İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Amin canim cok saol ayyy bebişin in kız olmasına çok sevindim darısı benim başıma insallah:)benim hamileliğim biraz zor gibi kusma yok ama çok iştahsızlık kokulardan yemeklerden midem bulamiyo canım hiç bişey istemiyo mide ağrım çok fazla zaten progestan kullanıyorum bi kanama yok ama Dr her ihtimale karşı yazdı. Öyle işte canım geçen hafta kalp atışlarını da duydum haftaya kontrolüm var hayırlısı bakalım inşallah sende şu durumu atlatirsin bir an önce rabbim sağ salim sağlıklı imanli bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin meleklerimizi...

Hürrem ne guzel haber bu yaa en basta sağlıklı olmasi tabimi temennimiz ama iki duyguyu tatmak istiyor insan dimiii minnos sagkikla gelsin insaallah Rabb'im korusun her turlu sıkıntıdan :)

Hürrem ne guzel haber bu yaa en basta sağlıklı olmasi tabimi temennimiz ama iki duyguyu tatmak istiyor insan dimiii minnos sagkikla gelsin insaallah Rabb'im korusun her turlu sıkıntıdan :)
Canım insan önce sağlık diliyor tabii ama sonra farklı olsun istiyor. Hoş daha kesinleşmedi bizim normalde göstermiyor minik, kapalı hep, bakalım haftaya belki gösterir. Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsin inşallah...Senin çok yakında alacağız müjdeni, hissediyorum :)

İnşallah canım, Allah bekleyen isteyen kim varsa onlara da tez zamanda nasip etsin inşallah... Progestan bende hala kullanıyorum, Rabbim güzellikler, hayırlar nasip etsin inşallah....

Kızlar benıde lısteye eklermısınız?

ılk cocugum tup bebek 6 yasında
sonra 2 tane kaybım var henuz yenı kurtaj oldum ama vazgecmeyecegım

SAĞlıkla alırsın kucağına bebişini inşallah. kıızın olacak demekki çok sevindim. bende cuma günü gidicem bebişimi görmeye :)

Benimde 6 yaşında bir oğlum var ve 2. çocuğu istiyoruz. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize

Cnmm ağzından bal damliyorrr insaallah ya artık gelsin bir buçuk sene olacak nisanda esimin degerleri de en son. Ki teste baya baya düzelmişti umudum var bakalım Rabb'im eli bos çevirmesin :)
Kızlar benıde lısteye eklermısınız?

ılk cocugum tup bebek 6 yasında
sonra 2 tane kaybım var henuz yenı kurtaj oldum ama vazgecmeyecegım
Hosgeldin cnm :) Allah bağışlasın ins sende bir an once alırsin ikinci Bebek haberini kayıpların icin cok gecmis olsun onlar kendiliginden mi oldu pkei hikayeni anlatır mısın ?
Benimde 6 yaşında bir oğlum var ve 2. çocuğu istiyoruz. Allah hayırlı evlatlar versin hepimize
Hos geldin cnm Allah bağışlasın evladını ne zmndir istiyorsunuz ikinciyi ?

İlk evliliğimi henüz yeni reşit olmuşken yapmıştım ve kendimi tüp bebek kliniklerinde buldum yaş henüz 19. 3 denemede ogluma hamıle kalabıldım ve dogum yaptım . 36+4 dogdu. genetık tahlıller yapılmıstı bıldıgım kadarıyla bısey yoktu 21 haftaya kadar coraspın kullandım sonrada doktor kestı.

Daha sonra doğumdan sonra ilk eşimden ayrıldım ve yeniden evlendim 1. sene bittiğinde ıstemeden hamıle kaldım 2013, 8 haftalıkken dehset kanamalar basladı ve gıt gıde hep cogaldı once plesanta ayrılmaya baslamıs dedıler yok kese kopmus oylemı boylemı derken 12 haftada doktor pleanta asagıya yerlesmıs dedı. 16 haftada artık kanamalar durmadıgı ıcın ve bebegın suyu bıttıgı ıcın sonlandırdılar.

ve sımdı 2015 aralıkta korunmayı bıraktık, 2016 subatta hamıle olduugmu ogrendım ancak sevıncım uzun surmedı betalar guzel katlamadı, kese gorulmedı gec goruldu kucuktu oylemı boylemı derken boş gebelıkten oturu 3 martta kurtaj oldum.
Benım basımdan gecenler bunlar

Anladim cnm kayıpların zor olmus Rabb'im bir daha yasatmasın insaallah .. Demek ki çabuk hamile kakıyorsun buda guzel bisey ikinci kez sorunlu gebelik olunca bazi testler araştırmalar yapılıyor bence onları yaptır her ihtimale karşı bir daha yasamamak icin bastan ona gore hamile kalırsan sorun olmasın tekrar:) pkei o kadar küçükken neden tup Bebek yaptırdın cnm onu anlamadım sorun mu vardı ?

Evet eski eşim azospermia hastasıydı ve bı kaza gecırmıstı o sebeble fazla zamanımız yoktu ama hıc pısman degılım cok sevıyorum oglumu
Iste dr genetık fılan ıstedı ama benım testlerım vardı tup bebek klınıgım dosyayı tasınırken ımha etmısler nedense. ama yapılacakmı emın degılım ben pıhtılasma testı yaptırmak ıstıyorum sımdı , cumartesı kontrolum var hormonlara bakarız dedı esıme sperm testı ama sankı daha fazlası yapılmalıymıs gıbı gelıyor

Hos geldin cnm Allah bağışlasın evladını ne zmndir istiyorsunuz ikinciyi ?[/QUOTE]

Aslında yaklaşık 1 yıldır falan istiyorum ancak tiroitlerle ilgili problemlerden dolayı hep erteledik. Bundan sonrası hayırlısı artık

Anladim cnm tabii evlat bu sevilmez mi Bi gülüşleri dünyalara bedel ne olursa olsun o senin evladın olacakmış herşey vesile olmus yaşanmış ve bitmiş .. o dünyaya gelecek ya sebepler Dunyasi iyi ki de gelmiş :) evet dna hasarı yapıyorlar spermde oda böyle bos gebeliğe sebep oluyor sen kan pıhtılaşmasını da yaptır oda olabilir sebep yanı bir daha aynı sıkıntıyı yasamamak icin mutlaka iyi bir dr bulup testlerini yaptır ins kısa surede sağlıklı bir gebelikle kucağına alırsın ikinci yavrunu :)

Hos geldin cnm Allah bağışlasın evladını ne zmndir istiyorsunuz ikinciyi ?

Aslında yaklaşık 1 yıldır falan istiyorum ancak tiroitlerle ilgili problemlerden dolayı hep erteledik. Bundan sonrası hayırlısı artık[/QUOTE]
Yanı bir senedir sadece düşünce olarak mı vardı çalışmalara yeni mi başladınız ? Hemencecik gelsin inşallah cnm yavruna bir kardes .. Benim de 3.5 yasında bir oglum var bir buçuk yıldır istiyriz bekliyoruz olmadı henuz ilk oglum kendiliginden 7. Ayda oldu bu Nazli cikti ..aralık sonunda esimde sperm testinde sorun vardı sayı ve ileri hızlı dusuk cikti uc aydır tedavi oluyor ilac vitamin kürler baya yükseldi değerler bekliyirz bizde guzel haberi birbirimize dua edelim ins yavrularimiza guzel guzel kardeşler gelsin :) CuteMom

Aslında yaklaşık 1 yıldır falan istiyorum ancak tiroitlerle ilgili problemlerden dolayı hep erteledik. Bundan sonrası hayırlısı artık
Yanı bir senedir sadece düşünce olarak mı vardı çalışmalara yeni mi başladınız ? Hemencecik gelsin inşallah cnm yavruna bir kardes .. Benim de 3.5 yasında bir oglum var bir buçuk yıldır istiyriz bekliyoruz olmadı henuz ilk oglum kendiliginden 7. Ayda oldu bu Nazli cikti ..aralık sonunda esimde sperm testinde sorun vardı sayı ve ileri hızlı dusuk cikti uc aydır tedavi oluyor ilac vitamin kürler baya yükseldi değerler bekliyirz bizde guzel haberi birbirimize dua edelim ins yavrularimiza guzel guzel kardeşler gelsin :) CuteMom [/QUOTE]

Amin canım rabbim cümlesine hayırlı evlatlar versin içlerinde bize de nasip etsin inşallah

Can'lar neredesiniz hiç sesiniz çıkmıyor merak ediyorum sizleri hamile kaldı gitti diye düşünmeyin sakın bu sıralar sınavlarım var ders çalışıyorum o yüzden yazamadım Pazartesi gittim kontrole yeni oluşan kanama gitmiş çok şükür bebişi iyi gördü Dr 4 lü test yapıldı. Aslında ikili sonrası yaptırmak istemiyordum ama Dr ille yapalım dedi yarın sonucu alacağım inşallah güzel sonuçlar gelir dualarınızı bizden esirgemeyin Dr un ille yapalım demesi çok huzursuz etti beni Rabbim sağlıklı olduğu haberini duymayı nasip eder inşallah... Onun dışında hareketleri çok az hissediyorum gibi sanki oğlumda daha güçlü hissediyordum narin demek ki hala kesin kız diyemedi Dr bu seferde eliyle kapattı nasip işte Rabbim sağlıklı sıhhatle kucağımıza abisine gelmeyi nasip eder inşallah... Sizden ne var ne yok buraları sessiz bırakmayın... Özlüyor insan birbirimize dert ortağıyız tek başımıza değiliz herşeyin üstesinden Rabbimin izni ile geliriz inşallah :) Yeni gelen arkadaşların hepsine hoş geldiniz diyorum Umudunuzu yitirmeyin öyle hikayeler varki Rabbim doğru Zaman'da verecektir bizim için hayırlı olanı hiç bilemiyoruz... Allah hepimize Mutlu sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Slm canim keşke yaptirmasaydin 4lu testi benim kız kardeşim seninle aynı haftada gebeligi ikili test sonucu çok iyi çıkmış fakat 4lu testte farklı bi sonuç çıkmış bu yüzden sabahtan beri çok stresli ben kesinlikle Dr ısrar etse dahi yaptirmiycam inşallah senin sonucun temiz çıkar moralini bozmak için söylemiyorum sakin yanlış anlama olurmu sadece gereksiz bi Test ama hayırlısı olsun insallah temiz çıkar ve sonucu aldıktan sonra değerlerini yazarmisin kız kardeşimin değerleriyle karşılaştırmak için ona ne dediysem ikna edemiyorum inşallah onda da bi sorun olmaz rabbim sağ salim sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayı nasip etsin insallah

İnşallah iyi çıkar Can'ım içim çok huzursuz zaten de ille yaptıralım diyince içimiz rahat etmedi acaba birşeyler gördü de söylemiyor mu diye neyse artık yarın çıkar meydana Rabbimden hayırlısını sağlıklısını diliyorum eğer sınavımız da bu da varsa yaşayacağız yapacak birşey yok Can'ım. Bende çok kararsız kaldım ama en sonunda hadi yapılsın dedik inşallah pişman olmam ne diyeyim sonucu alınca yazarım merak etme kardeşin iyi bir peritinoloji uzmanına gitsin detaylı için bende detaylı da öyle yapacağım 2 li test Zaman'ı da peritinoloji Dr una gitmiştim. Allah herkese sağlıklı sihatlı evlat nasip etsin Can'ım

Amin canim amin inşallah sende de kizkardesimdede bi sorun çıkmaz kardeşim zaten eğitim ve araştırma hastanesine gidiyo ama yinede ordakilerde bu konuda uzmanlarmi? Bilemiyorum eğitim ve araştırma olduğu için uzman Dr asistan Dr lar eşliğinde çalışıyorlar. Senin ikili test sonucunu yazarmisin Kizkardesimin.ikili testi normal çıkmıs inşallah 4 lu test sonuclarinda yanilmislardr sende içini ferah tut dedigin gibi sınavımız buysa Allah tan gelen baş göz üste rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayı nasip etsin canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…