremSultan CNm Cook sevindim ına kalp atışını da duyacaksın rabbim saglikla kucağına aldigin Gunleri de göstersin sana da bize de :) hepinizin kandili mübarek olsun camlarım dualarda bulusalim ins .. 4 sene once bugun yine bir mevlid kandili adet günümdu ve hafif bir leke dışında birsey gelmemişti ve gece yaptıgım teste cok cok silik cizgi çıkmıştı oglum simdi 3 yasinda keske yine aynı olsa yine sevinçten uçsam havalara ah ahh

inşaallah canım

Amin canım benim inşallah, Rabbim nasip etsin inşallah hepimize, İnşallah tez vakitte saatte evladına bir kardeş nasip olsun canım.

CanımE="HurremSultan, post: 44236810, member: 11247"]Canım benim kalbini duyana kadar kaygılarım devam ediyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, Sen nasılsın nasıl kuzucuklar ?[/QUOTE]
Canim cok sevindim topik ugurlu geldi sana :).Saglikla kucagina al inşallah kan sulandirici igne basladin mi

CanımE="HurremSultan, post: 44236810, member: 11247"]Canım benim kalbini duyana kadar kaygılarım devam ediyor. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, Sen nasılsın nasıl kuzucuklar ?
Canim cok sevindim topik ugurlu geldi sana :).Saglikla kucagina al inşallah kan sulandirici igne basladin mi[/QUOTE]
Çok sağol canım, darısı başına olsuın inşallah, Tabii hatta bu sefer dozu yükselttik 400 mg lık oluyordum. 600 mg şimdi hayırlısı ile Pazartesi yi bekliyorum. İnşallah kalbini de duyabilirim.

Canim cok sevindim topik ugurlu geldi sana :).Saglikla kucagina al inşallah kan sulandirici igne basladin mi
Çok sağol canım, darısı başına olsuın inşallah, Tabii hatta bu sefer dozu yükselttik 400 mg lık oluyordum. 600 mg şimdi hayırlısı ile Pazartesi yi bekliyorum. İnşallah kalbini de duyabilirim.[/QUOTE] igneye ne zaman basladin? peki.ben 2 ay klomenle tedavi aldım biliyorsun ara verdim simdi dr a gitmekte istemiyorum artık hiv olacakmis gibi gelmiyor bana yoruldum dusunmedigimde beklemedigimde daha huzur buluyorum esime dedim dün aksam bu konuyu artık hic konusmayalim dedim zaten cevremde hamile yeni dogurmus kayniyor komsum gecen yolda cevirdi senin oglan buyumus yap bitane daha diye gec kalmissin diyo herkese dert oldum zati bide kendi kendime dert etmeyeyim bari...Tabi insanlar beni bunalttikca kacacak yer ariyorum.Bende kadina dedim ki bizim planlarimiz onemli degil Rabbim bir insanin kimden ne gün dogacagini yazmış dedim

Çok sağol canım, darısı başına olsuın inşallah, Tabii hatta bu sefer dozu yükselttik 400 mg lık oluyordum. 600 mg şimdi hayırlısı ile Pazartesi yi bekliyorum. İnşallah kalbini de duyabilirim.
igneye ne zaman basladin? peki.ben 2 ay klomenle tedavi aldım biliyorsun ara verdim simdi dr a gitmekte istemiyorum artık hiv olacakmis gibi gelmiyor bana yoruldum dusunmedigimde beklemedigimde daha huzur buluyorum esime dedim dün aksam bu konuyu artık hic konusmayalim dedim zaten cevremde hamile yeni dogurmus kayniyor komsum gecen yolda cevirdi senin oglan buyumus yap bitane daha diye gec kalmissin diyo herkese dert oldum zati bide kendi kendime dert etmeyeyim bari...Tabi insanlar beni bunalttikca kacacak yer ariyorum.Bende kadina dedim ki bizim planlarimiz onemli degil Rabbim bir insanin kimden ne gün dogacagini yazmış dedim[/QUOTE]
Çevre baskısı zaten en büyük stresimiz. Aynen dediğin gibi Allah katında yazılı bunlar. "Çocuk yapacağız" cümlesi bile ne kadar çiğ kalıyor böyle şeyler yaşadıkça anlıyor insan.

igneye ne zaman basladin? peki.ben 2 ay klomenle tedavi aldım biliyorsun ara verdim simdi dr a gitmekte istemiyorum artık hiv olacakmis gibi gelmiyor bana yoruldum dusunmedigimde beklemedigimde daha huzur buluyorum esime dedim dün aksam bu konuyu artık hic konusmayalim dedim zaten cevremde hamile yeni dogurmus kayniyor komsum gecen yolda cevirdi senin oglan buyumus yap bitane daha diye gec kalmissin diyo herkese dert oldum zati bide kendi kendime dert etmeyeyim bari...Tabi insanlar beni bunalttikca kacacak yer ariyorum.Bende kadina dedim ki bizim planlarimiz onemli degil Rabbim bir insanin kimden ne gün dogacagini yazmış dedim[/QUOTE]

Canım, ah o çevre baskısı yok mu zaten, insanlar neden ve nasıl bu kadar anlayışsız oluyor bilemiyorum. Bende de bu durum çok fazla var. Bir de ben önceden hep istemiyorum dediğim için beni ikna etmeye çalışıyorlar, ikinci çocuk için, olsa zaten yaparım diyemiyor ki insan, tabii bir çocuk olduğu için kimsenin aklına gelmiyor, olmama ihtimali, kötü niyet olduğunu düşünmüyorum en azından bazıları için. İğneye benim Dr yumurtlama sonrası başlatıp 10. gün devam ettiriyordu, yumurtlama sonrası kullandım. Pozitif çıkınca da dozu arttırdı. Corasprini kestim ama geçen sefer o içeride kanama alanı yapmıştı, kendi kafama göre kestim yani onu, bence de konuşmayın ben eşimle bu konuyu hiç konuşmuyordum. Çünkü konuşunca insan hem üzülüyor. Hem de onlar da strese giriyor. İnan hala konuşmuyoruz ve bebek yok gibi düşünüyor öyle davranıyoruz, çünkü üzüntülerimiz çok oldu, kalbini görmeden rahat edemiyoruz ikimizde, ama sonra da geçmeyecek korkular biliyorum. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize, sağlıklı gerçek hamilelik ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, dediğin gibi kimin ne zaman doğacağını Rabbim bilir, herşey vesile sonuçta Rabbim ol dedikten sonra olur. Biz tevekkül etmek için her şeyi yapıyoruz zaten... Dr a 1 ay ara ver bence de Yeni yıl yeni umutlar olsun inşallah, yeni yıl bu topikteki herkese yeni bebekler getirsin...

Merhaba kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim.yas 37. 15 aylik kızım var.2.cocuk için 3 aydır uğraşıyoruz yaşımdan dolayi fazla beklemek istemedik.bat 29-30 aralık. Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bu ayda ovulasyon zamanı nezle olduğum için açıkçası pek iyi değerlendiremedik.ama yine bir umut ...

hosgeldiniz. cok olmamis sizin, ilk dogumunuz da yakin oldugu icin bence cabucak guzel haberlerinizi aliriz

Çevre baskısı zaten en büyük stresimiz. Aynen dediğin gibi Allah katında yazılı bunlar. "Çocuk yapacağız" cümlesi bile ne kadar çiğ kalıyor böyle şeyler yaşadıkça anlıyor insan.[/QUOTE]
Bunu bende dusunuyorum ara ara cocuk yapmak tabirini benim gibi farkedip benim gibi dusunmus biri merhaba demeliyim sana :)..

Çevre baskısı zaten en büyük stresimiz. Aynen dediğin gibi Allah katında yazılı bunlar. "Çocuk yapacağız" cümlesi bile ne kadar çiğ kalıyor böyle şeyler yaşadıkça anlıyor insan.
Bunu bende dusunuyorum ara ara cocuk yapmak tabirini benim gibi farkedip benim gibi dusunmus biri merhaba demeliyim sana :)..[/QUOTE]
yalnız değilmişin demekki

)slm kizlar bugün adertm in 19. Günü biliyosunuz srophene kullanmıştım ve iki yumurtam oluşmuş tu dr 21. Günü çağırdı beni ama ben agridan ölüyorum özellikle sol kasigimda oturup kalkarken hatta yürürken bile hissettiğim baskılı bi agri var ara ara belimede vuruyo üşüttümmü yada kist falanmi oluştu aynı şeyleri yaşayan varmi aranızda yada bi bilgisi olan lütfen cvp yazın

bunlar normaldir muhtemelen. yumurtaliklar uyarildigi icin ve yumurtalar catladigi icin olabilir

Yumurtanız çatladığı için de o ağrıyı hissedebilirsiniz,geceyi değerlendirin
alıntı yapmadan cevaplamışım

Benimde olmustu oyle klomen kullanirken oturup kalkamiyordum yuruyemiyordum bile meger yumurtam catliyormus 2 gun sonra duzelmistim buarada agridan duramayinca dr a gitmistim ultrasonda bakip o soylemisti kist falanda yoktu 2 gune gecercdemisti aynende 2 gune gecmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…