- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.381
Çok sevindim canım Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin değer güzel katlamış maşallah inşallah kese ve kalp atışlarını da görürsünüz Can'ım. Biz de iyiyiz çok şükür ama öksürük devam ediyorCanım dün gittim kan ver demişti sabahtan değerim 637 olmuş ikiye katlaması için bu gün 520 olması gerekiyordu çok şükür iki katını da geçmiş doktor bile şaşırdı.. Ama ultrasona almadı gerek yok dedi salı gel keseyi net karından görürüz dedi eşimde Çarşamba gelelim dedi o zamana hem 5000 i de geçiyor inşaallah kalp atışları da duyulur.. İşte böyle arkadaşım... Çok şükür iyiyiz biz sizde iyiymisiniz Nazlı kızınla..
Çok zor bilirim Can'ım bende 2 yıl bekledim ikinci meleğimi inşallah sağlıkla alırım kucağıma benim oğlum da 9 yaşında Rabbim inşallah senin ve evladının yüzünü güldürür Dualarımda seni de söyleyeceğimkızlar ben sizlere dua ediyorum ne olur sizde bana dua edin ,
benimde 9 yaşında bir kızım var onun istegiyle kardeş yapmaya karar verdik , kızıma çok kolay hamile kaldım ama bu sefer olmuyor sebepsiz rabbim zamanı gelmedi herhalde ...
geçen hafta bir yiğenim oldu kızıma vıdeosunu gösterdim bebeğin , gözleri doldu çenesi tıtremeye başladı , düşünün o kadar çok istiyor
herzaman söylerim birinin kendinden çok başkasına ettiği dualar kabul olurmuş diye , NE OLUR SİZDE BANA DUA EDİN
RABBİM KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN HAYIRLISIYLA İNŞALLAH
Yolundadır güzelim inanıyorum ben sen bol bol dinlen tek ilacın dinlenmek bende aynı bahar alerjisi var bende çok hapşırıyordum her seferinde karnımda hissediyorum hapşırduğumda.. İnşaallah duyarım Çarşamba o Zaman annelere söylemeyi düşünüyoruzÇok sevindim canım Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin değer güzel katlamış maşallah inşallah kese ve kalp atışlarını da görürsünüz Can'ım. Biz de iyiyiz çok şükür ama öksürük devam ediyoröksürünce karnım acıyor Rabbim Melek'lerimizi korusun inşallah bende salı gideceğim kontrole inşallah herşey yolundadır :)
Ahh ne güzel telaşlar bunlar Allahım bizede bu telaşları bu heycanları yaşamayı nasip et inşallahYolundadır güzelim inanıyorum ben sen bol bol dinlen tek ilacın dinlenmek bende aynı bahar alerjisi var bende çok hapşırıyordum her seferinde karnımda hissediyorum hapşırduğumda.. İnşaallah duyarım Çarşamba o Zaman annelere söylemeyi düşünüyoruz
Öyle canım gerçekten herşeyi unutmuşum hep oğlumdaki zamanları hatırlamaya başladım... İnşaallah tez vakitte sende yaşa hep birlikte devam etsin hamileliklerimiz... İnanıyorum olacakAhh ne güzel telaşlar bunlar Allahım bizede bu telaşları bu heycanları yaşamayı nasip et inşallah
Enfalcim belirtilerini yazarmısın birde herhangi bişey yaptnmı ekstra olarak normal adet belirtilerin varmıydı ayyyy belirti arayıp duruyorum yine yaaa Allah sonumu hayretsnÖyle canım gerçekten herşeyi unutmuşum hep oğlumdaki zamanları hatırlamaya başladım... İnşaallah tez vakitte sende yaşa hep birlikte devam etsin hamileliklerimiz... İnanıyorum olacak
Canım benim ayaklarım üşür hamile kalınca buz tutar ve ben en çok Ateş ölçme yöntemiyle anladım...birde adet olacağımda göğüslerim hiç sızlamaz dı ki öğrenmeden önce yürürken bile hissettim içindeki acıyı hani süt dolar ya emzirirken ağır hissedersin öyle... Bunlar çok belirgindi birde migren girer adete yakın o girmedi... Ama sivilcem çıktı tamam dedim adet oluyorum sonra hepsi kayboldu... Kasık Ağrı'sı adet günüm geçtikten sonra başladı şimdilerde geçti çok şükür bel ağrısı var sadece... İnşaallah vardır canım ya çok isterim inanEnfalcim belirtilerini yazarmısın birde herhangi bişey yaptnmı ekstra olarak normal adet belirtilerin varmıydı ayyyy belirti arayıp duruyorum yine yaaa Allah sonumu hayretsn
Bu ateş ölçme yöntemini bi anlayabilsem yapıcamda hiç aklım almıyorCanım benim ayaklarım üşür hamile kalınca buz tutar ve ben en çok Ateş ölçme yöntemiyle anladım...birde adet olacağımda göğüslerim hiç sızlamaz dı ki öğrenmeden önce yürürken bile hissettim içindeki acıyı hani süt dolar ya emzirirken ağır hissedersin öyle... Bunlar çok belirgindi birde migren girer adete yakın o girmedi... Ama sivilcem çıktı tamam dedim adet oluyorum sonra hepsi kayboldu... Kasık Ağrı'sı adet günüm geçtikten sonra başladı şimdilerde geçti çok şükür bel ağrısı var sadece... İnşaallah vardır canım ya çok isterim inan
Aslında basit ve bedava bir yöntem hiç test yapmana gerek yok ben iki üç ayda öğrendim o topiğe gelirsen arkadaşlar yardımcı olur merak etme ama inşaallah ihtiyacın olmaz da hamile kalırsın bende yardımcı olurum kafana takılan birşey olursa sen oku Oray'ı ilk sayfada herşeyi anlatıyor zaten,,Bu ateş ölçme yöntemini bi anlayabilsem yapıcamda hiç aklım almıyor
Sıkılmadan usanmadan sorularımı cevapladgn için çok sağol arkadaşımAslında basit ve bedava bir yöntem hiç test yapmana gerek yok ben iki üç ayda öğrendim o topiğe gelirsen arkadaşlar yardımcı olur merak etme ama inşaallah ihtiyacın olmaz da hamile kalırsın bende yardımcı olurum kafana takılan birşey olursa sen oku Oray'ı ilk sayfada herşeyi anlatıyor zaten,,
Bulamadım topiği yaaAslında basit ve bedava bir yöntem hiç test yapmana gerek yok ben iki üç ayda öğrendim o topiğe gelirsen arkadaşlar yardımcı olur merak etme ama inşaallah ihtiyacın olmaz da hamile kalırsın bende yardımcı olurum kafana takılan birşey olursa sen oku Oray'ı ilk sayfada herşeyi anlatıyor zaten,,
Aşk olsun arkadaşım neden sıkılayım keşke faydam dokunsa inan çok Mutlu olurum... Gebelik bölümünde bu topik üst kısımda sabit konu Ateş ölçme yöntemi adı... Topik sahibi veson arkadaşımız sağolsun bana çok yardımı dokundu sende gel OrayaBulamadım topiği yaa
İnşaallah bizimkiler gibi çok büyümeden kardeşi geliverir kızının...Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın çok yıpratıcı bir süreç... Dua ile...Arkadaslar,Tüm hamilelilleriniz hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.
Benim kiz,iki yasinda.yanliz oldugumuz icin,cocuklari,bebekleri görünce cok seviniyor.gecen gün disarida dört kardesi görünce,birden durdu ve onlari dalikalarca seyretti.Böyle anlarda icim ciz ediyor.simdilik oyun arkadasi ariyor ama ilerde kardesi olmazsa cok üzulecegini hissediyorum
Hayirlisi insallah...
Canım seni çok iyi anlıyoruz hepimiz burda evlatlarımıza kardeş için çırpınıyoruz ben bu yolda 4 yılımı verdim bir düşük bir kimyasal aynı dediğin gibi ilkine ilk aydan kalınca yine öyle olacak sandım ama evde ki hesap çarşıya uymuyormuş... Rabbimin de bir planı varmış... Çok şükür geçen hafta güzel haberi aldık inşaallah tamamına erer ve en kısa Zaman da darısı başınıza
Çok zor bilirim Can'ım bende 2 yıl bekledim ikinci meleğimi inşallah sağlıkla alırım kucağıma benim oğlum da 9 yaşında Rabbim inşallah senin ve evladının yüzünü güldürür Dualarımda seni de söyleyeceğim
Merhaba canım, aynı gün bizim kuzucuklar :) Nasıl gidiyor ? Cinsiyeti belli olmuştur artık erkek demişti galiba sana, bizim ki kızzEnfal97 arkadaşım hayırlı olsun herşey gönlünce olsun. rabbim tamamına edirsin. sağsalim kucağımıza alalım inşallah. isteyen herkesede tez zamanda bebişlerini nasip etsin rabbim. :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?