İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Çok sevindim canım Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin değer güzel katlamış maşallah inşallah kese ve kalp atışlarını da görürsünüz Can'ım. Biz de iyiyiz çok şükür ama öksürük devam ediyor öksürünce karnım acıyor Rabbim Melek'lerimizi korusun inşallah bende salı gideceğim kontrole inşallah herşey yolundadır :)

Çok zor bilirim Can'ım bende 2 yıl bekledim ikinci meleğimi inşallah sağlıkla alırım kucağıma benim oğlum da 9 yaşında Rabbim inşallah senin ve evladının yüzünü güldürür Dualarımda seni de söyleyeceğim

Yolundadır güzelim inanıyorum ben sen bol bol dinlen tek ilacın dinlenmek bende aynı bahar alerjisi var bende çok hapşırıyordum her seferinde karnımda hissediyorum hapşırduğumda.. İnşaallah duyarım Çarşamba o Zaman annelere söylemeyi düşünüyoruz

Ahh ne güzel telaşlar bunlar Allahım bizede bu telaşları bu heycanları yaşamayı nasip et inşallah

Ahh ne güzel telaşlar bunlar Allahım bizede bu telaşları bu heycanları yaşamayı nasip et inşallah
Öyle canım gerçekten herşeyi unutmuşum hep oğlumdaki zamanları hatırlamaya başladım... İnşaallah tez vakitte sende yaşa hep birlikte devam etsin hamileliklerimiz... İnanıyorum olacak

Öyle canım gerçekten herşeyi unutmuşum hep oğlumdaki zamanları hatırlamaya başladım... İnşaallah tez vakitte sende yaşa hep birlikte devam etsin hamileliklerimiz... İnanıyorum olacak
Enfalcim belirtilerini yazarmısın birde herhangi bişey yaptnmı ekstra olarak normal adet belirtilerin varmıydı ayyyy belirti arayıp duruyorum yine yaaa Allah sonumu hayretsn

Enfalcim belirtilerini yazarmısın birde herhangi bişey yaptnmı ekstra olarak normal adet belirtilerin varmıydı ayyyy belirti arayıp duruyorum yine yaaa Allah sonumu hayretsn
Canım benim ayaklarım üşür hamile kalınca buz tutar ve ben en çok Ateş ölçme yöntemiyle anladım...birde adet olacağımda göğüslerim hiç sızlamaz dı ki öğrenmeden önce yürürken bile hissettim içindeki acıyı hani süt dolar ya emzirirken ağır hissedersin öyle... Bunlar çok belirgindi birde migren girer adete yakın o girmedi... Ama sivilcem çıktı tamam dedim adet oluyorum sonra hepsi kayboldu... Kasık Ağrı'sı adet günüm geçtikten sonra başladı şimdilerde geçti çok şükür bel ağrısı var sadece... İnşaallah vardır canım ya çok isterim inan

Bu ateş ölçme yöntemini bi anlayabilsem yapıcamda hiç aklım almıyor

Bu ateş ölçme yöntemini bi anlayabilsem yapıcamda hiç aklım almıyor
Aslında basit ve bedava bir yöntem hiç test yapmana gerek yok ben iki üç ayda öğrendim o topiğe gelirsen arkadaşlar yardımcı olur merak etme ama inşaallah ihtiyacın olmaz da hamile kalırsın bende yardımcı olurum kafana takılan birşey olursa sen oku Oray'ı ilk sayfada herşeyi anlatıyor zaten,,

Sıkılmadan usanmadan sorularımı cevapladgn için çok sağol arkadaşım

Bulamadım topiği yaa

Bulamadım topiği yaa
Aşk olsun arkadaşım neden sıkılayım keşke faydam dokunsa inan çok Mutlu olurum... Gebelik bölümünde bu topik üst kısımda sabit konu Ateş ölçme yöntemi adı... Topik sahibi veson arkadaşımız sağolsun bana çok yardımı dokundu sende gel Oraya

Arkadaslar,Tüm hamilelilleriniz hayirli olsun Allah tamamina erdirsin.
Benim kiz,iki yasinda.yanliz oldugumuz icin,cocuklari,bebekleri görünce cok seviniyor.gecen gün disarida dört kardesi görünce,birden durdu ve onlari dalikalarca seyretti.Böyle anlarda icim ciz ediyor.simdilik oyun arkadasi ariyor ama ilerde kardesi olmazsa cok üzulecegini hissediyorum
Hayirlisi insallah...

İnşaallah bizimkiler gibi çok büyümeden kardeşi geliverir kızının...Rabbim kimseyi bu yolda oyalamasın çok yıpratıcı bir süreç... Dua ile...

amin canım inşallah sanada hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah

sagol canım allahım dualarımızı kabul etsin hepimizin

Enfal97 arkadaşım hayırlı olsun herşey gönlünce olsun. rabbim tamamına edirsin. sağsalim kucağımıza alalım inşallah. isteyen herkesede tez zamanda bebişlerini nasip etsin rabbim. :*

Enfal97 arkadaşım hayırlı olsun herşey gönlünce olsun. rabbim tamamına edirsin. sağsalim kucağımıza alalım inşallah. isteyen herkesede tez zamanda bebişlerini nasip etsin rabbim. :*
Merhaba canım, aynı gün bizim kuzucuklar :) Nasıl gidiyor ? Cinsiyeti belli olmuştur artık erkek demişti galiba sana, bizim ki kızz Bu sıralar maşallah iyi hissediyorum kendi mi hareketleri de epey güçlendi özellikle tatlı yedikten sonra tekmeler başlıyor, tekme dışındakiler kıpırtı gibi basınç gibi bende ama tekmeler bariz belli oluyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, 6 Nisan da detaylıya gideceğim Peritinoloji uzmanına, inşallah onu da sorunsuz atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…