İkinci Çocuğunu Umutla Bekleyenler

Kızlar bugün beta hcg'ye baktırdım. 4+1 deyim. Değer:335. içimde kötü duygu yoksa da yinede tedirginim. Ya yine sonlanırsa diye. Pazartesi doktora gidiceğim. Hayırlısı Allahtan...

Kızlar bugün beta hcg'ye baktırdım. 4+1 deyim. Değer:335. içimde kötü duygu yoksa da yinede tedirginim. Ya yine sonlanırsa diye. Pazartesi doktora gidiceğim. Hayırlısı Allahtan...

merhaba hayırlı olsunilk önce . arkadasım bende ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı ama 4+1 mi 2 mi tam hatırlayamadım 471di. oran normal olabilir. sağlık ocağında bir şey söylemişlerdir. herşey gönlünce olsun. rabbimkucagına sağlıklaalmayı nasip etsin. gönlünü ferah tut. dua et.

kızlar merhaba. #hürremsultan nasılsın. nasıl gidiyor hamilelik? dün kontrole gittim. şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı. boy 33cm kilo 950 gr olmuş. doğuma yaklaşıyoruz heyecanartıyor :) rabbim herkese nasip etsin... iş yerinde engellendi kadınlar kulübü giremiyorum artık. arada bakabiliyorm

merhabacanım. rabbimevlatlarımızı bize bağışlasın.aklına kötü şeyler getirmee.. dua et her zaman. yukarda bi mesaj yazdım sana :)

bebek.anne sağlık ocağında yaptırmadım. bir poliklinikte yaptırdım. sonucu aldım çıktım. bir bilgi vermediler.

anladım canım. canını sıkma derim . çünkü 1 gün sonra o değer 2yekatlıcak zaten. ertesi gün başka bi yere git kan ver yine ister karşılaştır yada tamamen bi dr kontrolünden geç şimdiden strese sokma kendini.

Canlar bu sabah gebelik testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Şükür Rabbime. Sağlıcakla kucağıma almakda nasip olur inşallah. Çok heyecanlıyım. Kalbim ağzımda atıyor :)
allah kucagımıza alıp buyutmeyi nasip etsin desene aynı ay hamile kaldık seninle cok sevindim

Can'ım hiç endişe etme benim de değerlerim bu civardaydı Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah kalbini ferah tut Can'ım pazartesi bir daha baktırırsın test yapmaya devam et zaten koyulaşmadan anlarsın Rabbim önce keseyi sine kalp atışını duymayı nasip etsin bu hamileliğimde kötüye o kadar hazırlamışım ki kendimi Dr annesi kalp atışlarına bak maşallah dediğinde o benim kalbim değil mi demiştim Rabbim güzellikler versin hepimize

canım çok sağ ol. sende sağlıcakla kızını kucağına al inşallah. ben hafta arası aramıştım doktoru. pazartesi gel demişti. muhtemelen vajinal ultrasonla bakacak. hafta arası muhakkak yine test yaptırırım.

Canımm maşallah kuzucuklarımıza benim açlık tokluk şekeri iyi çıktı Dr o yüzden yükleme yaptırmadı bebiş pazartesi 880 gr dı boyumuz bizimde 33 dü artık baya aktif hanım maşallah kıpır kıpır gece de hissediyorum uyurken :) zaten artık onun uyku hareketleri ile uyanık hareketleri de belli oluyor bazen hıçkırıkları da oluyor ama nadir iş yerindeyken daha sakin evde dinlenince çoşuyo bende genelde cepten giriyorum ofisten zor oluyor şaka maka haftaya 7. Aya başlayacağız Allah ters bir durum vermezse 37 ye kadar çalışmak istiyorum dönüş için önemli çünkü Rabbim sağlıkla tamamlamayı da nasip etsin hep dua ediyorum Can'ım Allah abisine bsğışlasın diye korusun sağ sağlim doğurmayı da nasip etsin birşeyler almaya başladın mı ? Ben ufak tefek bady tulum falan başladım zaten oğlumdan beşik mama sandalyesi falan duruyor bir tek araba ve ana kucağı almayı düşünüyorum

Dinlenmek çok iyi geliyor ama pek dinlenemedim işte inşallah en kısa Zaman'da toparlanırsın sıkıntılı geçirmek zor sağlıkla gelsinler inşallah da hepsi geçecek unutacağız zorlukları birer anı olarak kalacak inşallah

Can'ım hayırlısı olsun umudunu kaybetme denemeye devam Rabbim en doğru Zaman'da gönderecek inşallah meleğini istesen bir görün Dr a derim hem yumurta takibi de yaptırırsın iyi olabilir düzensizlik olunca yumurtama gününden de emin olamıyor insan çünkü buldun mu Dr en son İyi bir Dr arıyordun diye hatırlıyorum

Canım çok sevindim bu habere ilk mesajında algılayamadım totem yaptın sandım çok şükür.. İçini ferah tut her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok haftaya cuma falan keseyi görürsün inşaallah hepimizin başından geçti kötü tecrübeler.. İnşaallah bu sefer olmayacak

Canım bak sırada inşallah biz varız burdaki yol arkadaşlarımızın hepsi hamile kaldı sıra bizde inşallah benimde iki aydır bi düzensizlik var regllerimde gecen ay beş gün geciktim sonuç hüsran hayırlısı diyelim ne yapalm buda bizim sınavımız

Oh çok şükür Can'ım dış gebelik riski kalktı ortadan Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah çok fazla takılma merak etme dua et sadece Hcg baktırmak ve sonuç beklemek de stres. Sebebi bu kez olacak inşallah ben inanıyorum Can'ım ben 6+0 da Altan ultrasonla duymuştum Rabbim sana da nasip etsin inşallah

Hürrem sağol canım. Amin. İnşallah. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…