İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Bir ayı daha hüsranla kapatmış bulunmaktayım yine olmadı yine....
Ya çok üzülüyorum böyle olunca lütfen bırakma kendini var elbet bir zamanı bak geçen gün 4 komşu kahvaltıya gittik iki tanesinin tek çocuğu var bizden baya büyükler ama tek söyledikleri şey vardı en az 4 çocuk olsun.. Keşke dağa fazla çabalasaydık dediler inan.. O yüzden biz daha genciz ve bizim yaşımızda yeni evlenenler var onları düşün ve kendini toparla yeni ay yeni umutlar

of ya birinciyi yapamadım ki ikinciyi bekliyim. hiç umudum yok.

5 gün gecikmiştim oysaki test yapmak icin eczaneye gitmeye karar vermiştimki adet oldum cok üzgünüm yaa bi kez daha ümitlerim yerlebir oldu hayırlısı dimekten dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden Allah büyük vardır vakti ama çok yoruldum artk...

Kızlar merhaba. Bir sorum var size. Adetime 10 gün var. Çok minik bir kanama olmuş. Kahverengimsi. Sizce nedir bu. Tedavinin yan ürünümü. Yerleşme kanamasıdır demek istiyorum ama sanırım erken

Kızlar merhaba. Bir sorum var size. Adetime 10 gün var. Çok minik bir kanama olmuş. Kahverengimsi. Sizce nedir bu. Tedavinin yan ürünümü. Yerleşme kanamasıdır demek istiyorum ama sanırım erken
Slm canım inşallah yerleşme kanamasidir yani olabilir tabi yinede hemen umitlenme ama inşallah bu ay müjdeli haber verirsin dilerim Rabbim seninde yüzünü güldürür .

Canım yerleşme kanaması yumurtlamadan sonra 6-9 gün arasında olurmuş diye biliyorum ama tabi rahim kapalı kutu içerde neler oluyor bilemeyiz inşaallah öyledir arkadaşım bir kere de benim de böyle bir durum başıma gelmişti ben de yumurtlama geçti diye düşünmüştüm meğer çok kaliteli bir yumurtam daha varmış o çatlatmam leke gelmiş ve o günü değerlendirmek gerekiyormuş seninde adetine baya var

Canım bnimde çatlatma iğnesinden 5 gün geçti. Bir gün fark var arada. çatlama değildir sanmıyorum. Yumurta takibi yapıldı çünkü. Ama dediğin gibi belli de olmaz. Belki de rahimle ilgili basit birşey

Canım bnimde çatlatma iğnesinden 5 gün geçti. Bir gün fark var arada. çatlama değildir sanmıyorum. Yumurta takibi yapıldı çünkü. Ama dediğin gibi belli de olmaz. Belki de rahimle ilgili basit birşey
Ozaman inşaallah yerleşmedir arkadaşım...hadi bu ay senden alalım Mutlu haberi...

Merhaba arkadaşlar 33 yaşındayım ve 7 yasinda bir kızım var. Artık 2. Çocuğu istiyoruz ama kızım da ilk ay hamile kalmama rağmen 5 aydır hamile kalmiyorum. Ayrıca normalde reglimden bir hafta önce başlayan göğüs ağrı ve sizilarim 15 gun once başlamaya başladı. Bu ay yine gecen hafta göğüs hassasiyetim başladı ve biliyorum ki haftaya regl olacağım. Bunun sebebi ne olabilir acaba? Yumurtlama döneminde de göğüs acısı olduğunu okudum ama eğer döllenme olursa bu hassasiyet geçer mi yoksa devam mı eder? Çok teşekkürler

merhaba gökçe bende 5 senedir 2. cocuk için uğraşıyorum dün aşılamamı yaptırdım sizin anlattığınız gibi göğüs sızlamam çok vardı bende adetten diye düşünmüştüm 2 ay önce hormon testleimde ploraktinim 165 çıktı ilaç kullandıktan sonra geçti sızlamalarım

Aşılama hayırlı olsun inşallah tutar ☝ bende bu ay doktora gideceğim hormon testi için. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba canım ben sakaryadayım brda adatıp hastanesinde prof dr. bülent beye yaptırdım femera ve gonalf iğne 2 kutu kullandım ben yumurtalarım cok dirençliymiş zor büyüdü tek oda :)

anladım canım peki 2 günde bir yumurta kontrolüne gittinmi bu arada
hadi hayırlısı inşallah iyi haberlerini alırız :)

hakkında hayırlısı olsun kötü düşünme benim ilk aşılamam tutmadı bende öyle düşündüm ama şimdi pişman oldum 1.5 yıl geçti ilk aşılamamdan tekrar yaptırsaydım uzatmadan diyorum olsaydı şimdi doğum yapmıştım diyorum vb yaşın kaç bilmiyorum ama benim 29 oğlumda 6.5 yaşında inşallah çok sürmeden bidaha anne olmak nasip olur hepimize

Hayırlı kandiller güzel anneler ve anne adayları Rabbim bugüzel günün yüzü suyu hürmetine kalbimizdeki muradın şükür oldu namazını kılmayı nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah selam ve dua ile...hamile arkadaşlar bol bol dua edin bizlere

merhaba arkadaşlar şoktayım adetim 1 gün gecikti ve hemen evde test yaptım 2. çizği silik çıktı hemen doktora gittim beta_76 çıktı muhtemel 2 haftalık hamileyim doktor hamilesiniz diyince şoka girdim 2 gün dür hala düzelemiyorum inşallah darısı bekleyen herkesin başına

Çok umutsuzum artık kızlar. Adetime 5-6 gün var. Elimdeki ovulasyon testlerinden uyguladım bugün. Test çizgisi koyulaşması gerekirken iyice belli belirsiz hale gelmiş. Belli ki ben yine hamile değilim. Belki hamilesinizdir, umudunu kesme demeyin ne olur. İki yılı aşkındır test yorumlama uzmanı oldum artık. Biliyorum bu ayda hamile değilim.
Allahıma şükür olsun ki bir evladım var. Onunla hamileliği yaşadım. Doğum deneyimini yaşadım. Kanıyla canıyla varlığıyla tanıştım. 19 ay doya doya emzirdim. İşte bu benim bebeğim diyerek doya doya varlığıyla doldurdum yüreğimi. Kreş, anaokulu derken şimdi 3. sınıf öğrencisi, derslerinde başarılı, yakışıklı mı yakışıklı bir oğlum var. Her sabah okula yollarken arkasından dua ettiğim, Allah'a emanet ederek yolladığım gözümün nuru oğlum...
Ben 39 yaşındayım. Oğlum 9. Keşke daha erken 2. kez anne olsaydım diyemiyorum. Uzun yıllar kendimi ikinci bir çocuk için hiç hazır hissetmedim. Ama şimdi ise zamanla yarışıyorum.
Ben 16 yaşında babamı, geçen yıl anamı kaybettim. Anasız babasız kalınca bir kardeşin varlığının önemini yaşayarak hissediyor insan. İyiki onlar var. Anamın yokluğunu onların varlığı ile yatıştırıyorum bir yıldır.
İşte bu sebepten son bir yıldır ki çabam, oğlum birgün anasız babasız kaldığında kardeşinden; kardeşi de ondan güç bulsun diye...
Ama istemek yolun yarısı etmiyor bazen. Sonuçta herkes kaderini yaşıyor. Yavaş yavaş içimde filizlenen bebek isteği kaderi tekrar şekillendirmeye yetmiyor. Olmuyor...
İki yıldır her ayın 15 gününü hamilelik ihtimaliyle geçirmek çok yıpratıcı. Hasta olursun. Doktor antibiyotik verecek diye doktora gitmezsin. Film çektirmen gerekir, çektiremezsin. Ekim ayında nede olsa hamile kalamıyorum diye tükettiğim bir kutu antibiyotik karnımda filizlenmiş çaresizin canından etti belkide. Kimbilir!
Kendime tanıdığım sürenin sonuna yaklaşmak üzereyim. Son üç ay. Bu sayfayı tamamen kapatmaya az kaldı. Beklenti ile sürekli yaşanmıyor. Ümit, beklenti ve sonunda hayal kırıklığı...
Kaderde bebeğim olacağı varsa hamile kalırım elbet. Ama üç ay sonra ben artık bu işin peşini bırakıyorum.
Ben ne acılar yaşadım. İçimdeki filizlenen bebek özlemiyle de başederim Allah'ın izniyle.
İyi ki oğlum var. Oğlum annesiz babasız değil çok şükür. Rabbim bizi oğluma, oğlumu bize bağışlasın. Şükür... Şükür... Şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…