- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.521
Ya çok üzülüyorum böyle olunca lütfen bırakma kendini var elbet bir zamanı bak geçen gün 4 komşu kahvaltıya gittik iki tanesinin tek çocuğu var bizden baya büyükler ama tek söyledikleri şey vardı en az 4 çocuk olsun.. Keşke dağa fazla çabalasaydık dediler inan.. O yüzden biz daha genciz ve bizim yaşımızda yeni evlenenler var onları düşün ve kendini toparla yeni ay yeni umutlarBir ayı daha hüsranla kapatmış bulunmaktayım yine olmadı yine....
5 gün gecikmiştim oysaki test yapmak icin eczaneye gitmeye karar vermiştimki adet oldum cok üzgünüm yaa bi kez daha ümitlerim yerlebir oldu hayırlısı dimekten dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden Allah büyük vardır vakti ama çok yoruldum artk...Ya çok üzülüyorum böyle olunca lütfen bırakma kendini var elbet bir zamanı bak geçen gün 4 komşu kahvaltıya gittik iki tanesinin tek çocuğu var bizden baya büyükler ama tek söyledikleri şey vardı en az 4 çocuk olsun.. Keşke dağa fazla çabalasaydık dediler inan.. O yüzden biz daha genciz ve bizim yaşımızda yeni evlenenler var onları düşün ve kendini toparla yeni ay yeni umutlar
Slm canım inşallah yerleşme kanamasidir yani olabilir tabi yinede hemen umitlenme ama inşallah bu ay müjdeli haber verirsin dilerim Rabbim seninde yüzünü güldürür .Kızlar merhaba. Bir sorum var size. Adetime 10 gün var. Çok minik bir kanama olmuş. Kahverengimsi. Sizce nedir bu. Tedavinin yan ürünümü. Yerleşme kanamasıdır demek istiyorum ama sanırım erken
Canım yerleşme kanaması yumurtlamadan sonra 6-9 gün arasında olurmuş diye biliyorum ama tabi rahim kapalı kutu içerde neler oluyor bilemeyiz inşaallah öyledir arkadaşım bir kere de benim de böyle bir durum başıma gelmişti ben de yumurtlama geçti diye düşünmüştüm meğer çok kaliteli bir yumurtam daha varmış o çatlatmam leke gelmiş ve o günü değerlendirmek gerekiyormuş seninde adetine baya varKızlar merhaba. Bir sorum var size. Adetime 10 gün var. Çok minik bir kanama olmuş. Kahverengimsi. Sizce nedir bu. Tedavinin yan ürünümü. Yerleşme kanamasıdır demek istiyorum ama sanırım erken
Canım bnimde çatlatma iğnesinden 5 gün geçti. Bir gün fark var arada.Canım yerleşme kanaması yumurtlamadan sonra 6-9 gün arasında olurmuş diye biliyorum ama tabi rahim kapalı kutu içerde neler oluyor bilemeyiz inşaallah öyledir arkadaşım bir kere de benim de böyle bir durum başıma gelmişti ben de yumurtlama geçti diye düşünmüştüm meğer çok kaliteli bir yumurtam daha varmış o çatlatmam leke gelmiş ve o günü değerlendirmek gerekiyormuş seninde adetine baya var
Ozaman inşaallah yerleşmedir arkadaşım...hadi bu ay senden alalım Mutlu haberi...Canım bnimde çatlatma iğnesinden 5 gün geçti. Bir gün fark var arada.çatlama değildir sanmıyorum. Yumurta takibi yapıldı çünkü. Ama dediğin gibi belli de olmaz. Belki de rahimle ilgili basit birşey
Aşılama hayırlı olsun inşallah tutar ☝ bende bu ay doktora gideceğim hormon testi için. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunmerhaba gökçe bende 5 senedir 2. cocuk için uğraşıyorum dün aşılamamı yaptırdım sizin anlattığınız gibi göğüs sızlamam çok vardı bende adetten diye düşünmüştüm 2 ay önce hormon testleimde ploraktinim 165 çıktı ilaç kullandıktan sonra geçti sızlamalarım
merhaba acaba aşılamanı nerde yaptırdın bende istiyorum diye merak ettim bide hangi ilaçları kullandırdı aşılama öncesiamin canım inş bu güzel günün yüzü suyu hürmetine rabbim isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?