İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Arkadaşlar maalesef bebegimin kalp atışları yoktu. Zaten surekli az az kanamam vardı. Haftaya hastanede randevu var. Kendi düşmezse gebelige son verilecek.
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşamak nasip olur Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Enfalcim nasılsn ikinci takvimi oluşturmuşsun inşallah bu defa kaldırmak zorunda kalmazsın evet adet gecikmeleri olunca rahim bebek istiyor derler inşallah bu sebepten olmuştur gecikmen yani benim gibi amh değeri düşüklülüğünden olmamıştır..

Arkadaşlar maalesef bebegimin kalp atışları yoktu. Zaten surekli az az kanamam vardı. Haftaya hastanede randevu var. Kendi düşmezse gebelige son verilecek.
Canım Benim, çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin Çok zor biliyorum, seni çok iyi anlıyorum, düşük daha zor diyorlar eğer kendini hazır hissediyorsan kürtajla sonlandır bence hem psikolojik hemde beden olarak rahatlamaya başlarsın en azından böyle beklemek daha zor iyi bilirim Benim meleğim Ağustos ta gittiğinde 3. ayda hamile kaldım. İnşallah sana da tez zamanda nasip olur.

canım inşallah öyledir... ama çok şükür hormonlarımda bir sorun yok geçen ay tıp da hepsine baktı doktorum bu ayda tesadüfen tahlil istemiştim doktor hormon tahlilleri de istemiş hepsi normal çıktı... takvim işiyle inatlaşıyorum bakalım ne zaman tutturacağımmm

Sağolun arkadaşlar. Bugün koyu şekilde kanamam başladı henüz sancı yok. Umarım müdahaleye gerek kalmadan düşer. Enfalcim bende anlamadım niye böyle oldu. 2,5 sene öncede tıpa tip aynı şeyleri yaşadım. Resmen dejavu yaşıyorum.
Hurremcim 2013 agustosta da düşük yaptım. Kasımda kızıma hamile kaldım. Senin hikayen gibi. Ama bu sefer nolur bilmiyorum. Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Aman iyi cnm tek hormonlarında sıkıntı olmasında inatlaş ben diyorum bu defaki hamilelik haberi senden gelecek içime doğuyo

Kizlaaar ben cok mutluyum yaa esimin aralık ayında ki degerleri cok düşüktü sonra surekli kullandığı ilacin yan etkisi olduğunu öğrendik ilacı bıraktı bizde takviye vitaminlere başladık ve iki ay kullandı dun test verdi bugun sonucu aldık resmen iki ucu katlanmış değerler ztn ilacin prospektüs ünde geçici kısırlık bırakıldıktan 3 ay sonra normale döner yazıyordu demek ki doğruymuş sebep ilaçmış ayyyy inşallah kızlar biran once gelir ikinci yavrum cok mutluyum umutluyumm

Aman iyi cnm tek hormonlarında sıkıntı olmasında inatlaş ben diyorum bu defaki hamilelik haberi senden gelecek içime doğuyo
İnşaallah dediğin gibi olur ama senin haberini daha erken alırız inşaallah benim daha üç haftam var yolun başındayım

Can'ım gözün aydın hatırlarsan ben sana ilaç kaynaklı olduğunu söylemiştim iki yıl önce bizde aynı durumu yaşadık doktor test sonucunu görünce direk tüp bebek dedi çok şükür ilacı bıraktıktan iki ay sonra normale döndü rabbim inşaallah tez vakitte hamilelik müjdesi vermeyi de nasip etsin

Kanaman başladıysa düşme ihtimali var benim ki de geçen sene kanama başladıktan bir hafta sonra kendiliğinden düştü... Sen iyi olmaya çalış inşaallah yeniden gelir meleğin

İnşaallah dediğin gibi olur ama senin haberini daha erken alırız inşaallah benim daha üç haftam var yolun başındayım
Benimde on gün falan kaldı bklm ama hiç bir belirtim falan yok aksine aşırı derecede kuruluk var yani benden haber zor gelir bu gidişle

Evet cnm söylemiştin ztn direk yazıyor prospektüs de geçici kısırlık diye bırakınca 3. Ayda normale döner diyor :) insaallah biran once guzel müjdeler veirris birbirimize

Evet cnm söylemiştin ztn direk yazıyor prospektüs de geçici kısırlık diye bırakınca 3. Ayda normale döner diyor :) insaallah biran once guzel müjdeler veirris birbirimize
İnşaallah arkadaşım eşim şehir dışına çıkacak bu Araf'tan inşaallah yumurtlama gününe gelmez hoş nasip olduktan sonra tek ilişkiyle bile oluyor

İnşaallah arkadaşım eşim şehir dışına çıkacak bu Araf'tan inşaallah yumurtlama gününe gelmez hoş nasip olduktan sonra tek ilişkiyle bile oluyor
İnsaalh gelmez cnm ya ovulasyon yapıyorsun dimi ? Evet tek bir sperm ve yumurta İkiside bar demek ki nasip ve Zaman'ı var diyorum artık :)

Arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testi almak istiyorum ama fiyat konusunda bi bilgim yok internet sitelerinde var ama bizim kartımız yok alamam eczaneden alabilirim eczane de çok pahalı diyolar bi bilginiz var mı acaba eczanelerde ne kadar

Eczanelerde pahalı cnm ya kapıda ödemeli yok mu acaba nette hic bir sitede

Yok ya bulamadım hiç sadece hepsi burada var onda da test yok ne kadar eczane de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…