İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Maşallah. Tebrik ederim.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Can'ım benim için dolmuş seni çok çok iyi anlıyorum emin ol biliyorum bu konuda çoğumuz bir Dr kadar bilgili olduk bende senden çok farklı değildim ama Rabbim ol derse o oluyor oğlumdan sonra ilk hamileliği öğrendiğimde ovulasyon testinde neredeyse hiç çizgi yoktu reglime 1 gün vardı dayanamadım önce ilk idrarla erken gebelik testi yaptım Kocaman bir negatif tatildeydik bir sürü atladım çıktım suya 3 gün geçti önce ovulasyon testi yaptım silikten biraz fazla çıktı erken gebelik testini tekrar yaptım silik çıktı bu kez hastaneye gittik 300 dü değer 2 gün sonra 700 oldu ama 5 gün sonra sonu kimyasal gebelik ile bitti belki de hayırlısı şimdiydi bilemiyor ki insan geçen hafta bir arkadasım 30 haftada erken doğum ile kaybetti bebeğini o yüzden Rabbim sağlıklısını hayırlısını versin inşallah asla kendine bu eziyeti yapma lütfen biliyorum olacak sadece doğru Zaman'ı bekliyor Rabbim kimseyi evlat Özlem'inde bırakmasın inşallah Rabbim sana da bekleyen herkese hayırlısını nasip etsin inşallah bizlere de sağlıkla tamamlamak nasip olur... Umudunu kaybetme arkadasım olacak sadece inan

Hürrem çok iyisin. Sözlerin umut oldu bana. Aslında yine çok ümitli değildim ama yinede bir ovulasyon testi daha yaptım bugün. Bu seferde kontrol çizgisine yakın koyulukta ikinci çizgi belirdi. Dün ve ondan önceki gün belirsiz olan ikinci çizgi bugün koyulaşmış durumda. Reglime en az 2 gün var. Umutlanmadım desem yalan olur :)Hayırlısı inşallah. Rabbim hepimizin yüzünü güldürdün inşallah :)

Can'ım inşallah olacak bu ay olmasa bir dahaki ay Sen sakın umudunu kaybetme ve vazgeçme eğer ben vazgeçmiş olsaydım minik şimdi içimde olamazdı inan inşallah bu ay güzel haberlerini alırız. Rabbime en çok çocuklarımız için dua ediyorum onların yüzüne gülsün inşallah

Hürrem ovulasyon testim dünden dahada koyuydu bugün.Umudum çok daha arttı.Sabah gebelik testi yapayım diyorum. Yarın çatlatma iğnesinin 14. günü. Varsa çıkar heralde

Canlar bu sabah gebelik testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Şükür Rabbime. Sağlıcakla kucağıma almakda nasip olur inşallah. Çok heyecanlıyım. Kalbim ağzımda atıyor :)

Canlar bu sabah gebelik testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Şükür Rabbime. Sağlıcakla kucağıma almakda nasip olur inşallah. Çok heyecanlıyım. Kalbim ağzımda atıyor :)
Canımmmmmm Çok çok sevindim

Ben sana demiştim gördün mü Rabbim zamanını bilir en doğru zamanda gönderir meleğini, inşallah sağlıkla sihatle devam eder, bol bol ananas tüketmeye devam et, birde dr un vermese bile bence Progestan ilaç al mutlaka, İnşallah herşey çok güzel olacak beni haberdar etmeyi unutma

Merhaba canım evet uzun zamandır yoktun kız inşallah bakalım Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sen nasılsın? Herşey yolundadır umarım
önlük fotoğrafından kız diye tahmin etmiştim. ben de iyiyim. çocuklar, iş ve ev derken günler geçiyor

ay çok sevindim. inşallah sağlıklı bir hamileliktir

Teşekkür ederim güzel dileklerin için. İnşallah sağlıcakla devam eder hürrem. İçimde devam etmeyeceğine dair kötü bir duygu yok ama yinede insan tedirgin oluyor. Doktoru aradım bugün progestana devam et dedi. Pazartesi kontrole çağırdı. Hayırlısı Allahtan. Kısmetse 2017 Ocak doğumlu olacak. Oğlumda 2007 Ocak doğumlu. Tam 10 yaş olacak aralarında:)
ay çok sevindim. inşallah sağlıklı bir hamileliktir
İnşallah canım. Sağol :)

Canmmm hayırlı olsun inan hep içime doğuyodu bu sıralar senden haber alacağım ben artk tüp bebek yollarına düşücem herhalde cok sevindim cnm dar8sı biz bekleyenlere olsun inşallah

Canım İnşallah devam edecek kalbini karatma zaten, Umut dolu olsun için, bizim yaşadığımız kötü deneyimler kafamızı rahat bırakmıyor hiç, düşün ben 27. haftaya geldim hala huzursuz oluyorum, kucağımıza Alana kadar rahat yok, Kanda bakıldı mı? Pazartesi kese görünür muhtemelen hayırlısı olsun canım benim. Rabbim burada başkalarına Umut olup bebişlerimiz hakkında konuşmayı da nasip etsin, Benim oğlumda 2007 Temmuz doğumlu bizim miniklerde yaşıt sayılacak büyüklerde :)

Canım benim seninde olacak, biliyorum. Yakında senin ve dilfeza nın müjdesini alacağız bence
Cnmmmmm insaallah dun bat günümdu olmadım fkt umudum yok pazartesi sabah ıdrar testi negatifti felaket goguslerim sızlıyor sizde meler oldu hamilelik belirtisi ben resmen unutmuşum yaa 4 seme oldu hamilelik yasamayalı

ferb cnmm gözün aydın saglikla kucağına Alirsin ins :) bana Nasıl umut oldun anlatamam neden olmüyordu sizin bir sorun var miydi ? Benim de tam 1.5 sene oldu olmuyor

Canmmm hayırlı olsun inan hep içime doğuyodu bu sıralar senden haber alacağım ben artk tüp bebek yollarına düşücem herhalde cok sevindim cnm dar8sı biz bekleyenlere olsun inşallah
çok teşekkür ederim zaynap. Allah'ın izniyle inşallah daha fazla beklemeden sende hamilelik müjdesini alırsın :)

Korkma artık Hürrem. Kızımız kocaman oldu. Bu saatten sonra bir şey olmaz Allah'ın izniyle :) Ben kan testi yaptırmadım. Aslında bugün niyetim vardı ama fırsat olmadı. ama sabah bir test daha yaptım. çizgi daha da belirgindi düne göre. hakikatten çocuklarımız yaşıt oluyor :)

ferb cnmm gözün aydın saglikla kucağına Alirsin ins :) bana Nasıl umut oldun anlatamam neden olmuyordu sizin bir sorun var miydi ? Benim de tam 1.5 sene oldu olmuyor

sağol teşekkür ederim dilfeza. inşallah sende en kısa zamanda bebeğinin müjdesini alırsın. seni çok iyi anlıyorum. benimde iki senedir olmuyordu. yalnız 6 ay önce bir düşüğüm var. olmamasının bilinen hiçbir sebebi yoktu.

Cnmmmmm insaallah dun bat günümdu olmadım fkt umudum yok pazartesi sabah ıdrar testi negatifti felaket goguslerim sızlıyor sizde meler oldu hamilelik belirtisi ben resmen unutmuşum yaa 4 seme oldu hamilelik yasamayalı

Canım, dur bakalım çıkmadık candan ümit kesilmez, belli olmaz o işler Ferb e de yazmıştım, oğlumdan sonra ki ilk gebelikte regl günü negative çıkmıştı, 3 gün sonra baktığımda pozitif oldu. Belki geç döllenmedir. Sen umudunu kaybetme eşindeki sorun bulundu en azından elbet olacak demek ki zamanını bekliyor canım...Rabbim çok bekletmeden sağlıklı bir bebek göndersin inşallah...

İnşallah canım benim Rabbim hepimize sağlıkla tamamlamayı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah, bu sefer herşey Güzel olacak tutunacak inşallah bu topic gerçekten uğurlu geldi inşallah sağlıkla gelecek kuzucuklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…