İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

sayfayı görünce çok sevindim. beni de ekleyin listenize lütfen.

çatladığın zaman çatlayan yumurta yumurtalıkta görünmüyor diye biliyorum. belki büyüyenlerden biri çatlamıştır. şansın hala devam ediyor, biri tutmazsa biri tutar belli mi olur İnşallah hayırlı bi şekilde hamile kalırsın.

Eğer yeni çatladıysa ultrasonda görünüyor. bir anda yok olmuyor 1-2 günü buluyor yok olması ama bir yer varmış oraya sıvı doluyormuş. Dr onu göremedim dedi ama çok yeni çatladıysa anlamamış olabiliriz henüz dedi. Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :) 1 gün ara ile devam şimdilik Çarşamba kontrol var zaten inşallah büyür o zamana kadar da çatlar gerçekten çok daralıyorum bu işlerden ya şöyle kendiliğinden geliverse, sonra gelde stres olma bu şartlarda mümkün değil ki

merhaba güzel anneler. bugün kürtaj oldum. hafif bir kasık ağrısı dışında bir şikayetim yok. genel olarak iyiyim. artık bu saatten sonra bebek olursa sevinir, olmazsa tevekkül eder hayatıma devam ederim. en azından ısrarla hamile kalmak için azami gayret göstermeyeceğim. çünkü hamile kalmaya çalışmak çok yıpratıcı bir süreç. ben bunu kaldıramıyorum. ancak sizlerin bu konuda ki gayretinizi takdir ediyor, sonuna kadar destekliyorum.

Can'ım hayırlısı olsun bu gerçekten zorlu bir süreç ben her vazgeçtiğimde oğlum için geri döndüm ama bu tedavide fark ettim ki artık bende kaldıramıyorum bende de bitmiş ve aynı şeyleri düşündüm bugün Rabbim evladımızı bağışlasın olursa olur olmazsa nasip diyip geçeceğim artık gerçekten çok yorulduğumu hissediyorum çünkü yıprandığımı hissediyorum nasipten ötesi olmuyor sonuçta

Canım ya normal kist sandım ben, hamile kalmaya engel değil diye biliyorum çok büyük olunca engel oluyormuş. İnşallah bu ay bebeğin gelir o da doğumla çıkar gider senden :)
Yok cnm ya bu kist kadar illet bişey daha gôrmedim oğlumada kisten ameliyat olduktan sonra gebe kalmıştım şuan tek sığınağım eşimin sperminin düşük olması belki ondan olmuyodur falan die düşünüp kendimi teselli ediyorum işte sanki değerler düzelince hamile kalacakmışım gibi kendimi teselli edip duruyorum ne yapalım rabbimden ümit kesilmez bu arada oğlum kardeşine isim bile düşünmüş erkek olursa burak kız olursa zümra zaten en çok o yıkıyo beni

Gecmiş olsun canm benim umarım bu defa cok sağlıklı bi hamilelik nasip eder Rabbim sana ve hepimize biliyorumki çok zor bi süreç hepimiz çok yıprandık Allah yardımcımız olsun inşallah...

Mrb benim de bir çocuğum var ikincisi istiyorum ama olmuyor sizlere nasıl bir tedavi uygulanıyor neler yapıyorsunuz acaba

Selam kızlar ne var ne yok benim kese hala düşmedi çok komik düşecek diye korkuyorduk şimdi düşmek bilmiyor cumaya kürtaj oluyorum dua edin arkadaşlar

Mrb benim de bir çocuğum var ikincisi istiyorum ama olmuyor sizlere nasıl bir tedavi uygulanıyor neler yapıyorsunuz acaba
Ben birkaç ay klomen çatlatma iğnesi kullandım ama hiç bir işe yaramadı şuan doğal yolla hamile kaldım ama sağlıksız gebelik oldu herşey yoluna girsin hsg çektirip amh baktıracağım senin çocuk kaç yaşında

Selam kızlar ne var ne yok benim kese hala düşmedi çok komik düşecek diye korkuyorduk şimdi düşmek bilmiyor cumaya kürtaj oluyorum dua edin arkadaşlar
Canım ya bir an önce alınsın bence cumaya kadar beklemen şartım eğer Ümit yoksa boşuna Zaman kaybetme alınsın normal hayatına bir anönce dön.., inşaallah bidaha ki hiç bekletmeden sağlıkla gelir...

Olsun Can'ım ya Nasıl olsa günleri değerlendiriyorsun değil mi ben bu ay yine Ateş ölçmeye çalışıyorum dün 36,7 bu gün 36,8 oldu bu arada çalışmalarda durdu bizde... Sen devam et değerlendirmeye çünkü küçük yumurtaların da ver benim yok ama ikinci kez yumurtlayabilşrsin dedi doktor bakalım artık... Çok sabırsızım yine sakin olamıyorum hiç bir ay çünkü çok istiyorum başka da bişey düşünemiyorum çünkü of of of

Cnm çalışıyorum Dr da aynı şeyi söyledi biran önce normal hayata dönmem için ama şuan izin almak istemiyorum bazı özel nedenlerden dolayı bu arada da SOĞAN kürüne başladım beklemenin sakıncası olsa idi Dr cumaya olmaz derdi.bu konuda birşey demedi ne zaman gelirsen gel dedi aç gel dedi yarı baygın yapacak.daha sonrada ilk adetle hormonlara ve amh ye baktırmayı düşünüyorum.hsg çektir dedi kanallar açık mı diye değil de rahim içerisinde Patalojik bir durum var mı diye dedi eşim bu aralar şehir dışı yapıyor ben de bu arada bu sağlık problemlerini hallederim diye düşünüyorum Rabbim işlerimi rast götürsün hayırlısı

Hiç ümidini kaybetme, ol deyince olduran bir Allah'a çoook inanıyorum. bekleme süreci çoook sıkıcı ve iç daraltıcı hepimiz yaşıyoruz yalnız değilsin. inşallah gönlüne göre olur sonucun.

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…