İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Geçmiş olsun Hürremcim.Bisey olmaz Allahın izniyle. Bebişlerimiz sandığımızdan daha kuvvetli...Ben de 16 Ocak için randevu aldım .Hayirlisi olur inşallah.

canımm benim çoookkk dua edicem,ediyorum. rabbim meleğinizi size bağışlasın. hiç sıkıntısız kucağınıza alırsınız inşallah

Geçmiş olsun Hürremcim.Bisey olmaz Allahın izniyle. Bebişlerimiz sandığımızdan daha kuvvetli...Ben de 16 Ocak için randevu aldım .Hayirlisi olur inşallah.
İnşallah Can'ım Rabbime emanet meleğim, işin kötüsü oğlum anladı kardeşim olacak siz benden saklıyorsunuz diyor birşey olursa yavrum yine yıkılır Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Cnm kan sulandırıcı kullanıyor muydun? Dr ne diyor.yat dinlen wc dışında hiç kalkma.

Merhaba HurremSultan , öncelikle seni ve arkadaşları buradan okuyorum ve süreçlerinizi takip ediyorum. hayırlı olsun diyorumve geçmiş olsun iyileşeceksin. Bende hamileliğimin 5.haftasında kasık ve bel agrıları eşliğinde kahverengi lekelenme yaşadım. Ayrıca yorucu bir işte çalışıyorum. 3 defa 10ar günlük raporlar aldım. kahverengi lekelenmem 3 hafta sürdü. bebegimin kalp atışlarını 5 haftalıkken duymuştuk, gelişimi iyi diyordu ama tabi lekelenme ve aynı zamanda idrarda iltihaplanma vardı. Rahimde keseye yakın yerde hematom yani kanama alanı vardı. gerçi her doktor bunu söylemiyor ilaç veriyor ama benimdoktorum bu konuda bilgi veriyor. eger kanama alanı küçülürse sıkıntı yaşamıyorsun. ben sadece dinlendim ve bol su içtim. 2 hafta önce tekrar lekelenmem oldu. tabi bu arada dozu arttırarak progesatan tedavim sürdü. şimdi ise haftada bir igne oluyorum. Dualarım seninle herşeyin hayırlısı güzel olanı nasip olsun. biz iyiyiz şimdi şükür yarın benimde kontrolüm var. tabi benim bu süreç biraz sıkıntılı ve zor geçiyor. ilaçlar uyku yapıyor, yorucu bir iş ve artık izin alamıyorum. sizde dua edin lütfen. sevgiler ve sağlıklı bebekler diliyorum

Can'ım benim Sana da çok geçmiş olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin bebeklerimizi bize bağışlasın Can'ım. Aynı durumdayız kanama alanı büyük malesef günde 3 kez 200 mg Progestan hap bir kez iğne oluyorum bugün de östrojen ilacı da başladı Dr Ne bileyim Can'ım artık Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ya ben fazla büyük konuştum kalbini göreyim rahatım diyip durdum demek ki rahatlatılmıyormuş işte sende inşallah güzel haberlerle gelirsin Can'ım şimdilik hastane de yatıyorum zaten sonra Nasıl devam edeceğimize bakacağız işim masa başı belki sorun olmaz şu ağrı ve enfeksiyon durumu geçsin de inşallah korkum kanama bebeğime zarar verirse diye Allah onları korusun bizlere bağışlasın

Evet Can'ım ama kestik şimdilik iğneyi bakalım artık Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah, meleğim Abisini bırakıp gitmesin
Kanama alanı geçene kadar kullanma tabi dr daha iyi bilir ama benim de kanama alanım vardı hep kan sulandırıcılar Yüzünden hastanelik oldum kendine dikkat et bebek Büyüdükçe o da küçülür benim kızda da olmuştu bebek büyüdükçe küçülmüştü hematom

Cok sukur sağlıkli olduğumuza esimize çocuğumza diye düşünmek lazimm 5 cocugun olup hepsinde genetik hastalık olabilirdi di mi
tabiiki rabbime hamd olsun. Sebepsiz l
Cok sukur sağlıkli olduğumuza esimize çocuğumza diye düşünmek lazimm 5 cocugun olup hepsinde genetik hastalık olabilirdi di mi
allah korusun tabiki oyle.insan bu durumu kimseye ve cocuguna aciklayamiyor. Allah tez zamanda nasip etsin

HurremSultan CNm ya üzüldüm durumuna allahım ins bu sefer kucağına verecek meleğini ins.. siz elinizden geleni yapıyorsunuz CNm gerisi Rabb'ime kalmış ona emanet yavrularımız dualarimdasin cnmmmm

HurremSultan canım çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla doğacak bebeğin lütfen olumsuzu düşünüp kendini ve bebğini etkileme... yaşayacak sağlıklı de öyle olsun ben bu hatayı yaptım çünkü ilk hamileliğimde okadar çok kanamam oldu ki doktor düşerse düşer ben sana yat dedim yatmamışsın dedi gönderdim ben hiç üzülmedim ama dedim ki hiçbirşey olmayacak... çok şükür doğdu ikinci hamilleliğimde hep olumsuzu düşündüm yok düşecek yok dış gebelik diye derken de kanamayla düştü 8 haftalık... demem o ki lütfen olumlu düşün olumsuzu çağırma... endişeyle aylar geçmez sen tadını çıkar hamileliğinin nekadra bekledin bu günleri... kanama alanı arkadaşlarında dediği gibi kan slandırıcıların etkisiyle olabiliyor.. hiç üzülme

Hurrem uzulme lutfen canim
her şey güzel olucak,Allahim bi daha ayni aciyi yasatmasin inşallah
canım maşallaha 28 haftalık olmuşsun bu çok güzel bir haber sanırım zaman daralıyor.. bebekler geliyor çok şükür...

HurremSultan CNm ya üzüldüm durumuna allahım ins bu sefer kucağına verecek meleğini ins.. siz elinizden geleni yapıyorsunuz CNm gerisi Rabb'ime kalmış ona emanet yavrularımız dualarimdasin cnmmmm
Öyle Can'ım artık Rabbim nasip ederse gelir bebeğim kadın doğum servisinde yatıyorum yeni Doğan'ların sesini duydukça evladım oğlum için dua ediyorum Öğrendi çünkü bir kayıpta daha çok çok üzülür Rabbim onun hatrına bağışlasın inşallah Allah evladımı boynu bükük bırakmasın inşallah

İnşallah Can'ım benim Hastanedeyim hala yatıyorum dr zaten göndermiyor Rabbim kuzumu abisine bağışlar inşallah WC dışında kalkmıyorum zaten ister istemez korkuyor insan ama Allah ne yazdıysa o olacak Rabbim buradan sonra elimizden almasın inşallah Can'ım oğlumun duymasını hiç istemiyordum şimdiden kardeşim moduna girdi . Anlatmaya çalışıyorum ama Rabbim onun yüzüne gülsün inşallah sürekli dua ediyorum adak adıyorum Allah'ım oğluma aynı üzüntüyü vermesin inşallah ne olur dua et arkadaşım

canım maşallaha 28 haftalık olmuşsun bu çok güzel bir haber sanırım zaman daralıyor.. bebekler geliyor çok şükür...
Evet canim çok şükür
Gecen hafta sancim başladı benim de hastaneye zor yetistik
Sancim cikti ilaclarla durdurdular cok sukur
Hastanede kaldim
simdi bakudeyim wc dışında kalkmama izin vermiyor doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…