- 27 Ocak 2015
- 75
- 25
- 88
- 38
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.281
evet canım eşimde varikosel de var ameliyat olmak istemiyor malesefcanim varikosel falan varmiydi acaba esinde benim esimdede var doktor vitamin arti takviye daha kotu yapar dedi. ameliyat olmayacaksada oyle seyler hic kullanma dedi
Anladim canim siz baska bir urologla daha gorusun bence. benim esimde 2.derece varikosel sayi iyi hareket dusuk sadece o yuzden ameliyatta cok diretmedi doktorevet canım eşimde varikosel de var ameliyat olmak istemiyor malesef
Ah bi anlasam yazdığın degerlerin anlamlarınıl inşallah goldür canm ne diyim Rabbim gönlümüze göre versin güzel haberlerini bekliyoruz dört gözleKizlar bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı..bu ay klomen+çatlatma iğnesi yapıldı bana..hemen doktora gittim kan alındı.doktorum sonuç için yarın telefonlasalim gebelik varsa ona göre kan sulandırıcı ve bir iğne vereceğim dedi..dayanamadık hastaneyi aradık adetime 5 gün var beta hCg 52 progesteron 20 çıkmış..ne diyosunuz bu defa gol mü:)inşallah bu topik bana da uğurlu gelir..
Gözün aydın hayırlı olsun cnm goldür bence 52 gebelik var demek adete 5 gun kala iyi bir sayı bence cnm iki gunde ikiye katlayacak yanı adet gününde muhtemelen 250-300 arası çıkar hgc :) ne zmndir istiyrisubhz hikayen nedir cnm ?Kizlar bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı..bu ay klomen+çatlatma iğnesi yapıldı bana..hemen doktora gittim kan alındı.doktorum sonuç için yarın telefonlasalim gebelik varsa ona göre kan sulandırıcı ve bir iğne vereceğim dedi..dayanamadık hastaneyi aradık adetime 5 gün var beta hCg 52 progesteron 20 çıkmış..ne diyosunuz bu defa gol mü:)inşallah bu topik bana da uğurlu gelir..
Kizlar bu sabah test yaptım silik çizgi çıktı..bu ay klomen+çatlatma iğnesi yapıldı bana..hemen doktora gittim kan alındı.doktorum sonuç için yarın telefonlasalim gebelik varsa ona göre kan sulandırıcı ve bir iğne vereceğim dedi..dayanamadık hastaneyi aradık adetime 5 gün var beta hCg 52 progesteron 20 çıkmış..ne diyosunuz bu defa gol mü:)inşallah bu topik bana da uğurlu gelir..
32 yaşındayım bir yıldır deniyoruz iki kimyasal geçirdim arkadaşım..bu sabah doktorum hayırlı olsun hamilesin dedi ama ben hiç sevinemedim çünkü daha önce iki kere hayırlı olsun dediler bir hafta bile sürmedi gebeliğimGözün aydın hayırlı olsun cnm goldür bence 52 gebelik var demek adete 5 gun kala iyi bir sayı bence cnm iki gunde ikiye katlayacak yanı adet gününde muhtemelen 250-300 arası çıkar hgc :) ne zmndir istiyrisubhz hikayen nedir cnm ?
Cnm ins bu sefer kucağına alırsın ikinci yavrunu darısı bize dua edelim birbirimize :)32 yaşındayım bir yıldır deniyoruz iki kimyasal geçirdim arkadaşım..bu sabah doktorum hayırlı olsun hamilesin dedi ama ben hiç sevinemedim çünkü daha önce iki kere hayırlı olsun dediler bir hafta bile sürmedi gebeliğimbir kızım var benim 6 yaşında.. kardeş istemiyor ama biz ısrarla deniyoruz:)
canım bugun tekrar doktora gittim hsg sonucuma göre 2 adet polip varmış rahim duvarında bu ayki regli dönemimin hemen sonrasında alınması gerekiyormuş gebe kalma ihtimalini düşürüyormuş önce polip leri alıp sonra tedaviye devam edicekmişiz bakalım ne olucak araştırdıkça neden olmuyor diye hep bişey daha çıkıyor sankiAnladim canim siz baska bir urologla daha gorusun bence. benim esimde 2.derece varikosel sayi iyi hareket dusuk sadece o yuzden ameliyatta cok diretmedi doktor
ilk defami cektirdin hsg. bizde sebepsiz en azindan teshis koyulmus canim guzelce tedavini ol. Allah nasip ederse sonrasinda kendiliginden gelir bebegin..canım bugun tekrar doktora gittim hsg sonucuma göre 2 adet polip varmış rahim duvarında bu ayki regli dönemimin hemen sonrasında alınması gerekiyormuş gebe kalma ihtimalini düşürüyormuş önce polip leri alıp sonra tedaviye devam edicekmişiz bakalım ne olucak araştırdıkça neden olmuyor diye hep bişey daha çıkıyor sanki
medipol mega guzel bende iki asilamamida orada Banu kumbak vardi o zamanlar ona yaptirmistim o gittikten sonra geldi gunseli hanim. banu hanimda bana ona gidebilirsin iyi doktordur demisti ama ben tupbebek icin biraz beklemeyi istedim. bana hsg yapmadanAmin canim inşallah ilk kez çektirdim ilk asilamamda doktor gerek yok dedi ama simdi medipol mega hastanesi nde gunlesi hanim var ona gittim o direk tedaviye baslamadan bunu istedi kadinlar kulübü forumlarinda okudum bu kadini herkes cok memnun ve hatta tedavi olan lardan 2 kisiyi aşılama yla hamile bırakmış bakalim bizimki nasil sonuclanacak ama cok bilgili ve ilgili bir doktor bende cok beyendim
hayırlısı olsun canım ya insan üzülüyor ama geç olsun güç olmasın diyelimBu ayda olmadı
yeni ay yeni umitler. insallah bu ay guzel surprizlere gebedir hepimiz icin..Bu ayda olmadı
Canım gözün aydın, Allah Anneciğine sağlık sıhhat versin başınızdan eksik etmesinSlm canlar Nasılsıniz bakalım ben çok mutluyum annem çok şükür ameliyat oldu suan çok iyi binlerce kez çok şükür Rabbim e annem için dua eden herkesten Allah razı olsun zaynap HurremSultan okuduğunuz yasin ler içinde çok teşekkür ederim sizi seviyorummmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?