- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.361
İnan gözyaşımla okudum msjnı canm benim inan çok sevindim çokk anlatamam darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun canmm sağlıcakla al kucağına inşallahİçine doğan temiz yürekli arkadaşım rabbim sanada tez vakitte nasip etsin bizlere de hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı...
İnşaallah kuzum inan yürekten diliyorum ve duaediyorum sana.. Hiç ummadığım anda çıktı geldi meleğim hemde ona en çok muhtaç olduğun anda... İnşaallah sende geleceksin arkamdan bak ayağımı sürüyorum... Güzel temiz yürekli arkadaşımİnan gözyaşımla okudum msjnı canm benim inan çok sevindim çokk anlatamam darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun canmm sağlıcakla al kucağına inşallah
Canmsn sağol arkadaşım inan hep aklımdaydın ama yazmak istemedim bişey bu defa senden geleceğini biliyordum bu güzel habern iyi sür ayağını Rabbim hepinizi bebeğini sizlere abilerine ablalarına bağışlasın inşallah benim oğlumu da fazla bekletmesin biran önce gesin meleğim benimdeİnşaallah kuzum inan yürekten diliyorum ve duaediyorum sana.. Hiç ummadığım anda çıktı geldi meleğim hemde ona en çok muhtaç olduğun anda... İnşaallah sende geleceksin arkamdan bak ayağımı sürüyorum... Güzel temiz yürekli arkadaşım
Hiiii Can'ım Nasıl sevindim anlatamam Rabbim sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip edecek inşallah ben sana dedim totem imzası koyduğun ikinci ay olacak diye inan ki çok çok sevindim geçen gün yazdım ama görmedin sanırım detay ver Çoook merak ettim şimdi kan da baktırdın mı ? Ne zaman çıktı Rabbim tamamına erdirsin inşallah senin için dua ediyorum
Hürremcim senin kızınmı olacak ayyy yerim ben onu yaaa gözün aydın cnm hadi bklm gelsin hayırlısıyla prensesHiiii Can'ım Nasıl sevindim anlatamam Rabbim sağlık versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip edecek inşallah ben sana dedim totem imzası koyduğun ikinci ay olacak diye inan ki çok çok sevindim geçen gün yazdım ama görmedin sanırım detay ver Çoook merak ettim şimdi kan da baktırdın mı ? Ne zaman çıktı Rabbim tamamına erdirsin inşallah senin için dua ediyorum
İnşallah balammm ağzından ball damlıyor ama pek ümidim yom bu aydan da bklm artk herhalde tüp bebek yollarına gidicem maddi olarak hazır olsam hiç beklemem de hazır degilim hoş manevi olarak da hazır değilim zaten dua edin banada bol bol bende takvimimi koyup hergün bıkmadan usanmadan okuyayım.meleğimin gelişimini inşallahGözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı zaynap başına inşallah.
Canim benim ben inanıyorum bu yıl sende bizim aramıza katilicaksin hemde normal yolla hamile kalicaksin hiç ümidini kesme inan hiç ummadığı anda gelivericek meleğin benim içim senden yana çok rahat senin için dua ediyorum arkadaşım sende bol bol dua et ve sana daha önce söylemiştim sen ve hatta tutabilirse eşinde niyet edip 3 gün oruç tutun Allah in izniyle müjdeli haberler alirsin Rabbim isteyen herkese içinde de tez zamanda sana tekrar evlat nasip etsinİnşallah balammm ağzından ball damlıyor ama pek ümidim yom bu aydan da bklm artk herhalde tüp bebek yollarına gidicem maddi olarak hazır olsam hiç beklemem de hazır degilim hoş manevi olarak da hazır değilim zaten dua edin banada bol bol bende takvimimi koyup hergün bıkmadan usanmadan okuyayım.meleğimin gelişimini inşallah
Sağol Can'ım benim bu hamileliğim hep hastalıkla geçtiCanım sana bir tavsiyem var burda herşeyden anlayan bir teyzemiz var o hamile bir bayana önerdi ve hemen faydasını gördü ilaç kullanamıyordu oda. Kuru bamya yı hafif haşlayıp bir tülbentin üzerine ez üzerine zeytinyağı yap Boğaz'ına sar.. Hepsini alıyor...iyi ol dikkat et kendine ben de işte virane bir şehir gibiyim toparlanmaya çalışıyorum ama beceremiyorum bakalım elbet zsmanı var bundan sonrasını raporla geçirme düşüncesindeyim inşaallah bakalım nereye kadar inşaallah bebeğim beni bırakmaz da birlikte evde vakit geçiririz.. İğne için doktora gittim başka bir bölüme yönlendirdi perşembe test yapılıp ona göre dozajı ayarlanacakmış inşaallah pişmana kadar bir terslik olmaz... Anneciğine de geçmiş olsun...
Aminn cnm inşallah umut oluyorsun bana inşallah Rabbim oğlumun duasını kanul ederde onu kardeşsizlikle sınamaz oruç aklımda tutucam inşallah canm benimCanim benim ben inanıyorum bu yıl sende bizim aramıza katilicaksin hemde normal yolla hamile kalicaksin hiç ümidini kesme inan hiç ummadığı anda gelivericek meleğin benim içim senden yana çok rahat senin için dua ediyorum arkadaşım sende bol bol dua et ve sana daha önce söylemiştim sen ve hatta tutabilirse eşinde niyet edip 3 gün oruç tutun Allah in izniyle müjdeli haberler alirsin Rabbim isteyen herkese içinde de tez zamanda sana tekrar evlat nasip etsin
Sağol Can'ım benim Rabbim tez Zaman'da sana da yeniden anne olmayı nasip Etsin inşallah dualarımdasın henüz kesin değil çünkü göstermiyor emin olamadı Dr büyük ihtimal dedi bakalım haftaya kesinleşir inşallah ya Rabbim sağlık versin inşallahHürremcim senin kızınmı olacak ayyy yerim ben onu yaaa gözün aydın cnm hadi bklm gelsin hayırlısıyla prenses
İnan yaşadığım stres dolu günlerden bebeğimin olacağının farkında bile olmuyorum bu gün yine okulda eksik bir evrak için gitmem gerekliymiş kapı da o kadının arabasını görünce cinbet geçirdim ağlama krizi titreme eşim beni dağlara doğru bir yere götürdü toprağa oturduk sakinleşmek için çok ıssız bir yerdi iyi geldi diyordum ki acı sren sedleri ve ambulans sanırım daha yukarda bir olayçıkmış... Bende mi bişey var dedim sonra... Ben bu durumu ilaç almadan Nasıl atlatacağım bilmiyorum... Ama diyorum hep bebeğim benimle inşaallah ve beni bırakmayacak sonra diyorum bu olaylarda benim kadar o da etkileniyorsa... Ama elimde değil arkadaşım toparlanamıyorumSağol Can'ım benim bu hamileliğim hep hastalıkla geçtiRabbim bebeklerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah bu seferde öksürüğe çevirdi bal ıhlamur işte ne bulursam yapıyorum işte Allah güzel günler göstersin içini ferah tut bu sefer oldu de Zaman'ı gelmiş demek ki dinlen iğneye başlamaları iyi birşey senin için çok yüksek ya da gereksiz olursa zaten bu seferde kanama yapıyor inşallah şu tehlikeli zamanları sağlıkla atlatırsın Can'ım
Canım inan ben bu süre zarfında tevekkül etmeyi öğrendim ve bebeğim geldi hani ilk takvim yaptığımda demiştim ya olmazsa olmaz kaldırırım sonra yenisini yaparım öylede yaptım hiç takmadım sonra adet belirtileri başlayınca tekrar kaldırdım takvimi ve ertesi gün öğrendim hamile olduğumu.. Ben şimdiye kadar bunu başaramamıştır hep istan ettim neden dedim neden olmuyor..ama rabbim her dediğine kabulüm demeye başlayınca oda bize istemeden al kulum diyor... Çok şükür bin şükür... İslamla şereflenmişiz... Yani demem o ki herşey kafada bitiyor... Bir sonraki ay biliyorum hamileyim diye yazacaksın Allah'ın izniyle..yada sonraki ama olacak biliyorumAminn cnm inşallah umut oluyorsun bana inşallah Rabbim oğlumun duasını kanul ederde onu kardeşsizlikle sınamaz oruç aklımda tutucam inşallah canm benim
Canmmm sağol inşallah bende senin icine doğmuşumdur inan cok zor zamanlar yaşıyorum zaman zaman bunada şükür Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasn inşallah umarım sorunun neyse biran önce çözümler ve hamileliğin tadını çıkarırsın cok bekledin bu anı herşey bi kenara at ve bu anın tadını çıkar....Canım inan ben bu süre zarfında tevekkül etmeyi öğrendim ve bebeğim geldi hani ilk takvim yaptığımda demiştim ya olmazsa olmaz kaldırırım sonra yenisini yaparım öylede yaptım hiç takmadım sonra adet belirtileri başlayınca tekrar kaldırdım takvimi ve ertesi gün öğrendim hamile olduğumu.. Ben şimdiye kadar bunu başaramamıştır hep istan ettim neden dedim neden olmuyor..ama rabbim her dediğine kabulüm demeye başlayınca oda bize istemeden al kulum diyor... Çok şükür bin şükür... İslamla şereflenmişiz... Yani demem o ki herşey kafada bitiyor... Bir sonraki ay biliyorum hamileyim diye yazacaksın Allah'ın izniyle..yada sonraki ama olacak biliyorum
Rabbim sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş arkadaşım ... Tesellimiz bu olacak ve böylece sesimizi duymak isteyen rabbime dua ile duyuracağız... Doğuyorsun arkadaşım olacak inancımı ben hiç yitirmedim..Canmmm sağol inşallah bende senin icine doğmuşumdur inan cok zor zamanlar yaşıyorum zaman zaman bunada şükür Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasn inşallah umarım sorunun neyse biran önce çözümler ve hamileliğin tadını çıkarırsın cok bekledin bu anı herşey bi kenara at ve bu anın tadını çıkar....
Amin canım inşallah tez zamanda olur orucu unutma bilmiyorum omu bana vesile oldu 3gun oruç tuttum ve oay hamile olduğumu öğrendim tabi yinede Rabbim bilir belkide zamanı gelmişti bilmiyorum ama yinede Sen tut arkadaşım. Hakkında hayırlısı olur inşallah dualarimiz seninle...Aminn cnm inşallah umut oluyorsun bana inşallah Rabbim oğlumun duasını kanul ederde onu kardeşsizlikle sınamaz oruç aklımda tutucam inşallah canm benim
inşallah doktorum bana onu dediğinde çok kızıyordum ama haklıymış bir kere olmuş birdaha neden olmasın... işte bu olacak aslında inancımız...Merhaba arkadaslar,bi Ära ugrardim buraya sonra birskmisim günlük hayatin telasina düsüp.Masallah Hamile kalan arkadaslar,Allah tamamina erdirsin bizim gibi isteyenlerede versin insallah :)
Canım dün gittim kan ver demişti sabahtan değerim 637 olmuş ikiye katlaması için bu gün 520 olması gerekiyordu çok şükür iki katını da geçmiş doktor bile şaşırdı.. Ama ultrasona almadı gerek yok dedi salı gel keseyi net karından görürüz dedi eşimde Çarşamba gelelim dedi o zamana hem 5000 i de geçiyor inşaallah kalp atışları da duyulur.. İşte böyle arkadaşım... Çok şükür iyiyiz biz sizde iyiymisiniz Nazlı kızınla..
Canım seni çok iyi anlıyoruz hepimiz burda evlatlarımıza kardeş için çırpınıyoruz ben bu yolda 4 yılımı verdim bir düşük bir kimyasal aynı dediğin gibi ilkine ilk aydan kalınca yine öyle olacak sandım ama evde ki hesap çarşıya uymuyormuş... Rabbimin de bir planı varmış... Çok şükür geçen hafta güzel haberi aldık inşaallah tamamına erer ve en kısa Zaman da darısı başınızakızlar ben sizlere dua ediyorum ne olur sizde bana dua edin ,
benimde 9 yaşında bir kızım var onun istegiyle kardeş yapmaya karar verdik , kızıma çok kolay hamile kaldım ama bu sefer olmuyor sebepsiz rabbim zamanı gelmedi herhalde ...
geçen hafta bir yiğenim oldu kızıma vıdeosunu gösterdim bebeğin , gözleri doldu çenesi tıtremeye başladı , düşünün o kadar çok istiyor
herzaman söylerim birinin kendinden çok başkasına ettiği dualar kabul olurmuş diye , NE OLUR SİZDE BANA DUA EDİN
RABBİM KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?