- 5 Mart 2015
- 480
- 305
- 53
- Konu Sahibi HurremSultan
-
çok am çok geçmiş olsun. sen zaten olan tedaviyi uyguluyorsun için rahat olsun. kanama çocugu eger kesenle birleşmes ise etkilemiyor. emin oda zamanla küçülüp yok olacaktır. belkide benim gibi eş aşağıdadır. tabi şu an anlaşılmıyor. 12-13 haftalarda netleşir. sadece dinlen ve su içmeyi unutma. sonra dua et. ben hep Allahım sağlıklı ise bizimle olsun dedim. biliyorum çok hassas oluyoruz bu durumlarda ama gerçekten iyi düşün ve sağlıklı ise zaten o seni hiç bırakmaz annesi:) öpüyorum, çok sağlıklı günler diliyorum:)Can'ım benim Sana da çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin bebeklerimizi bize bağışlasın Can'ım. Aynı durumdayız kanama alanı büyük malesef günde 3 kez 200 mg Progestan hap bir kez iğne oluyorum bugün de östrojen ilacı da başladı Dr Ne bileyim Can'ım artık Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ya ben fazla büyük konuştum kalbini göreyim rahatım diyip durdum demek ki rahatlatılmıyormuş işte sende inşallah güzel haberlerle gelirsin Can'ım şimdilik hastane de yatıyorum zaten sonra Nasıl devam edeceğimize bakacağız işim masa başı belki sorun olmaz şu ağrı ve enfeksiyon durumu geçsin de inşallah korkum kanama bebeğime zarar verirse diyeAllah onları korusun bizlere bağışlasın
Gecmis olsun oncelikle. Esiniz romatizma ilacini veren doktor ile gorusse belki baska bir ilac onerir onun bilgisi dahilinde kesilirse ilac daha bilincli olur diye dusunuyorum. Allah tez zamanda dileklerimizi nasip etsinHurremSultan CNmmm ins Rabbim guzel yavruna bu sefer kardes sevincini yaşatsın yarın bırakmasın insaallah .. Bu arada kızlar biliyorsunuz esimde sperm testi hicc iyi çıkmadı Bigun yine uroloji muayenesi vardı vee surekli kullandığı ilaç var mı demis esimde sırtında romotizmal bir rahatsızlığı var salozoplin iciyor nerdeyse iki yıldır ve ilacın yan etkisi gecici kısırlık Ilacı bırakınca normale diner diyor Dr iki uc aya etkisi geçer demis ilacın fkt bırakınca ağrıları başlayacak ne yapicaz hic bilmiyorum Hemen bırakırım diyor o ztn de oyle olacak yoksa sperm yükselmez kiEki Görüntüle 1736409
Tabii oyle olacak ins yani biz bu ilacı kullanmadan once dayanılmaz ağrılar olmuyordu ama konforlu degildi sırt ağrıları oluyordu arada bir yani 3-4 ay ara vererek tekrar test yapalım diyoruz ins o arada ikinci bebeğimiz gelir 15 ay olduGecmis olsun oncelikle. Esiniz romatizma ilacini veren doktor ile gorusse belki baska bir ilac onerir onun bilgisi dahilinde kesilirse ilac daha bilincli olur diye dusunuyorum. Allah tez zamanda dileklerimizi nasip etsin
insaallah...Tabii oyle olacak ins yani biz bu ilacı kullanmadan once dayanılmaz ağrılar olmuyordu ama konforlu degildi sırt ağrıları oluyordu arada bir yani 3-4 ay ara vererek tekrar test yapalım diyoruz ins o arada ikinci bebeğimiz gelir 15 ay oldu
canim Allah size ve abisine bağışlasın bebisinizi. 9 ay kanamali yatip evlat sahibi olan bi tanidigim var. Allah cok büyüktür. Hayırlısıyla alacaksın inşallah kucağına.İnşallah Can'ım benim Hastanedeyim hala yatıyorum dr zaten göndermiyor Rabbim kuzumu abisine bağışlar inşallah WC dışında kalkmıyorum zaten ister istemez korkuyor insan ama Allah ne yazdıysa o olacak Rabbim buradan sonra elimizden almasın inşallah Can'ım oğlumun duymasını hiç istemiyordum şimdiden kardeşim moduna girdi . Anlatmaya çalışıyorum ama Rabbim onun yüzüne gülsün inşallah sürekli dua ediyorum adak adıyorum Allah'ım oğluma aynı üzüntüyü vermesin inşallah ne olur dua et arkadaşım
Ayni sorulari o kadar cok soruyorum ki kendime ama yok cvp yok maalesef. Rabbime el actim artik gelsin diyorum. Banada tum bekleyenlere deneden bu sinavlarimiz bitmiyor ne hata yaptikta ikinci bebeklerimiz bir turlu gelmiyor. Yoruldum artik
Amin 5 sene olunca sabir kalmiyor artik ve sabirdan baskada care yok maalesef.. sizin kac sene olduAyni sorulari o kadar cok soruyorum ki kendime ama yok cvp yok maalesef. Rabbime el actim artik gelsin diyorum. Banada tum bekleyenlere de
Amin 5 sene olunca sabir kalmiyor artik ve sabirdan baskada care yok maalesef.. sizin kac sene oldu
Ne diyeyim sabira devam. Birinci kac yasinda? Benimki 9 cocuklarin arasinda resmen ucurum gibi yas olacak bir an once gelse artik bebislerimizBizimde dolu dolu 4 sene ya sabir
Kızlar merhaba
Sıkıntılı günleri atlattık gibi Rabbime bin şükür yarın taburcu olacağım inşallah iltihap durumu iyiye gidiyor Ağrı'larım geçti çok şükür, kanama zaten sadece ilk gün dışarı simsiyah gelmişti sonra sadece içerde kanama alanı oldu, Dr um iyi ve çok sıkı takip etti çok şükür o alanda küçülmeye başladıendişeler hiç bitmeyecek anladım ki bundan sonra çok çok dikkat edeceğim her şeye riske girecek birşey yapmak istemiyorum çünkü Rabbim öyle büyük ki hastaneye yatmadan 1 gün önce kontrolüm vardı. İçeride kanama falan yoktu ultrasona göre herşey normaldi ertesi gün bu iltihap işi çıkmasaydı o kanamayı fark edemezdik dedi Dr bir sonraki kontrole kadar kötü sonuçlanabilirdi Rabbim belki de bu rahatsızlığı vesile yaptı tedavi için, bir değil binlerce kez şükürler olsun. İnanmaktan istemekten umut etmekten hiç vazgeçmeyin, Yine Rabbimin sevdiği kullarız ikinci için çok uğraştık uğraşıyoruz ama ilkini aratmadı Rabbim bizi bu duygudan mahrum bırakmadı... Allah isteyen herkese tez vakitte saatte nasip etsin inşallah . Amin
balammm ne yaptın Can'ım test yaptın mı inşallah güzel haberler verirsin
Veson Rabbim arkadaşına sabır versin çok zor Allah bu şekilde sınamasın inşallah hiç kimseyi
MaSaLAr canım desteğin için çok sağol Dr ım da seninle aynı şeyleri söyledi gerçekten, sende kontrole gidecektin ? Nasıl inşallah bir sorun yoktur.
dilfeza canım çok sağol , inşallah bu kez yarım kalmaz , belki de sebep budur işte ilaçtan sonra düzelir hızla ve tez Zaman'da gelir bebeğin Can'ım inşallah hepimiz için dua ediyorum ...
in_ay canım çok geçmiş olsun geçen yıl bir arkadasım bu ameliyatı olduktan 1 ay sonra hamile kaldı ve bebeği sağlıkla doğdu, inşallah atlatırsın bir an önce
amaralli canım ne güzel destek oluyorsun moral veriyorsun rabnim tez Zaman'da ikinci meleğini göndersin inşallah bekleyen kim varsa oyalamasın bu yolda
senasu1 canım burada öyle hoca bulmam çok zor ama ben bazı duaları ve besmele yazdım hep üstümde taşıyorum,Rabbime emanet sürekli dua ediyorum.Allah korkutmasın, öyle müsibetleri musallat etmesin kimseye inşallah sende işe yarar ve tez Zaman'da gelir bebeğin
E Ececim desteğin için sağol inşallah bu kadarla atlatırım kız olursa ciddi ciddi nazlı düşünüyorum ismini Allah hayırlısını versin inşallah 5 yılda hiç kalmadın mı ? Sebepsiz mi denildi ? Daha çok araştıran bir Dr a mı gitsen ? Kızını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum oğlum kardeşini öğrendi ve çocuğum sevinemedi bile sürekli dur heveslenme annecim durumu belli değil diyoruz Allah evlatlarımızın yüzüne gülsün onları kardeşsiz bırakmasın inşallah
Kızlar merhaba
Sıkıntılı günleri atlattık gibi Rabbime bin şükür yarın taburcu olacağım inşallah iltihap durumu iyiye gidiyor Ağrı'larım geçti çok şükür, kanama zaten sadece ilk gün dışarı simsiyah gelmişti sonra sadece içerde kanama alanı oldu, Dr um iyi ve çok sıkı takip etti çok şükür o alanda küçülmeye başladıendişeler hiç bitmeyecek anladım ki bundan sonra çok çok dikkat edeceğim her şeye riske girecek birşey yapmak istemiyorum çünkü Rabbim öyle büyük ki hastaneye yatmadan 1 gün önce kontrolüm vardı. İçeride kanama falan yoktu ultrasona göre herşey normaldi ertesi gün bu iltihap işi çıkmasaydı o kanamayı fark edemezdik dedi Dr bir sonraki kontrole kadar kötü sonuçlanabilirdi Rabbim belki de bu rahatsızlığı vesile yaptı tedavi için, bir değil binlerce kez şükürler olsun. İnanmaktan istemekten umut etmekten hiç vazgeçmeyin, Yine Rabbimin sevdiği kullarız ikinci için çok uğraştık uğraşıyoruz ama ilkini aratmadı Rabbim bizi bu duygudan mahrum bırakmadı... Allah isteyen herkese tez vakitte saatte nasip etsin inşallah . Amin
balammm ne iyaptın Can'ım test yaptın mı inşallah güzel haberler verirsin
Veson Rabbim arkadaşına sabır versin çok zor Allah bu şekilde sınamasın inşallah hiç kimseyi
MaSaLAr canım desteğin için çok sağol Dr ım da seninle aynı şeyleri söyledi gerçekten, sende kontrole gidecektin ? Nasıl inşallah bir sorun yoktur.
dilfeza canım çok sağol , inşallah bu kez yarım kalmaz , belki de sebep budur işte ilaçtan sonra düzelir hızla ve tez Zaman'da gelir bebeğin Can'ım inşallah hepimiz için dua ediyorum ...
in_ay canım çok geçmiş olsun geçen yıl bir arkadasım bu ameliyatı olduktan 1 ay sonra hamile kaldı ve bebeği sağlıkla doğdu, inşallah atlatırsın bir an önce
amaralli canım ne güzel destek oluyorsun moral veriyorsun rabnim tez Zaman'da ikinci meleğini göndersin inşallah bekleyen kim varsa oyalamasın bu yolda
senasu1 canım burada öyle hoca bulmam çok zor ama ben bazı duaları ve besmele yazdım hep üstümde taşıyorum,Rabbime emanet sürekli dua ediyorum.Allah korkutmasın, öyle müsibetleri musallat etmesin kimseye inşallah sende işe yarar ve tez Zaman'da gelir bebeğin
Tesekkur ederim hurremcim insaalah sorunsuz bir gebelik yasarsin bundan sonrasinda. Yumurtalik takibiylemi oldu sanirim sebepsizdi degilmi ama sen onceki aylarda yine gebelik yasamistir galiba ben artik nasil bir duygu oldugunu bile unuttum insaallh bana ve tum isteyenlere nasip etsin rabbim tez zamanda
E Ececim desteğin için sağol inşallah bu kadarla atlatırım kız olursa ciddi ciddi nazlı düşünüyorum ismini Allah hayırlısını versin inşallah 5 yılda hiç kalmadın mı ? Sebepsiz mi denildi ? Daha çok araştıran bir Dr a mı gitsen ? Kızını ve senin duygularını çok iyi anlıyorum oğlum kardeşini öğrendi ve çocuğum sevinemedi bile sürekli dur heveslenme annecim durumu belli değil diyoruz Allah evlatlarımızın yüzüne gülsün onları kardeşsiz bırakmasın inşallah
Kızlar merhaba
balammm ne yaptın Can'ım test yaptın mı inşallah güzel haberler verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?