İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Slm kızlar bugün adetimin 29. günü ama bende ne adet belirtisi nedeki gebelik belirtisi var sadece sol kasigimda ki agri bazen oluyo acaba kist mi oluştu idrara çok fazla gidiyorum baskılı hı ağrım var gerçi rüyamda adet olduğumu gördüm ve ben nezaman adet olduğumu görsem adet olurum hayırlısı artik. HurremSultan dualarimiz seninle rabbim tamamina erdirir inşallah saglikli bi şekilde bebegini kucağına alirsin.

Allah I'm bu ne kadar zormuş ilk gebelikte gerçekten çok cahilmişim hiç bilmemişim hamile kalmak zor kalınca da iş bitmiyor ki Rabbim bebek isteyenlere hayırlı evlat versin hamile arkadaşlarımız da sağsalim yavrularını kucaklarına alsın inşallah gerçekten zor dün 22 haftalık Bebeğini kaybetti bir arkadaş

çok am çok geçmiş olsun. sen zaten olan tedaviyi uyguluyorsun için rahat olsun. kanama çocugu eger kesenle birleşmes ise etkilemiyor. emin oda zamanla küçülüp yok olacaktır. belkide benim gibi eş aşağıdadır. tabi şu an anlaşılmıyor. 12-13 haftalarda netleşir. sadece dinlen ve su içmeyi unutma. sonra dua et. ben hep Allahım sağlıklı ise bizimle olsun dedim. biliyorum çok hassas oluyoruz bu durumlarda ama gerçekten iyi düşün ve sağlıklı ise zaten o seni hiç bırakmaz annesi:) öpüyorum, çok sağlıklı günler diliyorum:)

HurremSultan CNmmm ins Rabbim guzel yavruna bu sefer kardes sevincini yaşatsın yarın bırakmasın insaallah .. Bu arada kızlar biliyorsunuz esimde sperm testi hicc iyi çıkmadı Bigun yine uroloji muayenesi vardı vee surekli kullandığı ilaç var mı demis esimde sırtında romotizmal bir rahatsızlığı var salozoplin iciyor nerdeyse iki yıldır ve ilacın yan etkisi gecici kısırlık Ilacı bırakınca normale diner diyor Dr iki uc aya etkisi geçer demis ilacın fkt bırakınca ağrıları başlayacak ne yapicaz hic bilmiyorum Hemen bırakırım diyor o ztn de oyle olacak yoksa sperm yükselmez ki

Kizlar duyaniniz varmi bilmiyorum ummusubyan bir cocugum var olmaz diyordum ama bende cikti hoca dusugumuve yasayan cocugumu bildi ve kansizlik var dedi gercektende kansizlik cikti ve muska tasimaya basladim insallah once allahin izni ile fayda saglar. Cunku sebepsiz ve sinsi dusuklerin sebebi olabilir nihat h hocadanda dogrulugunu duydum. Hurremcim sanada tavsiye ederim lutfen guvenilir bir hoca bul ve baktir

Gecmis olsun oncelikle. Esiniz romatizma ilacini veren doktor ile gorusse belki baska bir ilac onerir onun bilgisi dahilinde kesilirse ilac daha bilincli olur diye dusunuyorum. Allah tez zamanda dileklerimizi nasip etsin

Gecmis olsun oncelikle. Esiniz romatizma ilacini veren doktor ile gorusse belki baska bir ilac onerir onun bilgisi dahilinde kesilirse ilac daha bilincli olur diye dusunuyorum. Allah tez zamanda dileklerimizi nasip etsin
Tabii oyle olacak ins yani biz bu ilacı kullanmadan once dayanılmaz ağrılar olmuyordu ama konforlu degildi sırt ağrıları oluyordu arada bir yani 3-4 ay ara vererek tekrar test yapalım diyoruz ins o arada ikinci bebeğimiz gelir 15 ay oldu

insaallah...

canim Allah size ve abisine bağışlasın bebisinizi. 9 ay kanamali yatip evlat sahibi olan bi tanidigim var. Allah cok büyüktür. Hayırlısıyla alacaksın inşallah kucağına.

merabalar bende 2. çocuk için 5 yıldır bekliyorum. Kızım 7 yaşında ve hergün kardeş sayıklıyor. Bu arada Hürrem arkadaşım ben kızıma hamileliğimde 3 ay kanama yaşadım 15 gün hastanede yattım. Ultrasonda doktor bebeği değil kanamayı ölçüyordu. Ne kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum. avuç avuç parça geliyordu. ama kızım doğdu sakın korkma dua et. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

kızlar safra kesemde taş çıktı gebelik tedavim yarım kaldı
ameliyattan sonra ne kadar beklemem lazımki hiç var mı etrafında böyle olan
doktoruma da gitmedim soramadım

neden bu sinavlarimiz bitmiyor ne hata yaptikta ikinci bebeklerimiz bir turlu gelmiyor. Yoruldum artik
Ayni sorulari o kadar cok soruyorum ki kendime ama yok cvp yok maalesef. Rabbime el actim artik gelsin diyorum. Banada tum bekleyenlere de

Ayni sorulari o kadar cok soruyorum ki kendime ama yok cvp yok maalesef. Rabbime el actim artik gelsin diyorum. Banada tum bekleyenlere de
Amin 5 sene olunca sabir kalmiyor artik ve sabirdan baskada care yok maalesef.. sizin kac sene oldu

Kızlar merhaba
Sıkıntılı günleri atlattık gibi Rabbime bin şükür yarın taburcu olacağım inşallah iltihap durumu iyiye gidiyor Ağrı'larım geçti çok şükür, kanama zaten sadece ilk gün dışarı simsiyah gelmişti sonra sadece içerde kanama alanı oldu, Dr um iyi ve çok sıkı takip etti çok şükür o alanda küçülmeye başladı endişeler hiç bitmeyecek anladım ki bundan sonra çok çok dikkat edeceğim her şeye riske girecek birşey yapmak istemiyorum çünkü Rabbim öyle büyük ki hastaneye yatmadan 1 gün önce kontrolüm vardı. İçeride kanama falan yoktu ultrasona göre herşey normaldi ertesi gün bu iltihap işi çıkmasaydı o kanamayı fark edemezdik dedi Dr bir sonraki kontrole kadar kötü sonuçlanabilirdi Rabbim belki de bu rahatsızlığı vesile yaptı tedavi için, bir değil binlerce kez şükürler olsun. İnanmaktan istemekten umut etmekten hiç vazgeçmeyin, Yine Rabbimin sevdiği kullarız ikinci için çok uğraştık uğraşıyoruz ama ilkini aratmadı Rabbim bizi bu duygudan mahrum bırakmadı... Allah isteyen herkese tez vakitte saatte nasip etsin inşallah . Amin
balammm ne yaptın Can'ım test yaptın mı inşallah güzel haberler verirsin

Veson Rabbim arkadaşına sabır versin çok zor Allah bu şekilde sınamasın inşallah hiç kimseyi
MaSaLAr canım desteğin için çok sağol Dr ım da seninle aynı şeyleri söyledi gerçekten, sende kontrole gidecektin ? Nasıl inşallah bir sorun yoktur.

dilfeza canım çok sağol , inşallah bu kez yarım kalmaz , belki de sebep budur işte ilaçtan sonra düzelir hızla ve tez Zaman'da gelir bebeğin Can'ım inşallah hepimiz için dua ediyorum ...

in_ay canım çok geçmiş olsun geçen yıl bir arkadasım bu ameliyatı olduktan 1 ay sonra hamile kaldı ve bebeği sağlıkla doğdu, inşallah atlatırsın bir an önce

amaralli canım ne güzel destek oluyorsun moral veriyorsun rabnim tez Zaman'da ikinci meleğini göndersin inşallah bekleyen kim varsa oyalamasın bu yolda

senasu1 canım burada öyle hoca bulmam çok zor ama ben bazı duaları ve besmele yazdım hep üstümde taşıyorum,Rabbime emanet sürekli dua ediyorum.Allah korkutmasın, öyle müsibetleri musallat etmesin kimseye inşallah sende işe yarar ve tez Zaman'da gelir bebeğin

E Ececim desteğin için sağol inşallah bu kadarla atlatırım kız olursa ciddi ciddi nazlı düşünüyorum ismini Allah hayırlısını versin inşallah 5 yılda hiç kalmadın mı ? Sebepsiz mi denildi ? Daha çok araştıran bir Dr a mı gitsen ? Kızını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum oğlum kardeşini öğrendi ve çocuğum sevinemedi bile sürekli dur heveslenme annecim durumu belli değil diyoruz Allah evlatlarımızın yüzüne gülsün onları kardeşsiz bırakmasın inşallah

Hurremcim canım benim çok şükür durumunun iyi olmasına sevindim inşallah rabbim başka bi sknti vermez .de sağ salim bebegini kucağına alirsin. Bana gelince de test yapmadım ve sanırım yapmicamda çünki tek çizgi görmekten korkuyorum bilmiyorum sadece bekliyorum bugün adetimin 30.günü biraz bel ağrım var adet belirtilerim var bakalım hayırlısı...

canım herşey yoluna giriyor işte. çok sevindim. rabbim tüm hastalara acil şifalar versin. bebişlerimizide bize nasip etsin inşallah. bende ptesi gittim dr a. herşey yolunda dedi dr. kalp atışlarını duyduk sonunda. oğlumla gittik kontrole kalp atışlarını oda duydu çok mutlu oldu. rabbim burdaki ve isteyen herkese ama herkese çok tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bebişlerini... güzel haberler alalım herkesten inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…