- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
-
İsmini hatırlıyorum arkadaşım ama geçmiş konuşmaları hatırlayamadım hoşgeldin tekrar aramıza inşaallah en kısa zamanda alırsın sende Mutlu haberi ben buralara takılmaya başlayalı kimler hamile kalıp doğum yapmadı ki... Ben de senin gibi 4. Senedeyim ama hala bekliyorum ve neden bilmiyorum hala umudumu kaybedemiyorum keşke diyorum ümidimi kessem belki o zaman bir sürpriz olurmerhaba bende 4 yıldır bekleyenlerdenim rabbim hepimize bu yıldasağlıkla hayırlısı ile nasip etsin
arkadaşım bir kere yazdım hürrem ilgi gösterdi o zaman yazıştık birazİsmini hatırlıyorum arkadaşım ama geçmiş konuşmaları hatırlayamadım hoşgeldin tekrar aramıza inşaallah en kısa zamanda alırsın sende Mutlu haberi ben buralara takılmaya başlayalı kimler hamile kalıp doğum yapmadı ki... Ben de senin gibi 4. Senedeyim ama hala bekliyorum ve neden bilmiyorum hala umudumu kaybedemiyorum keşke diyorum ümidimi kessem belki o zaman bir sürpriz olur
Yok canım gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sebebi yok herşey çok normal olsun bunada şükür sağlıklıyım o bana yeter.. Oğlumla çok meşgulüm zaten bu Zaman'larda varlığına şükür...Can'ım zaten ilaçlar tedavi herşey vesile Rabbim ol derse olur gerisi tevekkül etmek için zaten Sebepsiz olması daha zor haklısın ama mutlaka bir sebebi vardır işte neyin hayırlı ve ne zaman doğru biz bilemiyoruz , inşallah senin içinde artık doğru Zaman gelmiştir Rabbim tez vakitte nasip etsin bu yeni Dr uğurlu gelecek ben inanıyorum buna
Canim msjin coooook güzel bütün iyi dileklerin için ilk once ben sana çok çok çok tesekkur ediyimKızlar,
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk yeni bebekler getirsin inşallahBize sağlıkla kucağımıza almayı sizlere de tez vakitte saatte hamilelik müjdesini almayı nasip etsin... Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın yaşadığım üzüntüler ne yazık ki hiç silinmeyecek ama Allah bizleri beter dertlerle sınamasın sınavımız bu olsun inşallah evet Rabbim yeni yılda ard arda müjdeleri almayı nasip etsin inşallah burası benim gerçek dostlarım henüz gerçek çevremde kimse bilmiyor sadece 2 çok yakın arkadaşım birde sizler işte ben inanıyorum bu yıl bu topikteki sizlerin bizlerin yılı olacak ikinciler üçüncüler gelecek inşallah saat tam 12 de Rabbimden Dilek'lerinizi dileyin Allah evlatlarımızın yüzüne gülsün onlara birlikte büyüyecekleri kardeşler nasip Etsin inşallah hepinizi çok seviyorum ve hepimiz için dua ediyorum yeni yıl bizim bebeklerimizin yılı olsun inşallah
Yok cnm gittim hastaneye sonuçlarımız pek iç açıcı degil Amh degerim 0.7 eşiminde ileri hareketliliği düşük direk tüp bebeğe yönlendirdiler ben asılama denemek istediğimi söyledim bi kez deneywlim dediler hoş nasıl yapcaz onunla ilgili de bi bilgim yok mağlum ikinci bebek için hiçbir seyi devlet karşılamıyo yani asılamayıda yaptıramicaz maddiyattan dolayı beklemekten başka bi çarem yok şimdilik tabiki bide Rabbime sığınıyorum elbet koymuştur bi yola ama çok yıprandm cok yoruldum inun için artk bu bebek işini kafamdan çıkarma cabasındaym bklm birgün hamile kalabilirsem yine yazarm Allaha emanet olun hepiniz
Benim de amh 0.26 di 7 yaşında bir kızım var ve 7 haftalık hamileyim su an 2 seneye yakın uğraştık inşallah Allah sizlerede nasip ederYok cnm gittim hastaneye sonuçlarımız pek iç açıcı degil Amh degerim 0.7 eşiminde ileri hareketliliği düşük direk tüp bebeğe yönlendirdiler ben asılama denemek istediğimi söyledim bi kez deneywlim dediler hoş nasıl yapcaz onunla ilgili de bi bilgim yok mağlum ikinci bebek için hiçbir seyi devlet karşılamıyo yani asılamayıda yaptıramicaz maddiyattan dolayı beklemekten başka bi çarem yok şimdilik tabiki bide Rabbime sığınıyorum elbet koymuştur bi yola ama çok yıprandm cok yoruldum inun için artk bu bebek işini kafamdan çıkarma cabasındaym bklm birgün hamile kalabilirsem yine yazarm Allaha emanet olun hepiniz
http://tatesal.blogspot.com.tr/2010/03/bronsit-bronsiale-ve-balgam-atmak-icin.html Ben yapmıştım,iyi gelmişti.Slm kızlar çok acil cvp istiyorum bu topikteki konuyla hic bi alakasi yok bu sorunun ama oğlum hasta öksürük burun akıntısı boğaz ağrısı var hemen antibiyotik yada farklı bi ilaç kullanmak istemiyorum bana önerebilecegin iz bişey varmi zaten yollar berbat dışarıda cikamiyorum evde ne yapabilirim iburofen veriyorum arada oda atesi olduğu için cvp bekliyorum sizden hepiniz birer çocuğa sahipsiniz bu sayfadaki arkadaşlar samimiyetinize g üvendiğim için size yaziyorum başka bi sayfaya bakmadım bile şimdiden cvp için tskrler...
http://tatesal.blogspot.com.tr/2010/03/bronsit-bronsiale-ve-balgam-atmak-icin.htmlSlm kızlar çok acil cvp istiyorum bu topikteki konuyla hic bi alakasi yok bu sorunun ama oğlum hasta öksürük burun akıntısı boğaz ağrısı var hemen antibiyotik yada farklı bi ilaç kullanmak istemiyorum bana önerebilecegin iz bişey varmi zaten yollar berbat dışarıda cikamiyorum evde ne yapabilirim iburofen veriyorum arada oda atesi olduğu için cvp bekliyorum sizden hepiniz birer çocuğa sahipsiniz bu sayfadaki arkadaşlar samimiyetinize g üvendiğim için size yaziyorum başka bi sayfaya bakmadım bile şimdiden cvp için tskrler...
Canim cvbin için teşekkürler ama sayfa acilmiyo.http://tatesal.kadinlarkulubu.com.tr/2010/03/bronsit-bronsiale-ve-balgam-atmak-icin.html Ben yapmıştım,iyi gelmişti.
Can'ım benim tavsiyem elma ve ayvayı kesip bir cezve ye at kaynat suyla içir.. Bize çok iyi geldi bende içtim nefesimi açtığını hissettim oğlumda rahatladı tavsiye ederim hem zararlı olabilecek bişey de değilCanim cvbin için teşekkürler ama sayfa acilmiyo.
Merhaba,
Sayfamızın adından da belli biz ikinci bebeğini bekleyen anneleriz. Rabbimin bir kez Annelik duygusunu tattırdığı ama ikinci evlat için bazen umutsuzluğa kapılsak da hiç vazgeçmeyenleriz...Bu forumda birbirimize yoldaş olalım. Birinci çocuk kardeş hasreti ile yanarken o çok istedikleri kardeşi verememenin açtığı yaraları saralım...Yeni sayfamızın hepimize uğur getirmesini diliyorum. Rabbim hayırlısı ile tez zamanda evlatlarımıza kardeş haberini vermeyi nasip etsin. Amin...
Enfal97 - @Veson - @ferb - @zaynap - @miami007 - @teacher1907 - balammm - @azerinnn - @Aybala42 - @kese06 - @in_ay - @dilfeza - @kelebek3891 - @metan44
[TR][/TR][TR][/tr] [TD][/TD][TD]Rumuz[/TD] [TD]Yaş[/TD]
[TD]Ne zamandır Bekliyor ?[/TD]
[TD]Kayıp Var mı?[/TD]
[TD]İlk Çocuk Yaşı[/TD]
[TD]İlk Çocuk Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tedavi Var mı?[/TD]
[TD]Sat[/TD]
[TD]Bat[/TD]
[TD]Hamilelik Var mı?[/TD]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2 Yıl[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]20 Ay[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]3.5 [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][/TR][TR][TR][/tr][/tr] [TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]14 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Hayır[/TD]
[TD]5 Aralık[/TD]
[TD]30 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][/TR][TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]11 Kasım[/TD]
[TD]9 Aralık[/TD]
[TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]2.5 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[/tr][TR][/TR][/TR][/TR][/TR] [TR][TR][TR]
[TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]3 Aralık[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR] [TR] [TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]3 Yıl[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Evet[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD]13 Aralık[/TD]
[TD]Belli Değil [/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]HurremSultan [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]2 Ay[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]4.5 [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD]14 Aralık[/TD]
[TD][/TD][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/TR][/TR] [TR] [/tr][/TR][/TR][/TR][/TR][/tr][/TR][/TR][/TR]
canim Allah cok büyüktür, dua edelim hep birlikte. tedavini olunca atlatirsin inşallah hic biseyin kalmaz.Kızlar merhaba
Bizden haberler yine kritik malesefdün öğleden sonradan beri epey güçlü karın ve kasık Ağrı'm var bu sabah idrarda da çok zorlanınca sabah acile geldik çok yoğun iltihap çıktı sabahta kahverengi ve siyah kanama oldu az az silince az az geliyor Bebek iyi kalp atışını dinledik yine ama kanama alanı oluşmuş içerde Rabnim bu kez kursağımızda bırakmasın inşallah tamamına erdirsin , nolur dualarınızı bizden eksik etmeyin Meleğim beni, babasını abisini bırakmasın inşallah
Canim cok saol onuda denerim ama bugün atesi düşmeyince acile götürdüm boğazı kötü atesi düşmüyor antibiyotik kullanmamız gerekiyo yani. Mecbur ilaç lari kullancam inşallah duzelir.Can'ım benim tavsiyem elma ve ayvayı kesip bir cezve ye at kaynat suyla içir.. Bize çok iyi geldi bende içtim nefesimi açtığını hissettim oğlumda rahatladı tavsiye ederim hem zararlı olabilecek bişey de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?