- 12 Temmuz 2006
- 1.435
- 1.129
- 333
- 42
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.401
Canım teşekkür ederim ben doktorumdan perşembeden önceye randevu bulamadım bende dün dayanamadım devlet hastanesine gittim kesemizi gördük 7.2 mm dedi doktor yarında kendi doktorumda var randevum bakalım neler olacak..Enfal97 canım nasılsın? Gittin mi dr a ? Gördün mü bebişi, umarım herşey yolundadır.
Can'ım teşekkür ederim çok şükür rabbime bu günleri gördük inşallah kucağımıza almak nasip olur hepimizin.. Bekleyenlerde bir an önce alırlar müjdeli haberi..senin Nasıl gidiyorEnfal97 arkadaşım hayırlı olsun herşey gönlünce olsun. rabbim tamamına edirsin. sağsalim kucağımıza alalım inşallah. isteyen herkesede tez zamanda bebişlerini nasip etsin rabbim. :*
Çok sevindim Can'ım darısı kalp atışına inşallah ben 6+0 de duymuştum inşallah sende sağlıkla duyarsın Can'ım güzel haberlerini bekliyorum Dr dan sonra yaz mutlakaCanım teşekkür ederim ben doktorumdan perşembeden önceye randevu bulamadım bende dün dayanamadım devlet hastanesine gittim kesemizi gördük 7.2 mm dedi doktor yarında kendi doktorumda var randevum bakalım neler olacak..
Yazarım inşaallah ben bu gün 5+4 üm..haftaya inşaallah 6 olcam ama sen vajinal mi duymuştun..doktorum pek vajinal bakmıyor benim keseyi bile bekledi gerek yok bekleyelim diyor...Çok sevindim Can'ım darısı kalp atışına inşallah ben 6+0 de duymuştum inşallah sende sağlıkla duyarsın Can'ım güzel haberlerini bekliyorum Dr dan sonra yaz mutlaka
Slm canım kardeşim o testten sonra daha test yaptırmadi o sonuç fazla kafasını karistirdi bizde o yüzden umursamamasini söyledik sonuç ne olursa olsun Allah in taktiri ki kesin bişeyde yok dortada istatistik değerlendirme sonucuna gore bi ihtimal demisti öyle işte hayırlısı olsun hepimiz sağ salim alalım kucagimiza bebislerimizi.balammm canım merak ettim kardeşini testi biraz sıkıntılı çıkmıştı ?
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz :) ben vaginal duymuştum canım benim dr zaten neredeyse 10.hafta bitene kadar alttan baktı daha net görüntü ve ölçüm oluyor dedi, hatta 12. haftada ikili test için gittiğim prof bile alttan bakmak istedi ama ben gerek yok dedim. Yurt dışında da böyleymiş 12. haftaya kadar alttan bakılıyormuş.Yazarım inşaallah ben bu gün 5+4 üm..haftaya inşaallah 6 olcam ama sen vajinal mi duymuştun..doktorum pek vajinal bakmıyor benim keseyi bile bekledi gerek yok bekleyelim diyor...
Aynen hiç üzmesin kendini Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...Slm canım kardeşim o testten sonra daha test yaptırmadi o sonuç fazla kafasını karistirdi bizde o yüzden umursamamasini söyledik sonuç ne olursa olsun Allah in taktiri ki kesin bişeyde yok dortada istatistik değerlendirme sonucuna gore bi ihtimal demisti öyle işte hayırlısı olsun hepimiz sağ salim alalım kucagimiza bebislerimizi.
Canım inan alttan bakıldığında çok huzursuz oluyorum ama Şükrü'nü doktorun acele etmiyor gerek yok diyor bekliyor bu gün kese 5+3 günlük çıktı haftasıyla bire bir tutuyor sata göre tam da öyleyim ama düşüğümde öyle değil de hep bi terslik hep geriden geliyordu 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi.. Çok şükür kese düzgün görüşebiliyor zaten... İşte böyle inşaallah hep böyle normal gider herşey..Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz :) ben vaginal duymuştum canım benim dr zaten neredeyse 10.hafta bitene kadar alttan baktı daha net görüntü ve ölçüm oluyor dedi, hatta 12. haftada ikili test için gittiğim prof bile alttan bakmak istedi ama ben gerek yok dedim. Yurt dışında da böyleymiş 12. haftaya kadar alttan bakılıyormuş.
Canım Hayırlısı olsun, inşallah sorunsuz devam edecek ve minnoş annesine gelecek canım. 15 gün sonra sağlıkla duyarsın inşallah zaten dr un üstten bakmak için bu tarihi vermiştir. Ama haklısın alttan bakılması benide çok geriyordu ama yapacak çok bir şey yok, dr öyle yapalım diyince itiraz edemiyor insan, neyse sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah...Canım inan alttan bakıldığında çok huzursuz oluyorum ama Şükrü'nü doktorun acele etmiyor gerek yok diyor bekliyor bu gün kese 5+3 günlük çıktı haftasıyla bire bir tutuyor sata göre tam da öyleyim ama düşüğümde öyle değil de hep bi terslik hep geriden geliyordu 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi.. Çok şükür kese düzgün görüşebiliyor zaten... İşte böyle inşaallah hep böyle normal gider herşey..
Hoş geldin canım,Herkese merhaba sanırım bu bölüm bu aralar Tamda bana göre bir kızım var 8 yaşında 8 yıldır da ikinci çocuğum olmuyor kızımda 4 yıl. Sonra kendiliğinden oldu çok şükür
Bu arada Kasım ayında ve Mart ayında toplam 2 defa tüp denedik ama tutmadı
Birakicam artık dedim ama kafamdan o isteği silemiyorum:)
Suanda bazı bitkisel kurler yaptım d3nemeye devam :))))
Yok Canım sakın yanlış anlama eski doktorum öyleydi hep alttan bakardı ama ben öyle geriliyordum ki hamileyken insan çok daha hassas oluyor o yüzden yoksa alttan bakmak sakıncalı demem asla şöyle düşünüyorum erken de öğrensem geçte öğrensem sonuçta elimizden birşey gelmiyor o yüzden bekliyorum haftaya cuma raporum bitiyor yenilemek için cuma mecbur başka bir doktora gitmem lazım inşaallah o gün duyarız pıt pıtları.. İnan yaşadığım olaylardan dolayı hiç tadını çıkaramıyorum bu günlerin oysa ne kadar çok beklemiştim bu günleri demek imtihan böyle bir şeymiş hayali kurduğun şey ellerindey ken başka bir şeyle sınanmak.. Rabbim acımızı unutturacak başka acılar vermesin...Canım Hayırlısı olsun, inşallah sorunsuz devam edecek ve minnoş annesine gelecek canım. 15 gün sonra sağlıkla duyarsın inşallah zaten dr un üstten bakmak için bu tarihi vermiştir. Ama haklısın alttan bakılması benide çok geriyordu ama yapacak çok bir şey yok, dr öyle yapalım diyince itiraz edemiyor insan, neyse sağlıklı olsunlar sağlıkla gelsinler inşallah...
Sağol canım teşekkür ederim saglicakla kucagina alirsin insallah bebeğiniHoş geldin canım,
burada herkesin bir hikayesi var. Bırakma ve vazgeçme lütfen başka şeylerle oyala kendini o başka ama vazgeçme elbet Rabbim doğru zamanda ikinci meleğini gönderecektir. 2 yıl uğraştım ben 1 kürtaj 2 kimyasal gebelik oldu Rabbim şimdi kızımı gönderdi, kendini rahatlat olacağına olan inancını kaybetme rabbim verir inşallah...
Merhaba canım, aynı gün bizim kuzucuklar :) Nasıl gidiyor ? Cinsiyeti belli olmuştur artık erkek demişti galiba sana, bizim ki kızzBu sıralar maşallah iyi hissediyorum kendi mi hareketleri de epey güçlendi özellikle tatlı yedikten sonra tekmeler başlıyor, tekme dışındakiler kıpırtı gibi basınç gibi bende ama tekmeler bariz belli oluyor Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, 6 Nisan da detaylıya gideceğim Peritinoloji uzmanına, inşallah onu da sorunsuz atlatırım.
Ay canım, çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasınmerhaba canım. evet aynı gün bebişlerimizbenimde hareketleri iyice arttı. sevindim kendini iyi hissetmene inşallah hep böyle iyi hissedersin :) dün arabayla küçük bi kaza atlattık çok korktum. kazadan sonra çok hareketlendi bende acaba göbek kordonunda çıktıda . can havline çırpınıyormu dedim. çok korktum kaybedicem diye çok şükür hiç kimsede bişey yok . korkusu yetti bize.. rabbime emanetiz hepimiz.
benimde kontrol 14nisanda detaylıya giricem. bekliyorum sabırsızlıkla 14nisanı.
İnşallah canım, Umudunu kaybetme, benim tanıdığım ne insanlar var, kaç tüp bebekten, kaç kimyasaldan sonra kendiliğinden hamile kalan, Rabbim elbet zamanını biliyordur. Hatta bir tanıdığım evlat edinmişti bir bebeği , 6 ay sonra hamile kaldı, kendiliğinden ikisini birlikte büyüttü, Seni çok iyi anlıyorum insan ümitsizliğe kapılıyor ama bizim için neyin ne zaman hayırlı olduğunu bilemeyiz, O yüzden sen inancını kaybetme bitkisel devam et, eşinde keçiboynuzu suyu ve özü içsin, Bende hafif PKO var. Tedavi oldu, ilaçla yumurta geliştirici iğne sonrası normal yoldan kaldım. İnşallah gelecek bebeğin...Sağol canım teşekkür ederim saglicakla kucagina alirsin insallah bebeğini
8 yıl oldu ama 2 negatif tüp bebek umudumda pek kalmadı gibi
Özel birsey Yaptınizmi siz tedavi oldunuz mu neden olmuyordu
İnşallah duyasın canım,yanlış anlamadım merak etme, Rabbim bizimde yüzümüze güldü bak, nerelerden geldik bu günlere, inşallah sağlıkla kucağımıza da alıp bebekliklerini de konuşacağız... Cuma ya kalp atışlarını duyarsın inşallah, Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin, her şerde bir hayır var inan bana, senin bu olay benim yaşadığım böbrek iltihabı hamileliklerimizin en sıkıntılı zamanlarında evde olmamızı sağladı, belki o riskli zamanlarda işte olmak sıkıntı olacaktı, bilemiyor insan, düşünmemeye çalış, başka şeylerle oyala kendini bak havalar çok güzel ufak yürüyüşler yap iyi gelir bence kafanda kurma diyorum ya her şerde bir hayır vardır. Rabbim bizler için en iyisini en doğrusunu nasip etsin...Yok Canım sakın yanlış anlama eski doktorum öyleydi hep alttan bakardı ama ben öyle geriliyordum ki hamileyken insan çok daha hassas oluyor o yüzden yoksa alttan bakmak sakıncalı demem asla şöyle düşünüyorum erken de öğrensem geçte öğrensem sonuçta elimizden birşey gelmiyor o yüzden bekliyorum haftaya cuma raporum bitiyor yenilemek için cuma mecbur başka bir doktora gitmem lazım inşaallah o gün duyarız pıt pıtları.. İnan yaşadığım olaylardan dolayı hiç tadını çıkaramıyorum bu günlerin oysa ne kadar çok beklemiştim bu günleri demek imtihan böyle bir şeymiş hayali kurduğun şey ellerindey ken başka bir şeyle sınanmak.. Rabbim acımızı unutturacak başka acılar vermesin...
aynen bende öyle düşüyorum diyorum ki ben cesaret edip hamileyim diye rapor alamazdım ama şimdi bu durumdan raporluyum ve çok şükür iş arkadaşlarımdan uzak kalmak da iyi geliyor onlardan saklamak çok zor olacaktı ve söylesem nazar olacak diye korkacaktım şimdi evde bol bol dinleniyorum ama hiç diğer hamileliklerim gibi değil çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sanki doğuma günler kalmış gibi.. Okan sulandırıcı iğneden mi bilmiyorum inan çok pimpirikli oldum artık..İnşallah duyasın canım,yanlış anlamadım merak etme, Rabbim bizimde yüzümüze güldü bak, nerelerden geldik bu günlere, inşallah sağlıkla kucağımıza da alıp bebekliklerini de konuşacağız... Cuma ya kalp atışlarını duyarsın inşallah, Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin, her şerde bir hayır var inan bana, senin bu olay benim yaşadığım böbrek iltihabı hamileliklerimizin en sıkıntılı zamanlarında evde olmamızı sağladı, belki o riskli zamanlarda işte olmak sıkıntı olacaktı, bilemiyor insan, düşünmemeye çalış, başka şeylerle oyala kendini bak havalar çok güzel ufak yürüyüşler yap iyi gelir bence kafanda kurma diyorum ya her şerde bir hayır vardır. Rabbim bizler için en iyisini en doğrusunu nasip etsin...
Öyle oluyor işte o pimpirik hiç gitmiyor içinden ikinciler çok nazlı geldiği için olabilir çünkü önceki kayıplar neyi yanlış yaptım kaygısı hepsi bir arada işte Rabbim bu kez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğana kadar rahat yokA
aynen bende öyle düşüyorum diyorum ki ben cesaret edip hamileyim diye rapor alamazdım ama şimdi bu durumdan raporluyum ve çok şükür iş arkadaşlarımdan uzak kalmak da iyi geliyor onlardan saklamak çok zor olacaktı ve söylesem nazar olacak diye korkacaktım şimdi evde bol bol dinleniyorum ama hiç diğer hamileliklerim gibi değil çok çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum sanki doğuma günler kalmış gibi.. Okan sulandırıcı iğneden mi bilmiyorum inan çok pimpirikli oldum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?