İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

merhaba bende 4 yıldır bekleyenlerdenim rabbim hepimize bu yıldasağlıkla hayırlısı ile nasip etsin
İsmini hatırlıyorum arkadaşım ama geçmiş konuşmaları hatırlayamadım hoşgeldin tekrar aramıza inşaallah en kısa zamanda alırsın sende Mutlu haberi ben buralara takılmaya başlayalı kimler hamile kalıp doğum yapmadı ki... Ben de senin gibi 4. Senedeyim ama hala bekliyorum ve neden bilmiyorum hala umudumu kaybedemiyorum keşke diyorum ümidimi kessem belki o zaman bir sürpriz olur

arkadaşım bir kere yazdım hürrem ilgi gösterdi o zaman yazıştık biraz
bizimde zamanımız var demek inşallah bizde o günleri görürüz
benimde oğlumla aynı dönem olan arkadaşlarım doğum yaptı çocukları 3-4 yaşına geldi

Kızlar,
Yeni yıl hepimize sağlık mutluluk yeni bebekler getirsin inşallah Bize sağlıkla kucağımıza almayı sizlere de tez vakitte saatte hamilelik müjdesini almayı nasip etsin... Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın yaşadığım üzüntüler ne yazık ki hiç silinmeyecek ama Allah bizleri beter dertlerle sınamasın sınavımız bu olsun inşallah evet Rabbim yeni yılda ard arda müjdeleri almayı nasip etsin inşallah burası benim gerçek dostlarım henüz gerçek çevremde kimse bilmiyor sadece 2 çok yakın arkadaşım birde sizler işte ben inanıyorum bu yıl bu topikteki sizlerin bizlerin yılı olacak ikinciler üçüncüler gelecek inşallah saat tam 12 de Rabbimden Dilek'lerinizi dileyin Allah evlatlarımızın yüzüne gülsün onlara birlikte büyüyecekleri kardeşler nasip Etsin inşallah hepinizi çok seviyorum ve hepimiz için dua ediyorum yeni yıl bizim bebeklerimizin yılı olsun inşallah

Yok canım gitmediğim doktor kalmadı hiç bir sebebi yok herşey çok normal olsun bunada şükür sağlıklıyım o bana yeter.. Oğlumla çok meşgulüm zaten bu Zaman'larda varlığına şükür...

Canim msjin coooook güzel bütün iyi dileklerin için ilk once ben sana çok çok çok tesekkur ediyim rabbim bu hayatta dilediğin istediğin ne varsa en hayırlı şekilde nasip etsin sana yüzünden tebessüm evinden huzur kalbinden mutluluk hiç eksik olmasın dilerim rabbim tasidigin mucizeni tamamina erdirir hersey gönlünce olsun arkadaşımm yeni yılın şimdiden kutlu olsun

Benim de amh 0.26 di 7 yaşında bir kızım var ve 7 haftalık hamileyim su an 2 seneye yakın uğraştık inşallah Allah sizlerede nasip eder

Slm kızlar çok acil cvp istiyorum bu topikteki konuyla hic bi alakasi yok bu sorunun ama oğlum hasta öksürük burun akıntısı boğaz ağrısı var hemen antibiyotik yada farklı bi ilaç kullanmak istemiyorum bana önerebilecegin iz bişey varmi zaten yollar berbat dışarıda cikamiyorum evde ne yapabilirim iburofen veriyorum arada oda atesi olduğu için cvp bekliyorum sizden hepiniz birer çocuğa sahipsiniz bu sayfadaki arkadaşlar samimiyetinize g üvendiğim için size yaziyorum başka bi sayfaya bakmadım bile şimdiden cvp için tskrler...

http://tatesal.blogspot.com.tr/2010/03/bronsit-bronsiale-ve-balgam-atmak-icin.html Ben yapmıştım,iyi gelmişti.

http://tatesal.blogspot.com.tr/2010/03/bronsit-bronsiale-ve-balgam-atmak-icin.html

Canim cvbin için teşekkürler ama sayfa acilmiyo.
Can'ım benim tavsiyem elma ve ayvayı kesip bir cezve ye at kaynat suyla içir.. Bize çok iyi geldi bende içtim nefesimi açtığını hissettim oğlumda rahatladı tavsiye ederim hem zararlı olabilecek bişey de değil

Merhaba kizlar bnm 13 aylik oglum var pkoluyum ogluma bir sene sonra hamile kaldim fazla yas olsun istemiyorum aralarinda ikinciyede uzun sure sonra hamile kalirmiyim sizce korunmayi birakmalimiyim gene uzun surer die korkuyorum pko yuzunden

Kızlar merhaba
Bizden haberler yine kritik malesef dün öğleden sonradan beri epey güçlü karın ve kasık Ağrı'm var bu sabah idrarda da çok zorlanınca sabah acile geldik çok yoğun iltihap çıktı sabahta kahverengi ve siyah kanama oldu az az silince az az geliyor Bebek iyi kalp atışını dinledik yine ama kanama alanı oluşmuş içerde Rabnim bu kez kursağımızda bırakmasın inşallah tamamına erdirsin , nolur dualarınızı bizden eksik etmeyin Meleğim beni, babasını abisini bırakmasın inşallah

canim Allah cok büyüktür, dua edelim hep birlikte. tedavini olunca atlatirsin inşallah hic biseyin kalmaz.

Canim cok saol onuda denerim ama bugün atesi düşmeyince acile götürdüm boğazı kötü atesi düşmüyor antibiyotik kullanmamız gerekiyo yani. Mecbur ilaç lari kullancam inşallah duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…