- 30 Temmuz 2015
- 1.994
- 2.738
- 133
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.241
canim takma kafana niyeyse hep tedavi asamasinda hep tartismalar oluyor ben bir yumurtalik takibini tam catlatma ignesi olacagim zamanda tartisma yuzunden iptal ettim ve doktorumda demisti hep karsilasiyorum diye o kadar aldigim hormonlar bosuna gitmisti. ne diyelim sabir yapacak birsey yok o kadar hormon yuklenen biz sinir kupu olan erkekler.İnşaallah arkadaşım olacak abisi kucağına alacak kardeşini inanıyorum ben Allah'ın izniyle... Zaten dedim ya arkadaşım hiç tedaviyle hamile kalamadım üç hamileliğimde tedavisiz oldu rabbim bunu da tez vakitte nasip eder inşaallah...eşimi takmıyorum çok hatasını anlıyor ama ben üzüldüğümle kalıyorum çok yordu beni çok sinirli tedavi olması şart çok şükür gitmeye karar verdi doktora... İşte böyle geçiyor günlerimiz... Bazen diyorum doktora gidip ben tüp bebek istiyorum desem mi sonra yok diyorum rabbim vermiyorsa ısrar etmeyeyim... Bilemiyorum ne yapacağımı
Amin saol Canım duaların için çünkü insan hamile olduğunu öğrendikten sonrada başka endişeler başlıyo inş sağlıklı sıhhatli imanlı bir evlat olur . Ben iki ay önce ikinci çocuğu düşünüyorum diye dra gittim hormon tahlillerinde Fsh yüksek çıktı bi dahaki ayda yapalım sonra tüp bebeğe yönlendiririz deri hiç umursamadım yolda gelirken adaçayı aslanpençesi ve hayıt tohumu aldım içmeye başladım çok düzenli içemedim bu ayda ben sağlıklı yumurta üretiyormuyum diye takip yaptırmak istiyorum dedim ve bir hafta takip sonucu yumurtan gelişmiyor dedi çok üzüldüm adet olunca gel amh ye bakalım dedi bunu duyunca şifa ayetlerini bir kağıda yazıp suya koydum ve o suyu hergün içtim sonuç adet günüm bir gün geçti test yaptım sonuç pozitif rabbim herşeye kadir tahlil sonucunu götürdüm dr a gözden kaçırmışız bir yumurtayı dedi Asla pes etme ve Allah'ın bize verdiği şifa kaynaklarını inanarak uygula sana tavsiyem inş tez Zaman'da şeninde hamile haberini alırız canımCanmmm hayırlı olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın msjnı okurken gözlerim doldu çünkü aynı durumdayım şuan amh değerim çok düşük ve tüp bebek diyor doktorlar ama ben biraz daha beklemek zorundaym maddiyattan dolayı neler yaptığını biraz daha ayrıntılı anlatırmsn bende hayıt tohumu içiyorum
çok sağol arkadaşım ben nedense iki aydır tedavi bile olamıyorum mutlaka bir şey çıkıyor baklım vardır diyorum bir sebebi... hoş tedavi de olmak istemiyorum ya belkide ondandır... daha iyiyim şükür... adetim bitmek üzere bu ay adetim çok sancılı ve yoğun geldi o yüzden içimde bir his birşeyler kötü gidiyor diyor... soğan kürü yapayım diyorum temizlensin içim...canim takma kafana niyeyse hep tedavi asamasinda hep tartismalar oluyor ben bir yumurtalik takibini tam catlatma ignesi olacagim zamanda tartisma yuzunden iptal ettim ve doktorumda demisti hep karsilasiyorum diye o kadar aldigim hormonlar bosuna gitmisti. ne diyelim sabir yapacak birsey yok o kadar hormon yuklenen biz sinir kupu olan erkekler.
evet iyi oldugunu herkes soyluyor bende denemistim cok kasinti olmustu bende birakmak zorunda kaldim simdi gittigim bir doktor yogun iltihap var dedi belkide ondan cok kasinti olmustu bilemiyorum ama devam edememistim insallah sende fayda saglarçok sağol arkadaşım ben nedense iki aydır tedavi bile olamıyorum mutlaka bir şey çıkıyor baklım vardır diyorum bir sebebi... hoş tedavi de olmak istemiyorum ya belkide ondandır... daha iyiyim şükür... adetim bitmek üzere bu ay adetim çok sancılı ve yoğun geldi o yüzden içimde bir his birşeyler kötü gidiyor diyor... soğan kürü yapayım diyorum temizlensin içim...
inşallah ama ben kokulara karşı aşırı hassasım o yüzden devam edemedim ikisindede üçüncü günde bıraktım midem kaldırmadı ev çok koktu bakalım cumartesi başlıcamevet iyi oldugunu herkes soyluyor bende denemistim cok kasinti olmustu bende birakmak zorunda kaldim simdi gittigim bir doktor yogun iltihap var dedi belkide ondan cok kasinti olmustu bilemiyorum ama devam edememistim insallah sende fayda saglar
canim varikosel falan varmiydi acaba esinde benim esimdede var doktor vitamin arti takviye daha kotu yapar dedi. ameliyat olmayacaksada oyle seyler hic kullanma dedimerhaba arkadaşlar hamile kalanları duyunca seviniyorum gerçekten allah kucağınıza almayı nasip etsin saglıkla inşallah eşim de sperm problemi oldugu için proxeed kullanıyordu 2 kutu bitince tekrar test istedi doktoru maalesef artması gereken yerinde hareketli sperm 0 a düşmüş tekrar bi üzüntü daha yaşadım şimdi hsg çektiricem bu ay bi ay sonra falan 2.aşılamayı yaptırıcam inşallah tutar hiç duydunuzmu bu ilacın düşürdüğünü acaba yoksa bi bizdemi böyle oldu düşünmekten kafayı yicem galiba
Canmsn yaaa sagol hangi ayetlerdi zaten hep dua ediyorum meryem suresi yasin aklıma gelen herşeyi okuyorum Rabbime inancım sonuz O vereceği zamanı takdir etmiştir ama biz acele ediyoruz işte hayırlısı nediyim Rabbim herkesin gönlüne göre versinAmin saol Canım duaların için çünkü insan hamile olduğunu öğrendikten sonrada başka endişeler başlıyo inş sağlıklı sıhhatli imanlı bir evlat olur . Ben iki ay önce ikinci çocuğu düşünüyorum diye dra gittim hormon tahlillerinde Fsh yüksek çıktı bi dahaki ayda yapalım sonra tüp bebeğe yönlendiririz deri hiç umursamadım yolda gelirken adaçayı aslanpençesi ve hayıt tohumu aldım içmeye başladım çok düzenli içemedim bu ayda ben sağlıklı yumurta üretiyormuyum diye takip yaptırmak istiyorum dedim ve bir hafta takip sonucu yumurtan gelişmiyor dedi çok üzüldüm adet olunca gel amh ye bakalım dedi bunu duyunca şifa ayetlerini bir kağıda yazıp suya koydum ve o suyu hergün içtim sonuç adet günüm bir gün geçti test yaptım sonuç pozitif rabbim herşeye kadir tahlil sonucunu götürdüm dr a gözden kaçırmışız bir yumurtayı dedi Asla pes etme ve Allah'ın bize verdiği şifa kaynaklarını inanarak uygula sana tavsiyem inş tez Zaman'da şeninde hamile haberini alırız canım
İnternete kurandaki şifa ayetleri diye yaz 6 tane zaten hemen çıkıyo onları suda çözülecek bir kalemle kağıda yaz ve bir gece beklet sonrasında 7 gün iç Canım eğer imkanın varsa 7 gün oku birde . Ben ispirto kalemle yazdım suda çabuk çıktığı için . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahCanmsn yaaa sagol hangi ayetlerdi zaten hep dua ediyorum meryem suresi yasin aklıma gelen herşeyi okuyorum Rabbime inancım sonuz O vereceği zamanı takdir etmiştir ama biz acele ediyoruz işte hayırlısı nediyim Rabbim herkesin gönlüne göre versin
Aynen yakın işte ama hep diyorum, şifanın nereden kimden geleceği belli olmaz, inşallah dr olmadan tedavi gerekmeden kendiliğinden geliverir canım. Bu işler hiç belli olmaz canım, besmele yazıp taşımanın uğuruna inandım ben inşallah sizlere de uğurlu gelir canım, Rabbim yardımcınız olsun...HurremSultan CNm denicem besmeleyi evet İzmit yakın kuzenim orada sık sık gidiyorum kendim aracımla 1 saate gittiğim oldu :) ya eşim biraz hassas bayan da var sonuçta diyor orasi da dogru şifa rabbimden bakalım ben bu ayda tedavi yaptırmaktan vazgeçtim belki sadece çatlatma iğnesi olabilir bakalım eşim annem filan bekle biraz daha diye ısrar ediyorlar allahım ins bu ay gelir meleğim tedavisiz beni yormadan üzmeden
Aynen yakın işte ama hep diyorum, şifanın nereden kimden geleceği belli olmaz, inşallah dr olmadan tedavi gerekmeden kendiliğinden geliverir canım. Bu işler hiç belli olmaz canım, besmele yazıp taşımanın uğuruna inandım ben inşallah sizlere de uğurlu gelir canım, Rabbim yardımcınız olsun...HurremSultan CNm denicem besmeleyi evet İzmit yakın kuzenim orada sık sık gidiyorum kendim aracımla 1 saate gittiğim oldu :) ya eşim biraz hassas bayan da var sonuçta diyor orasi da dogru şifa rabbimden bakalım ben bu ayda tedavi yaptırmaktan vazgeçtim belki sadece çatlatma iğnesi olabilir bakalım eşim annem filan bekle biraz daha diye ısrar ediyorlar allahım ins bu ay gelir meleğim tedavisiz beni yormadan üzmeden
CNm gecmis olsunArkadaşlar maalesef bebegimin kalp atışları yoktu. Zaten surekli az az kanamam vardı. Haftaya hastanede randevu var. Kendi düşmezse gebelige son verilecek.
of ya neden böyle oluyor gebeliklerden çoğunluğu sonlanıyor... rabbim sabır versin inşallah tez vakitte kardeşini göndersin meleğin... bidaha da kimseye yaşatmasın allahımArkadaşlar maalesef bebegimin kalp atışları yoktu. Zaten surekli az az kanamam vardı. Haftaya hastanede randevu var. Kendi düşmezse gebelige son verilecek.
Can'ım ya çok belli gelecek adetim hem çıkardı kesin testte çünkü benim adetim öyle sık sık gecikmez nerdeyse ilk defa oluyor böyle ben kendimi şöyle teselli ediyorum düzenim şaştı rahim kendini hazırlıyor gebeliğe belki bi daha ki aya kısmet beklemekten vazgeçmiyoruz
canım çok teşekkür ederim desteğin için inan herşeyi ona yoruyorum ama bakalım zamanla göreceğiz... bu sefer birde gün olarak kısa sürdü adetim sanırım adet ağrısı için ilaç kullanmıştım oda etkilemiş olabilir ama doktor vermişti adet sancısı için olunca kesmez diye düşündüm... sizin cinsiyetiniz belli olmuştur değil mi... inşaallahbizede nasip olur...merhaba canım. bence dediğin olabilir adet şaşması buna işaret olabiliyor. ben 2 hamileliğimin ikisindede 2ay üst üste gecikme yaşadım benim de adetim şaşmazdı. halama anlatmıştım halamda bikaç ay bekle olur dedi. hakikaten 2 ay adet şaştı 3 . ay hamileydim. inşallah tez zamanda gelir bebişler
canım çok teşekkür ederim desteğin için inan herşeyi ona yoruyorum ama bakalım zamanla göreceğiz... bu sefer birde gün olarak kısa sürdü adetim sanırım adet ağrısı için ilaç kullanmıştım oda etkilemiş olabilir ama doktor vermişti adet sancısı için olunca kesmez diye düşündüm... sizin cinsiyetiniz belli olmuştur değil mi... inşaallahbizede nasip olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?