- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.341
Tek dileğim o her WC'ye gidişimde kontrol ediyorum çok zor inan şu ayları hayırlısıyla atlatsakEvet canım annem iyi çok şükür galiba 2016 bize ugurlu geldi Rabbim utandirmasin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağımiza alalım bebislerimizi inşallah hamilelik sürecin de rahat geçer bi problem yasamassin.
Seni çok iyi anlıyorum ben bile bazen akıntı olunca korkuyorum acaba bişeymi var diye koşuyorm wc ye benimde 4. Ayın 4nde ikili testi var inşallah temiz çıkar sadece hamile kalınca bitmiyor tahlillerim temiz cikicakmi? Yediklerimin bi zararı olurmu? Yok ayına göre gelişimi normal mi? Cinsiyet nezaman belli olcak vs daha bir sürü soru işareti? ??? Ben bu ara ssvd araştırması yapıyorum ilk doğumum sebebini hala tam olarak bilmediğim bi neden den dolayi sezaryen oldu acaba ikinci doğumum normal olurmu diye araştırıyorum ve cok istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallahTek dileğim o her WC'ye gidişimde kontrol ediyorum çok zor inan şu ayları hayırlısıyla atlatsak
Can'ım tam olarak ölçüm tablonu bana atarsan yardımcı olurum bu konuda baya yol katettim..ateşindeki sıçrama yumurtlamanın olduğunu gösteriyor bu günü es geçme yarın boş geçsin ertesi gün tekrar ama Ateş ölçmeye dikkat et her gün aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından.. Çok teşekkür ederim arkadaşım darısı başınıza olacak inanıyorum ben..Enfalcim çok sevindim canımcım bana da dua edin.Ateş ölçüyorum 13.gün ateşim 36.4 ten 36.7 ye çıktı.Acaba bugunu mu degerlendırsem yoksa yarın 14.gün yarın ateşim düşer yumurtlama yarrını mı değerlendirsem yoksa iki günü de mi değerlendirsem kararsızım
Haklısın Can'ım eskiden herşey çok kolaymış diyorum çift çizgiyi görünce gün sayardım ama şimdi iki düşüğün ardından hep bu düşünceler beynimi kemiriyor.. Sen de çok sıkma canını testler konusunda ben büyük konuşmayayım ama zorunlu olmayanları yaptırmıcam çünkü çok şükür inançlı insanları ve asla aldırmayı düşünmeyiz o yüzden gerek de yok... Mevla'm görelim neyler neylerse güzel eyler...Seni çok iyi anlıyorum ben bile bazen akıntı olunca korkuyorum acaba bişeymi var diye koşuyorm wc ye benimde 4. Ayın 4nde ikili testi var inşallah temiz çıkar sadece hamile kalınca bitmiyor tahlillerim temiz cikicakmi? Yediklerimin bi zararı olurmu? Yok ayına göre gelişimi normal mi? Cinsiyet nezaman belli olcak vs daha bir sürü soru işareti? ??? Ben bu ara ssvd araştırması yapıyorum ilk doğumum sebebini hala tam olarak bilmediğim bi neden den dolayi sezaryen oldu acaba ikinci doğumum normal olurmu diye araştırıyorum ve cok istiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
Evet canım hakkımızda hayırlısı sende içini ferah tut bence hersey yolunda gidicek aslında bu tarz testleri oğluma yaptırmadm ama bu ikili test detaylı ultrasonla bebek gorulucegi için yaptırıym diyorum ama Allah korusun olası bi ters durumda tabikide isyan etmeyiz seninde dediğin gibi inancliyiz çok şükür Allah tan gelen baş göz üste diyip yine şükür edicez ama Rabbim bebeklerimizi korusun hayırlı sağlıklı imanı evlatlar olsun insallahHaklısın Can'ım eskiden herşey çok kolaymış diyorum çift çizgiyi görünce gün sayardım ama şimdi iki düşüğün ardından hep bu düşünceler beynimi kemiriyor.. Sen de çok sıkma canını testler konusunda ben büyük konuşmayayım ama zorunlu olmayanları yaptırmıcam çünkü çok şükür inançlı insanları ve asla aldırmayı düşünmeyiz o yüzden gerek de yok... Mevla'm görelim neyler neylerse güzel eyler...
Can'ım keşke 9. Günden sonra bir gün arayla ilişki devam etseydi daha iyi olurdu sen bu günü değerlendir atlama sakın çok boşluk bırakmışsın çünkü özellikle dün olmalıydı yarın ki Ateş'ini de yaz olur mu inşaallah güzel olur sonuEnfalcim 1.gun 36.5(Normalde 36.0 ile adet olurdum ama gecen ay atesim hep yuksekti ve 37 lere ulasinca hamileyim diye kapildim 2 gun gecikti ve 36.5 ile adet oldum.Hatta parca parca geldi adetim acaba kimyasal gebelik mi diye dusunuyorum) 2.gun 35.8. 3.gun 36.1. 4.gun. 36.2. 5.gun. 36.4.
6.gun. 36.4. 7.gun. 36.3. 8.gun. 36.1. 9.gun. 36.3. 10.gun. 36.2. 11.gun. 36.2. 12.gun. 36.4. 13.gun. 36.7. Her gun sabah 7_8 arasi yataktan kalkmadan dil altindan olctum canim.Adetlerim duzenli 27_28 gunde olurum.Bu arada 9.gun oldu iliski.
Can'ım hep dua ediyorum zaten çok zor insan başka sıkıntılı durumlar yaşayınca sanki hep Birşeyler ters gidecek gibi geliyorEvet canım inan sevincimi bile yaşatmadılar... İnşaallah tek tesellim bu gün yaptığım test koyulaşmayı görünce moralim düzeldi biraz... Seni yakaladım araları az olsun dedim.. İnşaallah seninde kızın gelecekmiş galiba...çok sevindim canım kandmaları hiç dert etme ben oğlumda hep kanamalı geçirdim ama çok dinlen sende sakın yorma kendini... Ben hep yatıyorum elim bir şeye gitmiyor çünkü... Dua et nolur bu psikolojiyi ve olayı unutayım en azından biraz uyuyabileyim...
Olacak Can'ım üzülme bu grupta herkesin olacak bak görürsün ben Enfal Balam en eskilerdik sende çok üzüntüler yaşadın. Rabbim mükafatını verir inşallahHürrerim korunmasız 3. ay,ben de içine doğuyor muyumçok üxzülüyorummm
Çok sağol Canım olayı unutmak istiyorum ama olmuyor benim tvyle hiç aram yoktur zaten kitap okuyamadım daha bu gün biraz kendime geliyorum yarın da rapor almak için gideceğim birde millieğitime şikayet dilekçesi yer değişikliği talep edicem inşaallah bebeğim benimle kalır seneye de okula başlamam sonra doğum izni ücretsiz izin derken iki sene okuldan uzak olmak iyi gelecek hem oğlumla daha iyi ilgilenirim derslerine... Dua et bana nolur çok muhtacım...Can'ım hep dua ediyorum zaten çok zor insan başka sıkıntılı durumlar yaşayınca sanki hep Birşeyler ters gidecek gibi geliyorinsan inanılmaz korkuyor Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah ikinciler nazlı evet teyzesi büyük ihtimal kız ama hala kesin değil yarın fırsat bulabilirsem bir arkadaşıma gideceğim kadın doğum uzmanı birde o bakacak inşallah sağlıklıdır belki o cinsiyetini de görebilir inan önemli değil yeterki sağlıkla kucağımızda olsunlar...yaşadıkların çok zor unutmaya çalış bu sürede okula gitmemek daha iyi senin için Herşeyde bir hayır vardır bu olay senin rapor alıp evde olmanı sağlayacak bu durum hem sana hem bebeğine iyi gelir inşallah yorulmazsın çok önemli ilk dönemde çünkü şer de de bir hayır var diye düşünmeye çalış belki işe gitsen ters giden birşeyler olacaktı... Bilemiyor insan Can'ım Rabbim sağlık versin yeter ki kitap oku tv izleme gündüz çok kötü tv hiç birşey yok radyo dinle inan daha iyi geliyor
Can'ım keşke 9. Günden sonra bir gün arayla ilişki devam etseydi daha iyi olurdu sen bu günü değerlendir atlama sakın çok boşluk bırakmışsın çünkü özellikle dün olmalıydı yarın ki Ateş'ini de yaz olur mu inşaallah güzel olur sonu
Olacak Can'ım üzülme bu grupta herkesin olacak bak görürsün ben Enfal Balam en eskilerdik sende çok üzüntüler yaşadın. Rabbim mükafatını verir inşallah[/QAm
Amin canımcım daha yeni toparlıyorum.Yaşım sizlerden büyük bu yüzden daha üzülüyorum biliyorsun.BEnim de Enfalin gibi bir bebek haberine cok ihtiyacım var dualarınızı eksik etmeyin Hamiş duası istiyorummm.
Canım eğer erkekte sperm problemi yoksa yumurtlama tahmin ettiğin günlerde her gün olmasında sakınca yok bol bol takviye yedir o sıralarda birde e vitamini ben bu ay onu yaptım kendim de ferrosanol kullandım Demir ilacı.. Sen Ateşini yaz yine yardımcı oluruz inşaallah... Dualarımızdasın kardeşim inan..Canım dun ateşim dusuktu ve eminim yumurtlama olmadı.Çünkü kasıklarım bugun ağrıyor.Bugun ve yarın olursa salı ara verir çarşamba devam ederiz.Hem spermler biraz biriksin istedim.
Kesinlikle bir süre evde olmak iyi gelir merak etme sen, bende bugün işe başladım ama bu seferde sesim kısık ödem yapmış ses telleriÇok sağol Canım olayı unutmak istiyorum ama olmuyor benim tvyle hiç aram yoktur zaten kitap okuyamadım daha bu gün biraz kendime geliyorum yarın da rapor almak için gideceğim birde millieğitime şikayet dilekçesi yer değişikliği talep edicem inşaallah bebeğim benimle kalır seneye de okula başlamam sonra doğum izni ücretsiz izin derken iki sene okuldan uzak olmak iyi gelecek hem oğlumla daha iyi ilgilenirim derslerine... Dua et bana nolur çok muhtacım...
Canım sana bir tavsiyem var burda herşeyden anlayan bir teyzemiz var o hamile bir bayana önerdi ve hemen faydasını gördü ilaç kullanamıyordu oda. Kuru bamya yı hafif haşlayıp bir tülbentin üzerine ez üzerine zeytinyağı yap Boğaz'ına sar.. Hepsini alıyor...iyi ol dikkat et kendine ben de işte virane bir şehir gibiyim toparlanmaya çalışıyorum ama beceremiyorum bakalım elbet zsmanı var bundan sonrasını raporla geçirme düşüncesindeyim inşaallah bakalım nereye kadar inşaallah bebeğim beni bırakmaz da birlikte evde vakit geçiririz.. İğne için doktora gittim başka bir bölüme yönlendirdi perşembe test yapılıp ona göre dozajı ayarlanacakmış inşaallah pişmana kadar bir terslik olmaz... Anneciğine de geçmiş olsun...Kesinlikle bir süre evde olmak iyi gelir merak etme sen, bende bugün işe başladım ama bu seferde sesim kısık ödem yapmış ses tellerihiç çıkmıyor hayırlısı ile bir doğsa sağlıkla öyle çok sıkıntı çekti ki benimle beraber kuzum Rabbim onu korusun hep dilimde dua, geçen hafta da kulak iltihabı geçirdim şimdi bir yandan grip gibi öksürük diğer yandan ses çıkmıyor işe başladım. Annem biraz rahatsız bu sıralar ona ayrı üzülüyorum. Ne bileyim canım ya Rabbimin imtihanları bunlar olsun beterlerinden korusun inşallah...Sende kafanı biraz dağıtmaya çalış aynen bir süre evde hem bebeğinle hem oğlunla huzurlu vakit geçirirsin. Mis gibi işte bunların hayali düşüncesi seni rahatlatır. Canım. Güzel haberlerini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?