- 14 Kasım 2014
- 2.523
- 4.219
- 333
- Konu Sahibi HurremSultan
-
- #1.581
Kızlar bugün beta hcg'ye baktırdım. 4+1 deyim. Değer:335. içimde kötü duygu yoksa da yinede tedirginim. Ya yine sonlanırsa diye. Pazartesi doktora gidiceğim. Hayırlısı Allahtan...
Napiim canım idare ediyorum. Havalar ısındıkça zorlaşmaya başlıyor, karın büyük , kilo var, birde kramplar çok sinir bozucu magnezyum içiyorum iki doz yinede gece kramp giriyor. Zorlu süreç Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah, Pazartesi gitmiştim kontrole 880 gr olmuştu, büyüdü kuzum bu hafta biraz yorucu geçti benim için birde hasta olacağım sanırım öksürük başladı Allah'tan haftasonu geldi biraz dinlenirim. iyi gelir. Sen nasıl oldun? Bulantıların düzeldi mi? Bence seninde kız olacak erkeği çok erken söylüyorlar çünkü farklı cinsiyet farklı heyecanlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... Bizim ki Artık oyun oynuyor. Karnıma eğilip konuşuyor. Benim prensesim, abisinin meleği diye hemen tepki veriyor minik başlıyor hareketeRabbime sen onu abisine bağışla diye dua ediyorum hep, geçen hafta bir arkadaşım bebeğini kaybetti 29 haftalık, epey etkilendim ondan Rabbim sabırlar versin çok zor sürekli dua ediyorum ve daha da pimpirikleniyorum. Rabbim meleklerimizi korusun, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. (Amin)
bebek.anne sağlık ocağında yaptırmadım. bir poliklinikte yaptırdım. sonucu aldım çıktım. bir bilgi vermediler.
çok teşekkürler amin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:) gözün aydın Can'ım
allah kucagımıza alıp buyutmeyi nasip etsin desene aynı ay hamile kaldık seninle cok sevindimCanlar bu sabah gebelik testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm. Şükür Rabbime. Sağlıcakla kucağıma almakda nasip olur inşallah. Çok heyecanlıyım. Kalbim ağzımda atıyor :)
Can'ım hiç endişe etme benim de değerlerim bu civardaydı Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah kalbini ferah tut Can'ım pazartesi bir daha baktırırsın test yapmaya devam et zaten koyulaşmadan anlarsın Rabbim önce keseyi sine kalp atışını duymayı nasip etsin bu hamileliğimde kötüye o kadar hazırlamışım ki kendimi Dr annesi kalp atışlarına bak maşallah dediğinde o benim kalbim değil mi demiştim Rabbim güzellikler versin hepimizeKızlar bugün beta hcg'ye baktırdım. 4+1 deyim. Değer:335. içimde kötü duygu yoksa da yinede tedirginim. Ya yine sonlanırsa diye. Pazartesi doktora gidiceğim. Hayırlısı Allahtan...
canım çok sağ ol. sende sağlıcakla kızını kucağına al inşallah. ben hafta arası aramıştım doktoru. pazartesi gel demişti. muhtemelen vajinal ultrasonla bakacak. hafta arası muhakkak yine test yaptırırım.Can'ım hiç endişe etme benim de değerlerim bu civardaydı Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip eder inşallah kalbini ferah tut Can'ım pazartesi bir daha baktırırsın test yapmaya devam et zaten koyulaşmadan anlarsın Rabbim önce keseyi sine kalp atışını duymayı nasip etsin bu hamileliğimde kötüye o kadar hazırlamışım ki kendimi Dr annesi kalp atışlarına bak maşallah dediğinde o benim kalbim değil mi demiştim Rabbim güzellikler versin hepimize
Canımm maşallah kuzucuklarımıza benim açlık tokluk şekeri iyi çıktı Dr o yüzden yükleme yaptırmadı bebiş pazartesi 880 gr dı boyumuz bizimde 33 dü artık baya aktif hanım maşallah kıpır kıpır gece de hissediyorum uyurken :) zaten artık onun uyku hareketleri ile uyanık hareketleri de belli oluyor bazen hıçkırıkları da oluyor ama nadir iş yerindeyken daha sakin evde dinlenince çoşuyokızlar merhaba. #hürremsultan nasılsın. nasıl gidiyor hamilelik? dün kontrole gittim. şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı. boy 33cm kilo 950 gr olmuş. doğuma yaklaşıyoruz heyecanartıyor :) rabbim herkese nasip etsin... iş yerinde engellendi kadınlar kulübü giremiyorum artık.arada bakabiliyorm
Dinlenmek çok iyi geliyor ama pek dinlenemedim işte inşallah en kısa Zaman'da toparlanırsın sıkıntılı geçirmek zor sağlıkla gelsinler inşallah da hepsi geçecek unutacağız zorlukları birer anı olarak kalacak inşallahCanım benim ya böyle olumsuz haberlerden hepimiz etkileniyoruz elimizde değil ama birazda inanmak lazım rabbim sağlıkla kavuşturacak inşallah Melek'lerimizi abilerine.. Ben hala aynıyım uyku uykusuzluk bulantı bağırsak düzensizliği kilo kaybı devam ediyor inşaallah Zaman'la geçecek... Yazın hamilelik zor olacak gibi bende aynı dertten muzdaripim.. Dikkat et kendine bak bir an önce toparlanmaya çalış dinlenmenin en iyi ilaç olduğunu anladım çok şükür evde olmak çok iyi geldi bu dönemde...
Can'ım hayırlısı olsun umudunu kaybetme denemeye devam Rabbim en doğru Zaman'da gönderecek inşallah meleğini istesen bir görün Dr a derim hem yumurta takibi de yaptırırsın iyi olabilir düzensizlik olunca yumurtama gününden de emin olamıyor insan çünkü buldun mu Dr en son İyi bir Dr arıyordun diye hatırlıyorumKızlar adet oldum sabah gecikmenin 3. Gününde oldum mevsimler olabilir diyorlar gecikme icin geçen ayda iki gun erken olmustum iki aydır bir düzensizlik var neden olabilir acaba dr gitmeli miyim iki adet evvel ki temiz donemde dr gitmiştim hersey yıldırsaydı testler tahliller filan da
Canım çok sevindim bu habere ilk mesajında algılayamadım totem yaptın sandım çok şükür.. İçini ferah tut her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok haftaya cuma falan keseyi görürsün inşaallah hepimizin başından geçti kötü tecrübeler.. İnşaallah bu sefer olmayacakKızlar bugün beta hcg'ye baktırdım. 4+1 deyim. Değer:335. içimde kötü duygu yoksa da yinede tedirginim. Ya yine sonlanırsa diye. Pazartesi doktora gidiceğim. Hayırlısı Allahtan...
Canım bak sırada inşallah biz varız burdaki yol arkadaşlarımızın hepsi hamile kaldı sıra bizde inşallah benimde iki aydır bi düzensizlik var regllerimde gecen ay beş gün geciktim sonuç hüsran hayırlısı diyelim ne yapalm buda bizim sınavımızKızlar adet oldum sabah gecikmenin 3. Gününde oldum mevsimler olabilir diyorlar gecikme icin geçen ayda iki gun erken olmustum iki aydır bir düzensizlik var neden olabilir acaba dr gitmeli miyim iki adet evvel ki temiz donemde dr gitmiştim hersey yıldırsaydı testler tahliller filan da
Oh çok şükür Can'ım dış gebelik riski kalktı ortadan Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah çok fazla takılma merak etme dua et sadece Hcg baktırmak ve sonuç beklemek de stres. Sebebi bu kez olacak inşallah ben inanıyorum Can'ım ben 6+0 da Altan ultrasonla duymuştum Rabbim sana da nasip etsin inşallahHurremSultan gittim canım. Mini minnacık bir kesecik gördü. hcg değerini de normal buldu:) Bundan sonra iki hafta beklicez dedi. Ama ben herşeyin yolunda olup olmadığını merak ederim dedim. Beta hcg değeri ile takip edebilirsin dedi.
Hürrem sağol canım. Amin. İnşallah. :)Oh çok şükür Can'ım dış gebelik riski kalktı ortadan Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah çok fazla takılma merak etme dua et sadece Hcg baktırmak ve sonuç beklemek de stres. Sebebi bu kez olacak inşallah ben inanıyorum Can'ım ben 6+0 da Altan ultrasonla duymuştum Rabbim sana da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?